Wednesday, September 10, 2014

Cabaran 30 Hari : Hari 10 : Apa yang ada dalam handbag Ida ???

 

 
Handbag Legend ;))

alaaaa kantoiii je nak tahu apa yang ada dalam handbag kita. kuikuikui.. apa korang rasa ada? standard lah kan handbag perempuan.. macam macam ado. macam astro kekdanya hekhekhkehkehhh... ai ada banyakkkk handbag (standard lah kan perempuan? hikhik) TAPI ai paling suka pakai handbag hubby bagi masa hantaran dulu ;)) kehulu kehilir ai bawak, dah bosan ai tukar handbag lain, tapi kejap je pastu ai pakai blaik handbag tu hikhikhik.. legend sangat tauuu handbag kita nan satu niii ;))


ni la handbag ai..... suweet pinkyyy kan..... walaupun dah tak uptodate, still ai gemar pakai ;)) tahan lama handbag ni. dah 4 tahun daaaa.. tak de apa yang rosak melainkan keychain je dah tercabuttt hukhukhukhuk
 
jom kita tengok apa yang ada kat dalam? hikhikhik gelak dulu laaaaa.. sebabnyaa alahaii maluuu laaaaa dok tayang isi dalam .... ;p



  • dua purse , satu personal satu coklat punya
  • ada kalkulator ;p nak kira untung HAHA
  • ada barang make up sikit sikit (compact powder/lipstik)
  • ada perfume kecik je, beberapa pin tudung back up if pin tudung tercabut hihi
  • ada pocket tisu
  • ada dua jenis kad. satu kad blogger, dua kad bisness ai HEHE
  • ada note book/pen
  • segala kunci kereta kunci rumah segala laaaaa
  • ada kad pass kerja, sepatutnya letak je kat office tapi angkut kehulu kehilir HAHA
  • ada supplement ai. Shaklee yang mana ai makan hari hari ;))
  • ada pendrive/powerbank WAJIB !
  • yang paling pelik, kenapa ade buku ASB dalam handbag ai? HAHHAHHA
  •  ada buku doa ;))




p/s : korang? dalam handbeg korang ade barang apeeee? 




Cabaran yang lepas,

Cabaran 30 Hari : Hari 1 : Gambar Terbaru dan 5 Fakta Saya ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 2 : 5 Cara memenangi Hati Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 3 : Sesuatu Yang Menguatkan Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 4 : Buku Kegemaran Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 5 : 3 Perkara yang anda ingin katakan kepada bekas KEKASIH ?? ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 6 : Apa yang ai makan hari ni ??
Cabaran 30 Hari : Hari 7 : Sejauh mana pendidikan itu penting bagi Ida ??








Yang gigih kejar entry cabaran ni hikhikhi,
 signature ms eida

11 comments:

  1. Monopod takde ke? Ketinggalan zaman!!! Kohkohkoh

    ReplyDelete
  2. yang plg pelik tu ade buku asb. hehehehhe!....kemas gak beg ila..my bag...pengsannn! cr kunci x jumpe k!

    ReplyDelete
  3. barang yg kompem ada.... err...handphone. hehehehe and wallet :-)

    ReplyDelete
  4. wah..ada kad blogger tu...mmg ada kelainan :-)

    ReplyDelete
  5. wee..kite pmpuan ni mmg xlarik kan..mcm2 ada..haha..

    ReplyDelete
  6. cer selak sikit buku ASB tu nak intai berapa $$$$$$,$$,$$...
    hehehehe

    ReplyDelete
  7. Pitam klu tgk beg kt lg mcm2 ade hahahaha .....

    ReplyDelete
  8. eii.. pas kerje same dengan pas suami!~

    ReplyDelete
  9. best kan handbag besar, sebab boleh sumbat macam2. hehe

    ReplyDelete
  10. terima kasih sudi drop komen di sini yekkkkkkkkkkk ;)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page