Saturday, August 16, 2014

Saya update entry baru tapi tak appear kat bloglist korang , dah kenapaaa??

 

bersiaran pada hari Sabtu. di office. hah? jangan terkejut. ai ada kerja lebih masa. kuikuikuii.. tak cukup kerja 5hari, campur pulak weekend. sabo ajelahhhh ;( disebabkan hari ni kerja santai santai aje, boleh la selit sekejap main blog. kehkehkehehh.. seminggu lebih ai tak jenguk blog dek kerana busy yang teramat sangattttt~ plus minggu lepas ai berkursus.. masuk office hanya pada hari jumaat je.. mana tak kerja berlambakk? 


tapii bukan itu point nak cerita dekat ini, yang menjadi problemnya, ai sedar dalam bloglist, blog ai TAK BERUPDATE! whyy ehh? padahal banyak je entry schedule ai dah buat.............. padanlah tak ramai yang komen. tak sedar ai dah update entry rupanya..... mesti dekat bloglist korang, blog ai last entry "Resepi KueyTiaw" kan kan akn ?? padahal........... hmm hmm.. kenapa ehh ini berlaku? why blogspot tak detect entry entry baru ai? hmm hmmm musykilllllll.. nak tanya pakar kejappp

nampakk tak kotak merah tu? kat situ je die berhentii.. 
padahal dah banyak entry dah slps entry kueytiaw tu. sobss...




disebalik kemurungan pasal itu, ada jugak yang best ! blog ai dah boleh open untuk warga JKR tanpa menggunakan broadband. sedia maklum, JKR block blog ai sebelum ni tak tahu kenapa. HAHHAHA , so kawan kawan JKR ai dah boleh baca seperti biasa yekkk... ai pun tak tahu macam mana boleh settle. tapi tq lah pada yang bertindakk ;))


ok itu sahaja, okbaii nak sambung buat kerja balikk ;))










 Yang sangattt banyak kerjaa! okbaii!
 signature ms eida

22 comments:

  1. Baru nak update dalam blog list... jgn marah ye... ha ha..

    ReplyDelete
  2. Akak Jm pun dh lama x singgah sini so nk explore jap :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak explore menda kakk xde apeee blog ida nii.. blog akak tu dah update belumm ekkekekek~

      Delete
  3. Assalamualaikum ida, padanlah tengok kat situ je entri ida. pelik pula rasa .. kadang2 dah tukar domain jadi hal gini la ida. hehehe dah settle ke belum ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheilaaa... dah settle ke belum? cuba sheila cek blog sheila. ida nye entry bergerak ke takk? huhhuuuh

      Delete
  4. A'ah la Eida.. dia dok statik kat Koay Teow tu jer.. Ingatkan Ieda gi bercuti.. lamanya tak update blog..hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh sokmo ingat ida g bercutii tauu kekekkeke~ ade ade ida ade jee.... blog prob sikit!

      Delete
  5. ha... ni baru update... ingatkn ieda lama x update blog...heran gak tu... hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. update jee ST.. blog prob sikit.. huuhu~ patut laa lamaa tak nampak korangg.. sobs.. mesti korang ingat ida tak update blog lameeee... padahallll huhhuu

      Delete
  6. penah jugak terjaga pd slh sorg bloglist sy....entry dia dh lama, ingatkan x update, tp ble buka blog dia, ada je pdhl entry baru..xthu la npe jd gtu

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang ckp psl feedburner... ntah laa ida tak pandai sgttt.. serah pada yg pakar je niii huhuhuhu

      Delete
  7. padanlah mcm pelik je tgk bloglist xde update dari sini...rupenye takkeluar...

    ReplyDelete
  8. lohhh pttlah tajuk kotiaw x sdh².. ingatkan bertapa kemanalah kamu kikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kemain bertapaaaa idaaa hoiii .. ade je kakk.. sobssss

      Delete
  9. kadang i'olls pun kene gitu gak..aikk, blog kene block??..blog eida femes sgt nie sbb tuh smp kene block..alhamdulillah dh okayh dh..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahakha celah manaa femess oii sya nye.... tapi skrg dah ok.. sib baikk klu tak meroyan ida lagiii satttt

      Delete
  10. yesss..btl2..sebelum ni tgk mmg last entry tu..ai n fifi mengalami masalah yg same..klu ade link ke entry tu br dpt masuk..main blog jabatan block..tu yang xtau ade entry br rupenye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwaaaaaaaaaaa sadisnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...

      Delete
  11. sebab tuh akak.lme.xsggah blog ieda

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page