Thursday, June 26, 2014

Jadual Waktu Berbuka Puasa dan Imsak 2014 1435H

 


Jadual Waktu Berbuka Puasa dan Imsak 2014 di seluruh Malaysia. Pihak Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) telah mengeluarkan takwim rasmi untuk Jadual Waktu Berbuka Puasa dan Imsak 2014M 1435H bagi setiap negeri di Malaysia. Untuk itu, ai kongsikan juga dengan korang semua yek, ai dah print, korang jangan lupa print dan tepek kat peti ais rumah tau tau .. senang nak refer ;)) lagi beberapa hari je lagi nak puasa kan? cepatnya masa berlalu ....


Jadual Waktu Berbuka Puasa dan Imsak 2014 1435H

a) Perlis
b) Kedah
c) Pulau Pinang
d) Perak
e) Kuala Lumpur & Putrajaya
f) Selangor
g) Negeri Sembilan
h) Melaka
i) Johor
j) Pahang
k) Terengganu
l) Kelantan
m) Sabah
n) Sarawak
o) Labuan

**akan keluar format PDF ni, so korang cari print kat menu bar tu yekk. 
pastu print je macam biasa ;))


#Selamat Menjalani Ibadah Puasa korang semua ;))








Yang tak sabar nak raya puasa, kuikuikuii
 signature ms eida

22 comments:

  1. selamat menyambut puasa..
    ecah follow awak #968 =)
    http://ecahkhalili.blogspot.com/2014/06/34weeks-semakin-hari-semakin-berdebar.html

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah...senang ada jadual ni leh tepek kt dapur dan opis heheh thanks a lot dik

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh mostt welkam. ida pun tepek jugakk heeee~

      Delete
  3. xsabau nak raya..ehhh, pose..huahuahuahua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh eh hahahahaha xpe xpe is okayy sebab ida pun tak sabar nak rayaaa ehh? lalallalaaa

      Delete
  4. Tq sharing Eida. Selamat menyambut Ramadhan.. :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. abam pap pap papppp salam ramadhoooon jugakk ;))

      Delete
  6. tq ida..dh print dh ;))
    selamat berpuasa jgk yer..

    ReplyDelete
  7. tak sabar menanti ketibaan ramadhan!

    ReplyDelete
  8. akak dh siap tampal kt fridge.selamat berpuasa ieda

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page