Friday, July 25, 2014

TEMPAHAN TUTUP? BELI BAJU KURUNG SIAP!




Apaaaaaa??? Tempahan baju kurung dah TUTUP? memey laaaaa .. lagi beberapa hari je lagii ni kita nak raya raya raya raya yeayyy ! Habis itu macam mana korang? Raya tanpa baju kurung baru? memang TAK meriah laaa kann.. alahaii kesiannya... korang jangan risau okay? ai ada penyelesaiannyaa... (muahmuahsikit) ..  Korang masih boleh memiliki sepasang baju kurung siap (klik) untuk digayakan di pagi Syawal . . wiiwiiwiii ~



Ohh please ye korang ~ jangan jadik macam perempuan kat atas ni. serabut fikir pasal baju kurung raya.. even dapat baju kurung siap pun, tetap risau baju kurung siap TIDAK menepati citarasa korang, ataupun saiz tiada ! ohh ni ai pun kadang kadang risauuu. dah lawa daaaaa.. mampu milik. tapii tak de saiz!! wa pun anginnnnnn HAHHAHA . . disebabkan masa dah suntuk sangatt, tak de masa nak keluar membeli belah, ai ade satu penyelesaian untuk korang semua........... sangat menjamin dapat memudahkan proses shopping korang wiwiiwiwii~ persoalannya, dimana? dan bagaimana? kuikuikuiii



cantiknyaaaaaaaaaa !!!






Di mana lagi kalau bukan di ZALORA Malaysia. Butik fesyen online yang cukup terkenal ini menyediakan pelbagai koleksi baju kurung siap daripada pereka-pereka fesyen terkenal tanah air seperti Jovian Mandagie, Rizalman, Melinda Looi, Syomir Izwa dan ramai lagi. Selain itu, ZALORA juga membariskan jenama-jenama hebat seperti First Lady, GULATIS, Zuco Fashion dan lain-lain khas untuk korang semuaaaaaaaaaaaaa !


wahh biruuu tuuuu cantikkkkkkkkkkkkkkkk ~





Jadi, apa yang korang tunggu lagiii? pergi cepat layari laman web ZALORA hari ini juga dan membeli-belah secara online. Korang tahu takkk, ZALORA, selain menyediakan perkhidmatan penghantaran percuma terus ke rumah korang, korang juga boleh membuat pemulangan semula selama 30 hari selepas tarikh pembelian incase kalau ada yang tak berapa nak berkenan.. ok? oh yaa.. lupa nk pesan, kalau orang ZALORA datang depan pintuu, jangan lupa jeritt kuat kuat tauu ! hikhikhik ~ selamat shopping di hujung jariii korang semua !!











Yang busyy layan ZALORA jap, rambang mata !!
signature ms eida

8 comments:

  1. Assalamualaikum ida, ahha selamat sampai dah parcel zalora hiewhiew... tapi bukan barang kita,hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila.... dah tu barang siapa sheila? haaa barang adam ehh ehhh

      Delete
  2. memang cantik cantik koleksi baju kuring yg ada

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. cantikk kannnn.. alahaii gugat imannn kekekke

      Delete
  4. Ramai dh yg beli barang melalui zalora ni kira servis tip top lah tp akak dh ready baju raya sblm puasa lg so x perlu risau lah :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouhh ye kak? ida tak pernah lagi shopping kat zalora niii... hehe

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page