Sunday, July 6, 2014

Detox dengan TRUDTOX di Bulan Ramadhan



ye. bagi bulan puasa tahun ni, ai cuba untuk men-detox-kan diri dengan TRUDTOX. korang tahu tak? bulan puasa paling senang untuk kuruskan badan, paling senang nak detox, paling mujarablah orang kata dan kalau buat penuh disiplin mesti menjadi. nak flat tummy tak untuk raya nanti? hee~ jom detox dengan TRUDTOX untuk kekal langsing, cergas dan sihat di sepanjang bulan Ramadhan yeayyy !

inilah sahabat detox saya.
TRUDTOX
Korang jangan risau TRUDTOX ni tak bahaya. TRUDTOX ni adalah "organic botanical tea". ianya bertindak secara perlahan-lahan membersihkan dan membantu organ detox semulajadi yang ada dalam badan kita. 100% herba organik ok!! TRUDTOX tidak mengandungi julap yang kuat yang kadang-kadang boleh menyebabkan sakit perut. tak ada ye kawan kawan. ai steady je. hee ~



Kejap. Apa itu Detoxing ? Detoxing ini membantu kita untuk membuang segala toksin yang ada dalam badan kita. bayangkan korang, seharian kita berpuasa kan? bila sampai waktu berbuka, nafsu makan gajah harimau singa semua keluar kan? itu nak makan ini nak makan. semua kasi sumbat dalam perut. bercampur aduk. kesian badan kita. nahh, detox dengan TRUDTOX je paling senang. pepatah ada mengatakan "what goes in must come out" .. hee ~


Jujur ai cakap ai obses nak kurus HAHAHA eh ada orang yang tak nak kurus ke? salah satu cara nak kurus ai dengan minum teh herba.. kuikuikuii.. Selalu sangat ai minum tapi mesti minum separuh cawan je lepas tu buang. sebab TAK SEDAP. cannot masuk di tekak ai sobs..sobs.. .berkuburlah impian nak kurus HAHA...  tapi bila ada seorang kawan bagi ai cuba produk TRUDTOX ni, serius ai suka ! Kenapa ai suka TRUDTOX? Ai mampu habiskan secawan dan esoknya minum lagi secawan eh eh sedap ke? memang takkkk sedap. teh herba kan. tapi ai is mampu minum. ni adalah satu satunya teh herba yang ai MAMPU yeayy ! Rasa TRUDTOX? macam teh O tanpa gula. pekat. tapi bau dia wangii... haaa gitu laaaa.. tapi kalau ai boleh minum, korang mesti boleh jugak kannnn ;))

macam mana pengambilan TRUDTOX? senang saja.
Korang amik satu sachet TRUDTOX, masuk dalam cawan, letak ai panas, biarkan dalam
30minit untuk sachet tu mengembang dan terus minum sampai habis.... ! ai minum TRUDTOX ni seminggu 3x. hebat tak? hikhikhik




mula-mula ai minum TRUDTOX lepas berbuka puasa. selalu kan kalau minum teh herba sejam dua lepas tu kita akan sakit perut kan? tapi dengan TRUDTOX ai tak rasa apa apa pun. hihi. tapi bangun pagi esoknya baru ai rasa nak pergi toilet untuk membuang. HAHA bila settle rasa perut ai ringan. kosong. TAPI tak lapar. ringan tu yang BEST. ai syak kalau amik secara berterusan mahu flat perut ai yeayyyy ! so dah jadik rutin harian ai, mestii amik TRUDTOX ni selepas berbuka untuk detox segala jenis toksin yang dah masuk dalam badan ai.. kita tunggu hasil sebulan detox dengan TRUDTOX ye ye.  *mohon kuranglah duatigapatlima inci yek hihihii*


Mana nak beli TRUDTOX ?
ataupun produk TRUDTOX ada dijual di Watsons. so pergi terjah kedai Watsons berhampiran dan dapatkan TRUDTOX yeee !! 




gambar terbaru  ai (seluar pink) semalam (05Julai2014), masa pergi Iftar di Bangi Golf Resort bersama geng kembar ~~ selepas pengambilan 3cawan TRUDTOX hikhikhik 






Yang pasti akan amik secara berterusan TRUDTOX,
signature ms eida

36 comments:

  1. Ieda nampak slim..peha pun kecik..apakah apakah..akak nk slim gak tp nl slim tang peha...bleh??

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak je kakk.. hakikatnyaaa belum lagi muahhahahhaaa.. marilah kita detox sama sama .. mohon slim la barang seinci dua kakakakahhh

      Delete
  2. besttttnyeeee..nk kurus jgkkkk..huwwaaaa..

