Thursday, July 17, 2014

Lazada Malaysia | Super Raya SALE



update : SUPER RAYA SALE by LAZADA extend sehingga hari ini 17Julai2014
Jangan LEPASKAN PELUANG ok! ;) 
:entry ni melekat sehingga malam ini,
 mohon scroll bawah sikit untuk new entry yeee:

Lazada Malaysia | Super Raya SALE . korang korang nak bagitahu ni, Lazada akan ada Sale RAYA ! yeayyyy.............. boleh la korang shopping macam macam keperluan raya nanti. Bila Super Raya Sale Lazada ni? Ianya akan berlangsung pada hari Rabu ini SAHAJA , 16hb Julai 2014. tolong laaa korang take noted yekk mihmihmih ~ korang just get ready depan komputer je, dan klik website LAZADA Malaysia (klik)

Super Raya Sale hanya available pada 16 Julai 2014 !
jom shopping shopping yeayyyyyy !!



Oh lupa, apa yang Lazada offer masa Super Raya Sale nanti ?


Discount sehingga 92% untuk barangan raya antaranya 
- Home and living RM77 and below
- Home Appliances RM99 and below
- Sale for Samsung Items (Best of Samsung)
- Fashion Sale for Hari Raya


Wheel of Raya (macam Roda Impian), customer spin and dapat lucky prize
- Joy Diswashing Liquid
- 10 x Voucher RM100
- 10 x Voucher RM50
- 500 x RM50 of Home Appliances (Min Purchase : RM350)
- 500 x RM25 of Home Appliances (Min Purchase : RM170)
- Valid only on that day - 16th July 2014


http://ho.lazada.com.my/SH1d11
Fashion Raya Sale (klik gambar untuk terus ke website okay)
Hatta Dolmat Raya , ini mesti korang tunggu tunggukan kan ? sebab ai pun same! HAHA
lawa wehhh. Klik gambar untuk usha designs dan lain lain styles. lawa sangat ! sayanggggg nak sehelaii bolehhhh? wiwiiwiiiii~




Kenapa korang kene shopping di Lazada sepanjang perayaan ini ?? 
Korang boleh check Infographic  dari Lazada seperti di bawah ini :








Yang tak sabar tunggu 16Julai ni, ehem bonus pulak tu kekkekeke ~
 signature ms eida

16 comments:

  1. Okay jatuh hati dengan baju kurung tu.. sat nak pergi usyaaaa.. heeeeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeeeeeee~ akak pun jatuh hati jantung pipi semua dah jatuhhh hihihihi

      Delete
  2. wah best ni, boleh shoping :D

    ReplyDelete
  3. shopping jgn tak shopping... Hehehe...

    ReplyDelete
  4. Nice gak tu offer.. Hmmm..sy jarang beli online.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. malas nk keluar, online kan je senanggg heeee~

      Delete
  5. Replies
    1. hahhahahahha dah tergoda da ke kakk? kuikuikuiiii

      Delete
  6. kbai!! nak gi terjah jappp..
    haha..tenkiuuuuu ida..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha okkkkaii.. jgn lupe update dok shopping apakahh yek yekk hihihii

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page