Saturday, September 13, 2014

Cabaran 30 Hari : Hari 13 : 5 Blog Kegemaran Ida ;)

 


Cabaran sebelum nak 5 wishlist, sekarang ni nak 5 Blog Kegemaran pulak . . . korang memang suka nombor lima ke macam mana ni? hikhikhik.. but ai is okay jew.. tapi bila kata 5?? alaaaaaaaa kenapaaa...... ai sukaa baca banyakkk blog lahhh .. macam mana ni?? hukhuk.. kang ada yang tak tersenarai kecik hati takkk? kehkehekhehhh.. kang kalau ai senaraikan, kembang semangkuk pulak owner blog tu kekkkekeke ~

1. Blog Geng Kereta Putih
2. Blog Geng Kelab Blogger Ben Ashaari  ;))
3. Blog TRAVEL 
4. Semua Blog dalam BlogList ;)
5. Jangan tak tahu , ai suka baca blog sendiri hikhikhk www.idabaharum.com  ;))


so nak senang cerita, ai suka baca semuaaaaaaaaaaaaaaa blog korang! kalau tak suka baca, ai takkan tinggal komen blog korang tauu? pegang kata kata ku ituew yaaaa..dan TAK mungkin korang tersenarai dalam BLOGLIST ai.. kannn?? tapi jika blog korang ada cerita pasal CUTI CUTI, WAJIB blog korang ai baca selaluu kekekeke.. ai suka sangat BLOG TRAVEL. serius. ;))


eh kejap kejap , korang suka baca blog ai takkk? 
agak agak ada sikit pembaikan tak korang nak suggest?? 






Cabaran yang lepas,

Cabaran 30 Hari : Hari 1 : Gambar Terbaru dan 5 Fakta Saya ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 2 : 5 Cara memenangi Hati Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 3 : Sesuatu Yang Menguatkan Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 4 : Buku Kegemaran Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 5 : 3 Perkara yang anda ingin katakan kepada bekas KEKASIH ?? ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 6 : Apa yang ai makan hari ni ??
Cabaran 30 Hari : Hari 7 : Sejauh mana pendidikan itu penting bagi Ida ??








 Yang tak menjawab soalan kan? HAHA ampunnnnnn  ;p
 signature ms eida

12 comments:

  1. Replies
    1. sukaaaaaaaaaaaaa angat mak jemaah oiiiiiiiii HAHHAHA

      Delete
  2. Replies
    1. kita pun suke suke suke suke awakkk hehehehhe~

      Delete
  3. cek checklist..ok..ade blog kami...love u la..ahhahah

    blog ida pun ade dlm list kami tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasihh masukkan blog ida dalam listt ;)) hehehehhe ~

      Delete
  4. baceeee..sukeee..sbb ade mkn2, travel..mcm2 lahh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee ~ makasihhhhh support blog idaaa yg merapu merabann ni heee~

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page