Saturday, September 20, 2014

Cabaran 30 Hari : Hari 20 : Quote Kegemaran ;)

 

dengan situasi hidup ai sekarang ni, ai banyak berpegang pada quote ini. sekali ai down, ai akan sebut berkali kali untuk naikkan semangat balik................ ;( orang tak paham kita. orang takkan berhenti mengata pasal kita. orang takkan takkan takkan............... cuma diri kita sahaja yang tahu mengenai kita.. abaikan orang lain  ;))
 


ingatlah bahawa
 "ALLAH takkan uji umatnya lebih dari kemampuan dirinya sendiri"
"ALLAH uji kita sebab ALLAH sayang kita"




Cabaran yang lepas,

Cabaran 30 Hari : Hari 1 : Gambar Terbaru dan 5 Fakta Saya ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 2 : 5 Cara memenangi Hati Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 3 : Sesuatu Yang Menguatkan Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 4 : Buku Kegemaran Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 5 : 3 Perkara yang anda ingin katakan kepada bekas KEKASIH ?? ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 6 : Apa yang ai makan hari ni ??
Cabaran 30 Hari : Hari 7 : Sejauh mana pendidikan itu penting bagi Ida ??




 Yang masih menunggu one sweet day coming ;))
  signature ms eida

20 comments:

  1. setuju. dengan baca quotes saja pun dah boleh up semangat balik. tambah2 plak quotes yang betul2 related dengan kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kans...... quote tu kadang kadang membantu juga untuk mententeramkan jiwa kehkehkehe

      Delete
  2. Ya..setuju. allah tk kan mnguji umatnya melebihi kemampuan umatnya

    ReplyDelete
  3. suka juga quotes ni. Allah always has better plan for us!

    ReplyDelete
  4. betul3.. setuju..

    jemput singgah sini yer.. "Belog Kampung Kameq" tQ

    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
  5. sukaa bace quote quote macam ni. rasa ralit ajee nanti dok bace satu aatu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnnnnnnnnnn.. ralit terus tak buat kerja AHHAHAH kalau ade pic yg somel somel lagi ralitt hihihi

      Delete
  6. semoga dipermudahkan segalanya eida =)

    ReplyDelete
  7. setuju jgk..quote ni blh naikkan semangat kite blk..Allah sentiasa ada sama2 dgn kita..

    ReplyDelete
  8. betul EIDA...sentiasa ingat dan mohon kepadanya kerana semua dari Allah..

    ReplyDelete
  9. bace quote bagus.. tambah mase bace paham betul2.. macam ade energy yang mengalir dalam badan..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page