Wednesday, May 7, 2014

WORDLESS WEDNESDAY #62 | #onesweetday ;)





kalau dapat satu pun dah cukup syukur ;))



"Allah tak pernah janjikan yang berkahwin itu pastiiii akan dapat anak dan Allah tak pernah janjikan yang takde anak tu tak kan bahagia.  Allah dah aturkan sebaik2 perjalanan kehidupan kita dan mustahilllll Dia akan uji kita kalau Dia tau kita tak mampu.  Dia bagi korang merasa lebihhhh masa special untul sondol manja puas2 dulu."










Yang masih menunggu onesweetday ituewww ;))
signature ms eida

26 comments:

  1. insyaAllah...pasti ada yg terbaik menunggu kita nnti..

    sondol manja eh..kihkihkih

    ReplyDelete
  2. oiii oiiiii mcm kenalllll je ayatttttt ;)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha pinjammm ayatttt semangatt satuuuuu kekkekkee

      Delete
  3. takpe eida..
    insya'allah berkat usaha ada rezeki nanti..

    ReplyDelete
  4. InsyaALLAH ada, yakin, JANGAN terlalu fikit sangat ya dear, tenang insyaALLAH

    :))

    ReplyDelete
  5. ai likeee sondol menyondol itu..ekkekeek...

    ReplyDelete
  6. jomm honeymoon puas2 duluuu..;D

    ReplyDelete
  7. betul Ieda.. korang enjoy dl time korang bedua skrg puas2.. nnt bile dah betiga life akn sedikit berubah n ofkos btambah2 gumbire n ceria.. cam sy dl pun 4 taun bedua.. semua Allah dah rencanakan.. blom ms nye lg.. InsyaAllah msnye akn tibe jgk nnt. :-)

    ReplyDelete
  8. btl dear...setuju sgt quote kat ats nun...setiap yang allah aturkan, pasti ada hikmahnya kan...

    ReplyDelete
  9. Yess ida..manja puas2 dulu..hanimun puas2 dulu..inshaAlalh rezeki tu akan dtg..

    ReplyDelete
  10. 1 hari nnti pasti akan ada rezeki utk eida & andi.. masanya akan tiba.. semoga ada peluang utk kita semua yg masih menunggu.. insyaAllah...

    ReplyDelete
  11. insyaAllah, one fine day, Eida Jr akan tiba..

    ReplyDelete
  12. inshaAllah.. jangan putus asa..

    ReplyDelete
  13. Nikmati masa berdua sepuas-puasnyaaaaa

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page