Wednesday, June 11, 2014

WORDLESS WEDNESDAY #65 | not feeling well ;(

 

 semalam jumpa doktor dapat MC. tak sihat. demam selsema tekak perit.
panas kan sekarang?  malam malam rasa nak tido berbogel jeww.. HAHA
moga moga cepat sembuh amin.. moga moga terhapuslah dosa dosa kecil yang pernah ai buat kekeke. kan orang kata sakit itu penghapus dosa dosa kecil ;))







Yang tak berapa sihat so tak de mood nak update blog, sorry my dear ;(
signature ms eida

24 comments:

  1. Moga Ieda cepat sembuh yer...

    ReplyDelete
  2. shafakillah.... smg Allah sembuhkan...Amin...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. terima kasihhh ida dah ok dah sikitt skrgg ;))

      Delete
  4. cepat sihat ida.. jaga diri.. minum banyak air masak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baikk.. tq fifi.. ida dah makin sembuh nii ;))

      Delete
  5. cepat cepat sihat yer...musim panas skrg ni, Iqy pon tak tahan, zul demam teruk jugak, tapi smlam baru gi jumpa doktor terus dapat MC arini...demam + batuk + selsema....risau jangkit ngan Iqy je...hurmmm...nory je antibodi kuat lagi...harap2 tak demam jugak, kang susah plak nak handle Iqy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa nory xleh demam kangg susah iqyy susah zul. nory tke care ok! ida sihat sikit dah nii. eceh! komen macam tak jumpe setahunnn padahal kelmarin jumpe dah! hahahhahaa

      Delete
  6. semoga cepat sembuh... pakai tenet opis dah x leh bukak idabaharum.com...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn .. aah dah xleh daa.. sedang adjustt bagi boleh. dah tak tahu nk buat cmne daaa sobsss

      Delete
  7. take care ida..semoga cepat sihat ;)

    ReplyDelete
  8. semoga eida cepat smbuh okay.. :)

    ReplyDelete
  9. dah sihat ker??? moga cepat sembuh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah sihat dah kakk... makan ubat sikit punya banyak haaaa hukhukhk

      Delete
  10. pcaya x kalo aku ckp aku dh 8 tahun xdemam n sesema...babe, jgn amalkan mkn ubat spital byk sgt...abah aku buah pggang rosak sbb efek mkn ubat spital byk sgt masa muda dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sakit tu penghapus dosa kecil . lagipun skrg cuaca tak menentu. pergi balik kerja naik moto berhujan berpanas. make me sick! hikhikhikhik.. dont worry aku tak makan sangatt pun.. aku cuma nak MC je lebihhh muahahhaha.. selebihnya aku makan vit C jee ;))

      Delete
  11. msim org rmi xsihat skang nih ieda

    ReplyDelete
    Replies
    1. musim panas kan kak.. seremban pun sama ?

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page