Sunday, September 21, 2014

Cabaran 30 Hari : Hari 21 : Tempat yang ingin pergi ??

 

Selamat Tengah hari Ahad korangggg !! dah makan? ai dah makan. pagi pagi bangun masak, makan then dah kenyang baru boleh menghadap laptop uolssss. kuikuikuiii ~ jom buat cabaran hari ni... Cabaran hari ke-21, bermakna dah 21hb September 2014.. cepatnya masa berlalu kan? Cabaran hari ni "Tempat yang Ingin Pergi dan TAK pernah Pergi??" *kejap nak fikir*


kalau nak kira, banyak sangatt tempat yang ai nak pergi , cuma masa dan duit je yang TAK izinkan. ishk tak baik sangatt ni ! ;p tapi tempat yang paliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing ai nak pergi ialah 

Gunung Kinabalu...................... satu benda yang ai nak sangat buat bila dah sampai puncak Kinabalu ni, ai akan jump jump jump! yeahhhhhh


 dulu ai pernah sampai di kaki gunung je. permulaan orang nak mendaki. itu pun dah sejuk gila. macam mana laaa atas puncak kan? kan? adehh teringinnya kita!


ai sangat sangat teringin nak berada di atas puncak. selalu ai berangan. ajak hubby pergi tapi tak sedar diri stamina larat ke? kalau dulu kaki hiking boleh laa.. sekarang ni dah jadik kaki coklat, ntah badan mampu ke tidak? HAHAHA hubby maybe tiada masalah.............. alaaa nak pergii jugakkkkkkkkkk  ;p okay okay janjii kalau kita pergi sini, ai akan bina stamina balik *janganpercayasangat*  HAHAHAHA

 
Puncak Gunung Ledang 2010
rindu hiking uolsssssssss !





Cabaran yang lepas,

Cabaran 30 Hari : Hari 1 : Gambar Terbaru dan 5 Fakta Saya ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 2 : 5 Cara memenangi Hati Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 3 : Sesuatu Yang Menguatkan Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 4 : Buku Kegemaran Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 5 : 3 Perkara yang anda ingin katakan kepada bekas KEKASIH ?? ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 6 : Apa yang ai makan hari ni ??
Cabaran 30 Hari : Hari 7 : Sejauh mana pendidikan itu penting bagi Ida ??





 Yang mampu berangan sajok!
 signature ms eida

12 comments:

  1. dah sampai puncak gunung ledang?? terbaik kak..huhu... anis main mandi2 je kat bawah gunung ledang tu je..hahah

    ReplyDelete
  2. U jump, I'll clap my hands! Boley gitu?? *Gurau-gurau je ya :))

    ReplyDelete
  3. Jadi kaki coklat dah larr..comey sgt tu..

    ReplyDelete
  4. kami teringin nak repeat kundasang je...nak mendaki tu xpela kot...sedo diri...N tgk ida kt puncak je la dr bawah..hehehe

    ReplyDelete
  5. huwaaa..bestnyeee..tp ila ni mmg confirm xkan spi sn..stamina bkn kurang..mmg xde..hahaha..teringin mmg teringin..semoga ida dpt capai hajat yg 1 ni..chaiyokk..chaiyokkk..ida bolehhh..

    ReplyDelete
  6. Eehhh...sama la impian kita. Berangan nak panjat gunung kinabalu..yang panjat bukit tak berapa tinggi pun dah semput..guane tu..hihi

    ReplyDelete
  7. suke giler hiking!...but sometimes xde geng!

    ReplyDelete
  8. puncak gunung kinabalu?..sisi JM pun belum jejak lagi tapi ada gak impian kalua gunung ledang tu kita sama..akak pun dah jejak kaki ke puncak gunung ledang tu

    ReplyDelete
  9. bace entry eida yang ni.. rindu zaman2 masuk hutan dulu.. hiking.. kayak.. rakit.. ohh.. tak boleh buat tu semue dah.. berat badan tak macam dulu.. stamina semua lari tinggalkan ai....

    ReplyDelete
  10. terima kasih sudi drop komen di sini yaa ;))

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page