Wednesday, August 27, 2014

COKLAT FOUNTAIN RAYA PROMO !



:entry ni melekat sehingga habis SYAWAL,
 mohon scroll bawah sikit untuk new entry yeee:



Dekat nak RAYA dah ni. Mesti ada yang plan nak buat rumah terbuka sana sini kan? WAJIBlah ada COKLAT FOUNTAIN baru meriah korang punya OpenHouse, ye dak? bayangkan dengan coklat menjurah jurah macam air terjun ni.. perghh dapnyaaaaaa ~ dengan berbesar hatinya, ai umumkan COKLAT FOUNTAIN RAYA PROMO ! yeayyyy ! KHAS untuk sepanjang SYAWAL 2014 ini ! yeayy yeayy yeayyy yeayyy yeayy 





Details COKLAT FOUNTAIN RAYA PROMO 
1. Sewa Mesin Coklat Fountain + 2kg Coklat  RM125 SAHAJA !
2. Deposit RM50 diperlukan untuk booking date !
3. Tarikh available SEPANJANG SYAWAL 2014 sahaja - SAPA CEPAT DIA DAPAT !
4. Deposit Keselamatan RM200 diperlukan - akan dipulangkan sekiranya mesin dikembalikan dalam keadaan baik dan berfungsi
5. Mesin Coklat Fountain perlu diambil dan dihantar sendiri. (no delivery sorry~)
::Untuk booking, Call IDA 012 233 4792::







Yang sedia menerima tempahan pakej juga,
signature ms eida

22 comments:

  1. free utk aku pls. HAHA leh buat open house

    ReplyDelete
    Replies
    1. maii datang umah aku kalau nk free mreeee ;p

      Delete
  2. wahh..bestnyee..cpt..sape yg nak tuu..i xwat open house (huwaaaa) besday danihs pun bkn dlm bulan syawal (huwaaaa)

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat makan makan pun xpe.. kekekkkee ~ ehh tak same ehh

      Delete
  3. Sedap coklat fountain kak ida.. ritu rasa, mengidam sampai sekarang.. ni serius, bukan omongan kosong... :3

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum eidaaaaa, kita da lama ngidam nak makan ni.. nak tanya harga pakej tak termasuk buah @ mashmallow ekk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila..... maii pm ida sheilaaaaaaaaaaaa ;))

      Delete
  5. Letopp kalau ade menda alah ni time open house...

    ReplyDelete
    Replies
    1. meletop letop perut makan ehh abammm kuikuikuiii~

      Delete
  6. Assalamualaikum & Salam Perkenalan...
    Jom imarahkan Ramadhan dan jemput join GA saya ni ye:
    http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  7. terliur lagi.. sedapnye coklat..

    ReplyDelete
  8. ermm dap nyerrrr ^^
    saya follow sini :)

    http://caraleezaty.blogspot.com/

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page