Tuesday, September 2, 2014

Cabaran 30 Hari : Hari 1 : Gambar Terbaru dan 5 Fakta Saya ;)

 

yuhuuuu~ dah kenapa tetiba ada segmen cabar mencabar ni ha?? ai sahut Cabaran Geng #kelabbloggerbenashaari .. sempat uols join. gigihh kott on lappy duduk menaip entry pepagi harii niii kuikuikuiii ~ ada yang cukup kenal dengan ai kan? tapi ada jugak yang TAK berapa nak kenal kannn? meh nak kenalkan diriii ... ~

 ni la diri ai palinggg TERBARU. Sabtu hari tu pergi Event Launching ;)
haiii boleh panggil saya IDA ;) tapi nak panggil IDA omey ponn bolehhhhh  ;p

5 FAKTA tentang IDA ;)

  • SUKA sangat dengan warna PINK ! kalau pergi mana mana kan, ai mestii akan selitkan warna pink dalam diri.. cuba tengok gambar dekat atas? apa yang PINK? kehkehekhekehhhh
  • SANGAT sayang dengan KUCING..  tak boleh tengok kucing lapar, tak kesah kucing jalanan pun. menggelupur belikan makanan huuuuu ~ siapa sepak terajang kucing depan ai, siap ah kaw! tolong laaaaaaaaaaa kalau tak suka sekalipun, no need to sepak sepak kuis kuis binatang kesayangan NABI tu yekk ;) #kucingitutaksalah
  • Teringin sangatt nak pergi KOREA. one finee day ! TAPI tak minat k-pop ! ! sorryy ~
  • perangai gila gila , adalah gedik sikit kottt? kottt?  mihmihmihmihh ~
  • suka menjerit! cakap kuat kuat.. orang panggil ai suara petir ! HAHAHA  



okayy dahh. dah kenal kann? ok dah jadik kawan! fiveeeeeeeeee  ;)









 Yang nak tido dah , esok kerja baiii , 
 signature ms eida

50 comments:

  1. suka pink jugak rupanya heheheh...sama la org panggil suara petir n satu lagu keretapi suka cakap laju2 hahahha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. same kak sue,, okay nnti kita lawan sape cakap palingggg lajuu hehehhehehe

      Delete
  2. OK2...ai setuju part yang suara petir...itu cukup melambang IDA...Hahah...
    anyway suara petir tu yang selalu dirindu bila lama tak jmpa taw...heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHHAHHA kann suara petir ni laaa nnti noryy rinduuuuuu kekkekee

      Delete
  3. suara petir tapi GEDIK ?...owh mesti gemersik suara mu Eda...salam kenal dari pcl yg pemalu nih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kohkohkoh gemersikkk mana hala oiii PCL kekekeke.....

      Delete
  4. suka suara ida kat video ig ... manja sangat tau .. rasa eida mcm dah kuruslah mmg diet atkins bebtul yer.. tanpa nasi .. gigih².. teruskan usaha ... moga berjaya ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha manja? akak biar betuii kakk.... petirrr jee tuh.. nyaring kekeke ~ diet atkins? ntah.. yang ida tahu malam ida tak amik nasi.. huhuuu ~

      Delete
  5. Suara petir? Tak perlu guna mic la kalau nak berucap.. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah tak payahhhhh satu dewan dengarrrr suare idaaa kekekekkeke

      Delete
  6. Bila leh jumpa ida niii, haha, nk tgk gedik dia mcm mana :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa bila laaa nak jumpe pija niii... choi nk tgok gedikk jeee hikhikhik

      Delete
  7. Boleh lawan suara petir kaksue tak haha

    ReplyDelete
  8. hai ida. dah boleh jadi kawan kan... hihi

    ReplyDelete
  9. jepun lagi best kak dari korea...cayooo la cakap den..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala yekeeeeeeeee.. ok ok kita pergi korea dulu baru pergi japan HAHHAHAHA #macambanyakduittttt

      Delete
  10. Ala.. kenapa pink. Tak geng lah camni. Kite merah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaaaaaaaaaaa oklah tuuuu, merah kan kakak pinkk kekkekekekee

      Delete
  11. Sama laaa. Suka kaler pink jgk! Hihi

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. typo lah tu!!! hahahahhaa kawan kakkkk...............

      Delete
  13. hahahaha.ye ye.kenal sgt dgn gedik2 dia tu.tp bukan gedik mengada.gedik baikkk punyaaa.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahha baik punyaaaaaaaaaaaa, sapa punya? ;p

      Delete
  14. part suara petir tu setuju... sbb tiap ari i dgr suare u dr umah i... hahahhaa... ok tipu

    ReplyDelete
  15. hahaha..suara petir mcm akak je..tp dlm.fmly n kwn kwn rpt la..yg xknl akak menjerit mau terkejut org

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa kan kak.. xde la jumpe orang sehari dua ida dah terpekik pekikk kekeke. mau larik semua orangg hehehheee

      Delete
  16. Ehh... dah komen ke x ntah... lupe dah... hahahha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahhaha dah laaaaaaaaaaaaaa tapi ape salahnyaa nak komen banyak kaliii ai is tak kesahhh ehhehehhehe

      Delete
  17. Peramah dan baik hati jangan lupa masukkan! Fakta gak tu! haha. love kak ida!

    ReplyDelete
  18. aha..baru kenal Eida sikit2..nak pegi Korea ..in sha Allah akan tercapai hasrat tu nanti :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ~nak sangatt kak.. ida dah khatam blog akak daaa.. kekekekekkee

      Delete
  19. Replies
    1. comel tang manaaa tu fifi hikhikhikhik neway thanksssss

      Delete
  20. ida seppp..suke pink jgk..suara pun mcm petir jgk..tp masih bole dibendung lagik..hikhik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa depan orang cover lah sikit suare petir kita tu kann kannn

      Delete
  21. eh eh, ida pakai baju dress kuning tu nampak kuruss...
    apa rahsiee nye??

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak kurus???? alaaa cakap laa memang kurus HAHHAHAHHAHA

      Delete
  22. hahaha..kita sam..suka menjerit-jerit

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn kadang2 tu kene marah dgn hubby asal suka jerittt! hihihi

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page