Friday, May 9, 2014

www.idabaharum.com yeayy! :)

 


korang korang, perasan takk header baruuu? nampak takkkk link baruuu itueww. kuikuikuikuiii.. dengan ini, nak bagitahu korang semua, ai dah bertukar dari blogspot ke dot com. yeayyyy ! dari msieda ke idabaharum . yeayyy ! semalam lagi dah tukar. kenapa tukar? konon konon nak buat re-branding semula ikut cakap blogger blogger otaii heee ~ hari ni baru nak buat pengumuman kehkehkehkeh,, so dengan ini,


hello www.idabaharum.com


buat msieda.blogspot.com jangan sedih. ai takkan lupa nama yang membawa ai seribu satu makna. serius. yang membuatkan ai dikenali disegelintir manusia. dengar tak segelintir je yang kenal. hikhikhik... dan banyak bagi ai sumber pendapatan. ai love uuuuu....... takkkannn lupa. sobss.. 


dan korang jangan risau macam ai risau, walaupun ai dah tukar ke domain baru ni, blog ai still sama. even korang search msieda kat google still direct ke blog ini jugakk. ;)) ai pun dah survey mane mane kawan yang selalu baca blog ai., diaorang still boleh bukak walaupun dah tukar ke dotcom.. dulu suka berangan ada dot com sendiri, 08.05.2014 menjadi kenyataan! yeay!










Yang happy giler ade dot com sekarang yeayy !
 signature ms eida

45 comments:

  1. Replies
    1. wiwiwiwiiwi suka sukaaa jugakkkkkkkkkkkkk ;))

      Delete
  2. Aini bln lps dh nk wat dot com tp x ingat cara nk daftar.. eida daftar dgn web mana ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaaa.. ida buat dengan team denaihatii.. nnti ida up entry pasal ni okayy ;))

      Delete
  3. Wahhh rebranding gitew.. Tahniah dan semoga terus maju..

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH.. MAKIN MAJU ... MOGA IDA BAHARUM LBH MUDAH DIKENALI LPS NI..

    ReplyDelete
    Replies
    1. makasehhh kakkk.. moga moga begitu laaa dan terus memberi sumber pendapatan hikhikhiks

      Delete
  5. yes...i masih boleh baca... :-) tahniah tukar domain... smg terus maju dalam dunia blogging... (cewah!!!) heheheheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh? syukur............ HAHA sebab kat ofis ida tak bolehhh hanya boleh waktu rehat jew.. JKR kedekk hikhkhihikkk

      Delete
  6. Vavavavvava.. .com la die skang nie..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikuii menggatal sangattt nak dotcom niii ;p padahal belog bukan besttt pun HAHHAHA

      Delete
  7. yey.. dah ade domain sendiri.. sama mcm rara je daftar semlm ek.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah same ngan rara. daftar pun dengan orang yang same heehhehehe

      Delete
  8. tahniah..semoga lebih maju ke hadapan..

    ReplyDelete
  9. Wahhh untunglah dah tukar ke DOTCOM gitu... huhu semakin dikenali lagilah lepas ni ya kak ida.. amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. makasehhhhh kyra.... ;)) cmne life selepas kawen ni? hehehhehe

      Delete
  10. Apa yg ayu tahu if tukar ke domain.com ni bgus,tuk blog iollss xtaw la bila lagi..teringin jgk nak ada dot com

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..ida pun atas nasihat orang jugak. blog kita senang di carian google nnti ;))

      Delete
  11. Wah bestnye...ieda tukar dot com nih pageview,uv blog efek x?sbb de gak akak bce bile tukar url blog pageview n uv jtuh sket...btul erk ieda

    ReplyDelete
    Replies
    1. besttt sangatt kakkkkkkkkkkk... ida teruja! ntah belum dikenalpasti lagi sbb baru je tukar kan. mungkin lepas sebulan baru boleh ida compare kann ;))

      Delete
  12. cewaahh...dah semakin maju..ada domin dot com ya...baguusss!~
    ok pasni entry kena citer yg lagi best2 ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cewahhhhh~ okay pastiii ! tapi entryy yg tak bestt tak boleh dilupakannn HAHHAHA

      Delete
  13. Bestnya Ieda dah tukar ke dot com. Untuk blogger active macam Ieda memang sesuai la guna dot com.

    Tahniah ye. :)

    ReplyDelete
  14. yeayy...!!ajar la mcm mane nak tukar domain ni tanpa hilang semua yg ade

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade jugak benda hilang kak, bloglit ida hilang tapi xpe boleh create semulaaa cuma ai is malas jewww. HAHAHHA okay okay nti ida up entry kk ;))

      Delete
    2. yeayyy2 kerlasss dah dotcom...xsabar nak baca nexttt entry...hehehehe ;)

      Delete
  15. Tahniah!!! lepas ni tukar hosting lak! heheh

    ReplyDelete
  16. bestnye ida.. dat com you.. seronoknye.. tahniah.. rase nak melompat excited pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahha ida lagi laaa senyum keriangan tak sudah sudahh kekekkee

      Delete
  17. Syukur alhamdulilah....kita geng! yeyyyyy.....cantik nama idabaharum...sedang nak taip kalu lupa hehehhe...welcome to dot.com hehhehe

    ReplyDelete
  18. tahniah eida..ramai blogger yang dah bertukar domain ni..

    ReplyDelete
  19. So lepas nie dah boleh pakat tempat name card dengan nama domain yang baru nie yea...

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page