Friday, July 25, 2014

Eidul Fitr 1435H 2014M #1

 


Selamat Hari Raya korang semuaaaa ! yeayyy lagi beberapa harii jee lagii nak raya kan... tak sabar! korang perasaan takk? sekejap je bulan Ramadhan kali ni kan? rasa macam hari tu baruu je puasa? sekarang dah nak raya dah? eh eeh kejapnya masa berlaluuuuuu ;)) 

sapa ade lagi dekat office? ke korang dah sampai kampung? hehehe~ hubby and ai masih lagi bekerja hari ni. . esok lepas sahur baru balik kampung. oh ya! tahun ni kitaorang beraya di kampung hubby dulu di jengka. sapa ada kat Jengka, Pahang? boleh la calling calling.. Hari Rabu bersamaan Raya ke3 baru lah pulang ke kampung ai di Melaka. . nak rayaa rayaaa rayaaa!

oh ya! tahun ni korang tema apa? kitaorang awal awal lagi dah disuruh tema biru oleh mak hubby. so gigihlah kitaorang mencari kain biruu biruu biruuuuuu. dimata ai hanya nampak biru subaru je pilihan di hatii. iwiwiwiiwii.. tapi yang dapat ni tak de la subaru sangatt .. jadiklaa. kekeke. bercinta okay cari baju ai! hukhukhuk...

ehh oklah, tak besttt laa cakap sorang sorang, kompem kompem entry ni korang akan baca bila naik cuti Raya nanti kan? HAHHAHA

 
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dari
Ida & Andi







Yang tinggal sorang je kat office sekarang ni. hukhukhuk
 signature ms eida

12 comments:

  1. salam aidilfitri ida n andi :)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raye kk ieda...salam perkenalan dari germany...jemput join giveaway saya ye kalau ade masa...
    http://jindrisska.blogspot.de/2014/08/harry-potter-postcards-giveaway-from-me.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya aisya...... wow germanyyy! hehe

      Delete
  3. Selamat hari raya eida :-) betul tu lepas balik dari kampung baru akak Jm baca entri ni heeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya akak JM... kann tu yang malas panjang2 bebel. mestii semua orang xdee hihihihi

      Delete
  4. Selamat Hari Raya...

    Seronok sorang kat opis???

    ReplyDelete
  5. samelah kt masa jumaat tu kerja lg, hahaha.. baru baca.. jadi barulah komen.. lps raya jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha xpe xpeeee... ida memang cakap sensorang pun kuikukuiii

      Delete
  6. Replies
    1. lawa! ida belum pernah lagii.. nnti ida try! heehhe~

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page