Monday, June 23, 2014

Namecard idabaharum dot com ;)

 

yuhuuuuu ~ benda yang ditunggu telah pun tiba. actually lama dah sampai tapi sekarang dah ada peraturan baru, barang personal, JKR dah tak nak terima, kena pick up sendiri di HQ POS LAJU.. hmm hmm hmm baiklahh.. memandangkan blog sudah bertukar URL nya, jadinya namecard pun haruslah bertukar sekali ye dak ? malu pulak hari tu event nak bagi namecard dekat orang tapi url lama. kuikuikuiiii


my new namecard, masih mengekalkan design yang sama, yang bertukar hanyalah details sahaja.

ida tetap ida yekk ;))


mau sekeping? wiwiiwiwiiiiii

macam biasa ai tempah namecard yang superduper murah ni dekat Asri 017 234 3425. call la kalau nak tempah yekk ;) babaiii... hello, this is my card. amboi kemainnn kehkehkehkehh









Yang gumbiraaaa sudah adaaa  new card, laku ke tak laku belakang ceritaaaa ;p
 signature ms eida

22 comments:

  1. nak buat gak walaupun tak glemer..kakakaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat lah kak. xpeeeee. lama lama glemer leww yeayyyy!

      Delete
  2. Tahniah dik ida...hebat dia...cepat betul tukar name kad...blogspot kepada dot com...hakak pun dulu mmg tanam impian nak buat name card, tp bila kita semua dah berhijrah pada dot com baru nak buat hehhe...senang kan pi mana2 event nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah senang kalau nk g mane mane event walau event setahun sekaliii HHAHHAHHA

      Delete
  3. assalamualaikum idaaa, ceria je gambor. nak sekepinggggg

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila, sihat sheila? okay nnti jumpe ida bagi sekeping k! hehehehhehhe

      Delete
  4. Murah sgt ke da? Mcm nk je. Tp, ada org nk ke kad aku ni. Huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tahan murah laaaa bagi ida.. hehhehehe.... ida nk kad yg sesimple je biasa je. so padan la dengan hege die letak hehehhehe......... alaa mak kan dah berani pergi event, buat jelaa HHAHHAHA

      Delete
  5. Unik namecard tu sebab gambar boh sebelah je. Mesti orang akan tercari-cari gambar sebelah lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha meh meh jumpe ida mestiii jumpe lagi sebelah mukaaaa kekkekekee

      Delete
  6. oo.. jkr taknak terime barang personal ye. tak boleh tumpang suami untuk hantar barang dah lah..
    nak sekeping boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah dah tak terima. die suh amik kat Tun Sambanthan kanggg.. leceh gile! choiii.. nk? mai mai maiiii ;))

      Delete
  7. i iz x dpt lg kot yg version baru..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul! semua orang tak dapat lagii sebab baru siap! HHAHAHHA nnti jumpe aiols bagi yekkk ;))

      Delete
  8. eida,nk tanya ni.mmg kena ke ada name card? kalau suam suam kuku mcm kite ni kena ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rara, depends. macam ida pergi event aku hulur kad senang. kadang2 ada blogger yg mintak kad. cmne kita nk passing url blog kita? hp num? fb? so kita hulur kad je senangggg ;))

      Delete
  9. opkos la laku..moga trs sukses ida =)))

    ReplyDelete
  10. Lepas ni kalau ada food review ajak aku ya :))

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page