Thursday, August 28, 2014

Harum Malam dari Legacy Secret

  



 Harum Malam khusus untuk wanita ;)


Produk Harum Malam |  Produk untuk kita wahaii wanita wanita sekelian alam . . kalau seacrh dekat google, berlambak review mengenai Produk Harum Malam keluaran Legacy Secret. . ai baru berkesempatan nak mencuba Harum Malam ni. korang pernah dengar takk? atau tak pernah tahu kewujudan Harum Malam? meh ai cerita kebaikan dia ;

+ Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual - bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering\
+ Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
+ Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
+ Meningkatkan sistem tahan tubuh serta menstabilkan hormon
+ Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan



haaa tu dia. sesuaii sangatt untuk para binik binik sekelian yekk. mari 'menjaga' suami kita, ehh? lallalalala.. korang jangan risau, Produk Harum Malam ni tak mengandungi benda pelik pelik yang haram tauu. Produk Harum Malam ni hanya mengandungi Ekstrak Sos, Estrak Sireh, Buah Tin, Kismis, Madu, Goji, Limau Purut, Strawberi, Pueraria Mifrica, Kayu Serapat, Buah Delima, Manjakani, Pueraria Lobata dan Senna. apa yang ai boleh katakan, Harum Malam ni supplement dalaman kita ;)) ianya tak dapat dilihat dari luaran tapi boleh dirasai dari dalam. ewahh~ 18SG sangat kau! HAHAHAHAHA


Cara makan? 
Mula mula simpan dalam peti ais.biar sejuk. sedap minum sejuk sejuk tau. boleh minum terus tak yah nak campur air apa apa dahhhh. minum 20ml dua kali sehari. minum lah pagi dan malam. settle ;)) bila korang mengambil apa apa supplement sekali pun, memang WAJIB minum air kosong banyak banyak kann? tahu kan? kalau tak, tak jalan laaaa kesannya. pastu mula lah salahkan produk kuikuikuiii. kelakar kannns? ;p
 
rasa dia sedap weiiii tak tipu !


okay ni satu ai nak pesan kat korang yang mana berminat nak dapatkan Produk Harum Malam ni. tolongggg elak dari membeli Produk Harum Malam yang TIRUAN. belilah yang ORIGINAL okay? macam mana nak tahu ianya ORIGINAL ataupun TIRUAN? meh nak ajar satt ;))

 
nampak tak perbezaan ORIGINAL dan TIRUAN bagi HARUM MALAM??
alert yekkk



okay selain perbezaan di atas, korang boleh jugak check ketulenan Produk Harum Malam ni dengan mengenal pasti Label Asli Legacy Secret itu sendiri... macam mana? meh nak ajar lagii ;))





1. Pengesahan Melalui Visual
Lihat perkataan “LS”dari sudut serong 15 darjah

2. Pengesahan Melalui Sentuhan
Cetakan timbul yang dapat dirasa menggunakan jari
 



3. Pengesahan Melalui QR Wechat
Imbas kod produk dan info akan diberikan


PERINGATAN !!!
      1 QR kod hanya boleh di imbas 5 kali sahaja .
      Sekiranya melebihi had, korang akan diberikan no telefon syarikat Legacy Secret untuk pengesahan produk.
      Pastikan beli barangan original kerana takut akan kesan sampingan.
Wechat ID : harummalam

 



okay incase korang nak beli, info info pasal Produk Harum Malam dibawah ni k:

Website : www.harummalam.com
No Tel :  016-446 0677 (whatsapp, wechat,sms,call)
Instagram : www.instagram.com/Harummalam_official
Facebook
+ www.facebook.com/masalahwanita
+ www.facebook.com/LegacySecretTrading
+ www.facebook.com/WanitaPerfect
+ www.facebook.com/HarumMalamHQ


psstttt: dengar cerita, produk Harum Malam salah satu ikhtiar untuk mendapatkan zuriat. 
okay mai kita try test tengokk usaha kali ni ;))









Yang mencuba terus mencuba ;) 
signature ms eida

26 comments:

  1. mestiii mengaummmm....
    eh malam ni MJ...
    UHUKHUKHUKHUK

    ReplyDelete
  2. waaaahhh... ramai juga yang dah cuba harum malam ni kan...

    ReplyDelete
  3. singgah baca dari segmen yg sama....

    ReplyDelete
  4. Eyza pun sebelum ni minum Harum Malam gak.. Tapi sekarang ni tgh try test B'Vite plak.. nasib baik bawah co yang sama..rasa lebih kurang jer.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada effect baik tak lepas minum Harum Malam ni? ida baru nk mula niiii ;))

      Delete
  5. haah kt pun dgr mcm tu membantu kesuburan dlman sbb kebetulan ada kawan opis ni makan dan mengandung, tp kwn kt ckp rezeki dia kot.. dia pun minum dah lama .. berbotol² ... dah memang serasi dan menstabilkan hormon ... good luck ida .. yg penting ada usahakan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg penting kita cuba.. cuba dulu dlm setahun ke 6bulan ke, xde ape berlaku. okay kita stop HHAHAHHA

      Delete
  6. pssttt..dh try..sbb aritu period xteratur..ok..puas hati..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yekeeeeeeeeeeeee? wahh wahhh gud2 sharingg ;))

      Delete
  7. Yang B'vite tu pun sedap kan! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tak pernah testtt lagii tapi yg HM ni sedappppp ;))

      Delete
  8. Alaaaaa mcm lebih sesuai tuk yg dh kawin je produk ni :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kawen pon bolehhhh JM.......... tuk persdiaan slps kawen kekekekkee~

      Delete
  9. Akak ada 2 botol x bukak lg ni....lom cuba2 lg...ntah bila nk cuba...

    ReplyDelete
    Replies
    1. try kak .. mana tahu serasi dgn badan.. kalau taknak pun xpe... hehehehhehe

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...