Friday, September 12, 2014

Cabaran 30 Hari : Hari 12 : 5 Wishlist Ida ;)


setiap orang dalam dunia ni mestii ada wishlist dia. siap tiap tiap tahun bertukar lagi kehkehkeh..ai banyak wishlistt HAHAHA tapi yang bakal ai senaraikan ini adalah yang paling paling palinggg  kiranyaa ;)) nak lima je eh? ooookkkk


Satu
Teringin nak duduk rumah sendiri. penat menyewa dah. lagi penat setiap hari kene naik tangga .. fuhhh #tapitakkuruskuruspun? hikhikhik ~ one sweet day my dear. maybe next year? maybe... doa doakan lah semua urusan kami lakik binik dipermudahkan aminnnnnnnnn ;))


Dua
Anak. sorang pun jadiklah. sebab susah sangat dapat kan? huuuu ~


Tiga
Teringin sangat nak jejakkan kaki di Korea  ;p


Empat
Nak jadik surirumah jeww, bekerja dari rumah. maybe jual coklat fountain je ke? malas dah nak kerja makan gaji ni. kuikuikuii. #padahalmalasbangunpagi  just duduk rumah update blog, pergh! best gilak! #mariberangan

 jadi surirumah, jalan jalan shopping shopping tak payah buat kerja TAPI duit masuk, boleh takkk? kekekekeke .. tunggu laki jadik DATO' lahhhh weiiii kuikuikuii



Lima
Nak GoPro ! Nak GoPro ! Nak GoPro ! Nak GoPro ! Nak GoPro ! Nak GoPro ! Nak GoPro ! 


Enam
Nak K U R U S macam dulu dulu... pleaseeeeeeeeeeee ! ;p





ehh dah enam dah? okbaii









Cabaran yang lepas,

Cabaran 30 Hari : Hari 1 : Gambar Terbaru dan 5 Fakta Saya ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 2 : 5 Cara memenangi Hati Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 3 : Sesuatu Yang Menguatkan Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 4 : Buku Kegemaran Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 5 : 3 Perkara yang anda ingin katakan kepada bekas KEKASIH ?? ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 6 : Apa yang ai makan hari ni ??
Cabaran 30 Hari : Hari 7 : Sejauh mana pendidikan itu penting bagi Ida ??







Yang mengharapkan semua wishlist itu tercapaii, aminn ;))
signature ms eida

18 comments:

  1. Hahha kemain lg yg gopro tu . Huhu InShaaAllah mudahan Allah makbulkan. Amin. May Allah listen dan makbulkan keinginan kita berdua ntk jd mommy soon. Amin ya rabb! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. gopro tu ntah bilaa dapat tertunaii tapi xpe kita usaha hehehehe..oohh TTC jugak ye? amin amin aminnnnnnnnnnnnnn

      Delete
  2. assalamualaikum eida.. semoga wishlist eida termakbul... adam ni haa, nak kasih sayang mama eida & papa andi. hihiii nanti jumpa ehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila.............. mai laa jumpaaa hehe ;))

      Delete
  3. Amin.. insyaAllah semuanya tertunai. Cuma cpt dgn lmbt je.

    ReplyDelete
  4. true kan!!!!!.same goes to me....byk impiannyer....tp...1 pun lom tercapai lg. yg plg susah..bdan ala2 model!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg impian tu giler susah okayy!! macam macam buat stil sameeeeeee jeeee.. HAHAHAHA mencikkk !

      Delete
  5. wishlist no .2 dan no.3 kita sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 termakbul wishlist kita kann... aminnnnnnnnnnnn

      Delete
  6. Tp eida dah nampak kurus dah ... Dh cantik dlm gambar ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum lagi kakk...... jgn percaya sangat dgn gmbr hihihihihi.. selagi tak cecah berat yg diingini masih gemok ida niii hihihihihihi

      Delete
  7. Replies
    1. HAHAH terbalik dgn akak.. akak nk kurus.. jom lisa tukar badan jom!!! hikhikhik

      Delete
  8. semoga whishlist eida tercapai.. moge murah rezeki eida dan suami..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page