Friday, June 6, 2014

FREE SEATS AIR ASIA | 5th Anniversary kami keee ...... ??



korangg korang kejar takk free seats Air Asia yang sedang berlangsungg niii ?? apeee takk? rugi ah! HAHAHAHA ai memang TAKkan nak lepaskan peluang yang ada di depan mataa . sebabnyaaa ai memang dah lama tunggu FREE SEATS Air Asia untuk celebrate 5th Anniversaryy , next year.. wiwiwiiwiiiii . . 

sempat lagi korang nak usha tiket, promo last 8Jun. tapii mungkin sekarang dah makin mahal laaa. sebab yang murah murah semua dah disambar orang kannnn ;))



tahu kan korang, ahli BigCard diberi kelonggaran untuk book sehari awal? ai salah seorang yang berjaya book pada Ahad, yang mana promo start pada hari Isnin kan??. ai tahu mesti sesak punya website Air Asia jam 12am tu. tapi xpe, ai kunci jam pukul 3am ai bangun.. disebabkan ai malas nak bangun untuk on lappy, so ai just book dari handphone jew... sambil silangsilang kaki atas katil hekhekhke.... cari punya cari punya carii, ai jumpe tiket murah yeayy , just nice dengan tarikh Anniversary ai..... yeayyy ! 
(jgn terkejut, memang ai selalu bangun pagi untuk kejar tiket murah, nak murah kene korban sikit ye dak? ;p)

 tips : ada masa, sign up la BigCard Air Asia ni, then gunakan peluang yang diberi, kalau member tapi tak guna peluang ni tak berbaloii jugakk. tapi kalau suka bersesak suka duduk dalam waiting room, silakan. hekehkhek



ramai yang tanya, kemana kah idaaa? kemanakahh? ada dua je persoalan sekarang, either orang yang tanya itu memang ingin tahuuuu betul betul neither ai sudah bau bau keJELESan dia terhadap ai HAHHAHHA ade aku kesah? orang tanya ai jawab. orang tak tanya tak payah gebang gebang okay? TAPI kalau dah berjaya book macam ai ni ha, silaaaaaa laaaaaaaa show off kegembiraaan hatiiii yeeeeeeee.. tak salahh, ni kan blog kitaaaa yang punyaaaa. hikhikhik


actually lama sudah ai nak pergi tempat ni. dekat je. tapi teringin. biasalah hati, memang sokmo die teringin jeeww. ada lah seorang kawan ai tu, (zura, u know im talking bout u hikhikhik) dia baru balik, die cakap 4hari tak cukup. die nak repeat? ohoiii best sangatt ke BALI ni?? last last, for my 5th Anniversary, kitaorang akan ke BALI, Indonesia untuk berapa harii? semingggguuuu !! muahahhahahha puas hatii akuu. nak explore satu Bali, next time tak payah repeat daaa. ai bukan banyak nau duitnyaaaa  kekekkeke.. cant wait! ok baii nak surveyyyyyyyy surveyyyy ;))





Tiket Flight Air Asia dua orang pergi balik (KL-Bali-KL)
selama 7 hari , RM270
(tiket flight ni kosong tanpa seat tanpa meals.. nnti dah dekat dekat tarikh, baru ai add on)










p/s : bak kata seorang kawan, lagi 6bulan daaa, macam macam boleh jadik, tetiba ade cendawan dalam perut idaa.. babai Bali katanyaaaa. hikhik.. ni dengkii versi baik. aiols TAK kesah. burn laa tiket Bali... cendawan dalam perut lebih bermakna... cewahhh ! AMIN  ;))  *cendawan = baby*





Yang TAK sabar, eksaited !!
signature ms eida

21 comments:

  1. buat cendawan kat bali pun okey hahahahaha .. jauh sikitkan .. cendawan dia x blh satu dia bnyk silap² kembar ... lg best .. kan.. kan.. selamat bercuti .. 6 bln mmglah lambat lg yg penting sempat kumpul bajet.

    ReplyDelete
  2. untunglah dapat jalan.....( ayat ni biasa dengar kan? hahaha )
    go ida go..kemana pun kau pergi, berlari terbang pergilah selagi mampu asal ko bahagia bersama andi, kami mendoakan selalu :)

    ReplyDelete
  3. Murah kau dapat tu, ko pergi dulu, nanti review, aku pergi lambat sikit :))

    N.H.M.H

    ReplyDelete
  4. Ida Bali memang best!!!! Farah dah dua kali p.. last year dgn this year.. dan nie pun ada plan nk p lagi next year..hahaha.. tak tahu sebab apa tapi farah ngn husband mmg suka Bali!!! >_<

    ReplyDelete
  5. untonglahhhh...ade rezeki ai followw u...saje nak kacau daun....ehekehekk...tapi jap2 nak gi cop duit byk2 dulu...hehehe...