    ReplyDelete
  3. Best kan trudtox dik eida...kak ju baru minum seminggu rasa mcm ada sikit flat tummy hahahhah semangat nk buat lg...yelah kita kan mkn mcm2 benda...air gas la...mknan berlemaklah..so bila leh detox rasa mcm legaa...aah kak ju letak dalam 2 liter air suam..sbb mudah nak minum ulang2...lg satu kita kan kena minum 2-3 liter air sehari...so cara terbaik masukkan tea tuh dlm minuman seharian...lg best dik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo cairlah jadiknye ye kak? ida suka pekat2 hehehehhe....

      Delete
  4. me too obses nk kurus...tp dh x kurus2 dah...#lapaairmata......how much ni babe?

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeeeeeee~ dont worry babeee.. RM25++. cuba cari kat watsons tau tau ;))

      Delete
  5. pttlah gambar ieda nampak kurus .. ini rahsianya yer.. lagi bagus kalau minumkan.. tak payah nak telan² pil ... bolehlah bg tau hubby ni.. dia pun obses nak kurus .. bkn sebab apa.. sebab x selesa dgn berat katanya huhuhu ... tq tau kongsikan info ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. telan pil bahaya kot takuttttt HHAHHAA.. minum ni pon okayyy... ;))

      Delete
  6. emmm..projek kuruskan badan gak ea Eda..cayalah ! good luck...trudetox blm cuba blm tau ..kan !

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA aah PCL. doakan ida berjaya keekkeee

      Delete
  7. Whoaaa.... siap ada pepatah omputih tu..... lepas nie boleh la pakai baju kebaya time raya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kemain idaa kannn omputih sangatt HAHHAHA.. alaaa tak sukaa kebayaaaa hikhikhik

      Delete
  8. Assalam Eida..akak rasa Eida pernah jengah blog akak sebelum ni kan..so akak JM buat kunjungan BALAS
    Aper..nak detox lagi...akak tgk dah slim melim gitew...dah cute lah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak... ye? mungkin hee~ alaaa manaaa adeee selim melimm .. tgok depan2 gajah lagiii ida nii HAHHAA

      Delete
  9. boleh lah fyna cuba lepas nih ^_^

    ReplyDelete
  10. wah.. kalau boleh flat perut.. kite pon nak.. nak g tengok kat watson la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HHAHHA kalau konsisten ida syak boleh flat gak laaaa.. hehehehhehe

      Delete
  11. Jemput drop url blog @ Mr. Linky's - to ease blogwalking.
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum eida, wahh bestnya... semoga dipermudahkan urusan eida nak ramping menawan. heeee, rindu korang semuaaaa! cepatlah yaya bersalin, nak bawa Adam jumpa Bunga dengan pokcik mokcik diaaa ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila..... HAHHA kemain aku nk ramping menawan choii sheilaaa hihihihihi

      Delete
  13. Wah nak try try.... Nk kurus jugakkkkkkkk :)

    ReplyDelete
  14. a'ah la Eida.. tajuk kita sama.. :) tapi Eida buat lagi details.. eyza buat simple jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn hehehehe...... alaaa mana ade details ida nye simple jee... review dari hatii cewahhh~

      Delete
  15. Ehem ehem..seriously dh nmpk selim dh tuh..ade nmpk gambo nie kat fb ke kat blog sape tah..belek2 sorang2..eh eh nape eida mcm dh kurus skit..kihkihkih..

    Teruskan minum..itu baru 3sachet..belum sepuluhhhhhhhh..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sikit la kan.. ade jugak ida rasa perubahan die. gud trying la. boleh keep continue hehehe............

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page