Tuesday, June 24, 2014

Coklat Fountain Buffet Theme Minion

 

buat pertama kali ai membuat Coklat Fountain Buffet Theme Minion .. di request oleh kawan study dulu untuk 1st Birthday Party anaknya, Aneeq.. lama kot tak buat tema birthday party since ai hanya fokus wedding sahaja. ai nak beri peluang kepada candy buffet yang lain untuk merasa. kita sama sama merasa yekk.. kita tak tamak tauuuu ;))  tapi ini permintaan kawan, kena lah buat kan HEHE.. berdebar ya amat masa nak buat tema ni, mula mula ai dengar, haaa?? Tema Minion? Apakah itu???? HAHHA laju laju ai google apakah Minion. kuikuikuiiii,, dan hasil Coklat Fountain Buffet Theme Minion ai adalah seperti berikutt ;  

*mohon tak kreatip jangan digelakkan yekk*

ni saja dari ai, boleh tak yana & adeeb? hehe

marshmallow dan buah buahan. campur epal dan anggur. dap dap ;))

biskut jejari ni kegemaran birthday boy. sampai ke malam, asyik je makan biskut ni jee..
berbaloii mama papa bayar kehkehkehkehehh

yup. Muhammad Aneeq Fayyadh bin Muhammad Adeeb Fahmi IS ONE alreadyyy 
ai tulis aneeq sahaja kuikuikuiii (ate panjang benor nama anaknye hikhik)

dua dua ni kawan study ai masa dekat Politeknik dulu. 
Adeeb & Yana
thanks korang sudii hire Coklat Fountain aiols heee ~
Semoga Berbahagia dan semoga aneeq membesar sebagai anak yang soleh AMIN ;))

merasmikan coklt fountain is the PAPA kehkehkehkeh, kantoi ko deeb, makan cekelattt banyakk lebihhh dari aneeq kuikuikuiii

tetamu yang hadir tidak melepaskan peluang jugak, yang pasti INI BUKAN CADBURY, HALAL ye coklat yang ai gunakan kehkehkehkehkhe

 mastermind. Coklat Fountain, coklat menjurah jurah . anyone?

 
 " A day without chocolate is a day without sunshine.....
 If you feel like having some, then feel free to rent mine... "

just call IDA 012 233 4792 
untuk menempah Coklat Fountain.
thanks ;))










Yang berharap CF ai semakin mendapat tempat di hatii peminat coklat cewahhh ~
 signature ms eida

24 comments:

  1. As salam..lama xdtg jenguk sini.. Bestnya... harap bisnes eida semakin maju.. Aminn....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah lamaaa akak xdtg jenguk ida.. ida pun hehehe... amin aminn TQ akak ;))

      Delete
  2. comeii sgttt..danish pun suke minion..nnt bole la book ngan ida..

    ReplyDelete
  3. wah minion! boleh kiv no akak utk bday anak yg ke 3 nanti inshaallah...

    btw salam kenal :) jemput ke blog saya ye hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh kakk InsyaALLAH.. pape boleh call ida ;))

      Delete
  4. cantik...dgn coklat lagii.. terliur tgk..

    ReplyDelete
  5. telan air liur tengok coklat terjun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar sabar hehehhehehe.. telan air liur tak bestt meh order coklat ida boleh makan coklat hehehhehe

      Delete
  6. kretip ieda nih mcm mcm tema boleh buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. terpaksa meng-kreatif-kan diri kakk hehehhhee

      Delete
  7. makin maju dah ada tema lg.. ni kira ikut permintaanlah kan... klu tema yg pelik² ssh jgk nak penuhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau pelik2 ida mintak maaf awal2 xleh buat. hehehhehehe

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page