Monday, September 22, 2014

Cabaran 30 Hari : Hari 22 : Destinasi Percutian Impian Ida wiiwwiiii ;)



Entry yang ditunggu tunggu hikhikhik... yang rapat dengan ai mesti dah tahu apa yang akan ai jawab untuk Cabaran Entry kali ini. kuikuikuiii ~ uols memang memahami ! ;p Destinasi Percutian Impian ai, mesti lah tak lain dan tak bukan is KOREA wiwiiwiwiiiiiii ~

ohsem kan!

 my Jeju Island , ouhh ouhh bestnya !


ada yang tertanya tanya kenapaaaa ai suka sangat dengan KOREA? cerita dia begini, masa dulu dulu ai suka sangat folow cerita Korea, like Winter Sonata, Autumn In My Heart dan lain lain, so negara yang ai nampak terlbih dahulu is Korea Korea Korea. . for sure la diaorang pergi shoot dekat tempat yang cantik cantik kan, dan mula lah ai verangan nak sampai ke situ jugakkkkkkkkkkkkkk .. plus orang korea sangat la cantik, ramai kawan ai yang dah pergi sane cakap, Korea Bersih.. Korea BEST...Korea itu ini.... ntah laaaa naluri ai kuat dengan Korea ni. hukhukhuk

my Nami Island, impian ouh !


tapi yang peliknya, kenapa eh ai TAK pergi pergi lagi Korea ni? HAHAHAHA tempat lain kemain ai perginya.. sudah kenapa Korea yang diidam idamkan ni tak pergi pergi lagi?? kuikuikiii ~ ntahhh ai ikut naluri hati.. belum masa ai ke Korea kott.. make it special lahh nantii heee ~ ;)) ada beberapa tempat yang ai nak lepaskan dulu sebelum ke Korea. wiiwiiwiiiii doakan tertunai lah ye huu ~

insyaALLAH, Korea tak kemana. ada masa , cukup duit, kita jejak lah Korea ituewww ;))
cumanya ai masih konfius, musim manakah yang menjadi pilihan hati? semua musim bestttt lawa! adakah ai akan ke Korea sebanyak 4kali? khakhkahakhakah
*macambanyakpulakduitakukan?*

Korea, Aku Datang !!!!






Cabaran yang lepas,

Cabaran 30 Hari : Hari 1 : Gambar Terbaru dan 5 Fakta Saya ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 2 : 5 Cara memenangi Hati Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 3 : Sesuatu Yang Menguatkan Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 4 : Buku Kegemaran Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 5 : 3 Perkara yang anda ingin katakan kepada bekas KEKASIH ?? ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 6 : Apa yang ai makan hari ni ??
Cabaran 30 Hari : Hari 7 : Sejauh mana pendidikan itu penting bagi Ida ??


 #kelabbloggerbenashaari





Yang still planning bila sepatutnya ke Korea? 2016? 2017?
 signature ms eida

15 comments:

  1. Pergh Korea jugak ....sama dgn Eraz...bestnya!!! ikut!!!

    ReplyDelete
  2. hehehehe.semoga menjadi kenyataan ida! hehehe.rara pon nk g.tp tunggu dulu lah.hehe

    ReplyDelete
  3. Bestnya korea memang cantik lagi2 bahasa dia sedap di dengar jugak :) inshaallah plan awal2 sampai dan cukup semuanya lets fly he he he :)

    ReplyDelete
  4. DESTINASI KITE SAMA..
    TAPII KISAH BERLAINAN, HEHEHE...
    NORY BARU KUMPUL DUIT RM3.50 NI NAK GI KOREA...
    HURMM BERJAGGUT NAK TUNGGU CUKUP DUIT NI..
    IDA PEGI DULU LAHH..
    NORY KIRIM FRIDGE MAGNET 13 KETUL..
    AGAGAGAGA

    ReplyDelete
  5. Kawan opis sis byk kali pi korea...mmg dia cerita best pi sana...cantik kan korea weeee

    ReplyDelete
  6. ai dah hagak u akan tulis ape!!dan ai tak sabar nak tggu u beromantika de amor kat sana nanti..weeeee~

    ReplyDelete
  7. ida kalau pergi korea jangan lupa souvenir untuk iolss ok??? hik hik hik...

    ReplyDelete
  8. ahahaahah....EIDA..bagi pendapat akak..pegi je semua 4 musim tu kerana view di sana mmg cantik..kalau boleh akak nk repeat korea setiap tahun :-)

    ReplyDelete
  9. best.. selalu tengok tempat best best kat drama dorang..

    ReplyDelete
  10. pergi korea jangan lupe borong mask sheet banyak banyak eeeeeekk... korea memang best.. lepas ni saya nak target jeju jugak. jumpa promo murah terus grab ieda! go go ieda!

    ReplyDelete
  11. Rindu cerita winter sonata....masa sekolah menegah tgk citer tu..jatuh cinta kat Junsang...Waaaa

    ReplyDelete
  12. huwaaa..nak ke sana jugak..cantiknyaaa...

    ReplyDelete
  13. dah boleh agak korea.. korea tempat yang romantikkan..

    ReplyDelete
  14. terima kasih sudi drop komen di sini yaa ;))

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page