    ReplyDelete
  6. murahnya..murahnya eida...
    sue tau ade free seat, tapi tak tgk pun website AA, sbbnya hubby dh sound awal2 next year xmo bercuti overseas dah..dlm negeri je blh.. huhuhu.. so, hamba menurut perintah.. tapi mmg teringin nak ke bali dgn hubby..dlu gi dgn kekawan x feeeeelllllllll...

    ReplyDelete
  7. Happy for u dear...yeyyyyy bali eidaaaaaaaaa datangggg hehhehehe....good job! :) kumpul duit byk2 ada byk masa...puas ooo cuti seminggu baru best...byk aktiviti boleh buat yeyyy

    ReplyDelete
  8. Bestnya pg Bali... Nak pg jugakkk.. tapi... asyik kena dok kat waiting room jer.. bila dah boleh masuk.. harga pulak x best.. takpe la.. next time je..Ieda pg dulu..nnt kita ikut tips2 ieda ke sana .. :)

    ReplyDelete
  9. aaaaa. bestnye balii! nak pergi bali jugak!! trimas sebab bgtau pasal tiket air asia ni. skang jugak i nak pi tengok.. hehe

    ReplyDelete
  10. Kena daftar dulu ka mcm mana ni kalau nk beli..

    ReplyDelete
  11. bestnyer....selamat bercuti-ctian ye eida.

    ~pcl
    http://www.nazlee.com
    http://gelagatorang.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. kita merancang, Allah tentukan.. if masa tu mmg betul ada baby, mestilah kita buat keputusan yg terbaik kan.. lagipun tiket time promo so maybe xde rasa rugi sangat nak burn.. hehehe..

    zana nak dftr lah! sebab x dftr pun.. ada ida buat tuto x dftr tu? hahaha.. dasar pemalas nak mencari kan?

    zana x dpt pun hrga promo.. nak gie bali gak.. tp harga semua mcm x promo.. entah bila nak dptnya.. huwaaaaaaa...

    ReplyDelete
  13. Selamat bercuti ieda. Kot ada cendawan itu rezeki namanya.
    =)

    -Dakpink-

    ReplyDelete
  14. murah sgt la Eida....sy pon plan nak gi..tp tak tahu date nye...

    ReplyDelete
  15. Wah gi bali......in shaa ALLAH kot kot honeymoon kat bali nanti blik msia ade cendaean tumbuh dlm perut...huhuhu...akak doakan

    ReplyDelete
  16. fifi tak beli tiket pon mase ni.. cume belikan tiket untuk abah ummi dengan adik2.. semue nak ikut kami pergi holiday sabah.. hihi. ida.. kalau tak pon.. dapat cendawan yang tumbuh di bali.. inshaAllah.. fifi sentiasa doakan!

    ReplyDelete
  17. eeeiii bestnye g bali... sy pernah g... Bali best utk anniversary.. mmg tmpt2nye chantek sangat... & romantic blh candle light dinner tepi pantai...spa dia murah jer tau.. mmg best la... tp sy g dulu bujang... mmg sy berangan nk g lagi dgn che abang... heheheh....

    ReplyDelete
  18. kalau tiket rega RM10k sekalipun,. klu tumbuh cendawan..rela hanguskan tiket tu sbb cendawan tu lebih bermakna..

    hampir2 hanguskan tiket ke Jakarta RM1k++ utk 4 org ujg thn ni sbb x tau tumbuh cendawan.. tp nasib baik x jadik sbb cendawan tu x sempat matang....huhu

    ReplyDelete
  19. woww..siyoknye bali..murah pulak tu..cendawan tu rezeki..in sha Allah..semoga ia jd milik ida ;))

    ReplyDelete
  20. bali memang menarik!!!!! cantik kebabooooommmmmmmm, bg kite yg hidup sederhana ni begitu la caranya kalo nk g melawat tempat2 org, kalo nk pergi dan2 tu jer memang tak dapat la kan....hihihihihihi ape2 pun have fun kat sana nnti erk....

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page