Thursday, May 8, 2014

Whisper Cottony Clean pilihan saya ! ;)




48hours sponsored post
Entry baru, mohon scroll bawahhh sikittt ;)



hari sabtu lepas, ai berpeluang follow yaya pergi event under nuffnang.. hoiii menjejes air liurr teringin okayyy.. pemikiran ai mengatakan bukan calang calang blogger yang boleh pergii event under nuffnang ni.. yang terpiih jew... how lucky yaya ;)) hehehe ~ disebabkan ai sorang je yang available untuk follow yaya, ai is bertuah sangattt ! So ai dapat lah peluang untuk attend Event Whisper di mYoga di Plaza Damas, Hartamas ;))


sampai sampai je di mYoga, Plaza Damas, daftar nama dan terus boleh masuk bilik dimana tempat kita akan beryoga.. hah?kita akan beryoga? amagadddd ! korang tahu kenapaaaa? sebab ai datang pakai dress uolssss. kahkahkahkahkahh.. ingatkan just datang untuk ambil ambil gambar or dengar talk. HAHA so, pada hari itu, ai berYOGA dengan DRESS, kaw mampu ? ai diberi kelonggaran untuk tidak buat TAPI tersangatlah rugi kalau dah sampai tapi TAKNAK cuba untuk berYOGA kan? peluang bukan datang banyak kaliii ;))

ade budak tu, berdress pun mau berYOGA kehkehkehkehhh layan kan ajee LOL

mula mula step duduk xpe lagiiii kann eidaaaa ;))


mula mula diberi penerangan dan kami mulai melakukan senaman Yoga. untuk pengetahuan, ada ramai blogger yang attend Kelas Yoga ini. korang pernah cuba senaman Yoga takk ? Yoga ni satu senaman pergerakan perlahan dan terkawal yang mampu menggerakkan seluruh anggota badan. secara TAK langsung, Yoga dapat membantu mengurangkan sakit sendi di bahagian bahu, leher dan pinggang. Dalam kesakitan menahan period pain, senaman Yoga ni tersangatlahh membantu yee kawan kawan , cuba lah! ;)) Biarpun Yoga nampak seperti senaman bersahaja tapi percayalahh korang, berpeluh peluh ai buat Yoga okayy ;)) dengan dress nye mihmihmih... dianggarkan senaman Yoga selama 1jam yang ai attend ni mampu membakar kalori lebih kurang 240 kalori. perghhhh hebat takkkk ?? bila bila masa boleh buat senaman Yoga ni ;)) Yoga ni boleh diamalkan oleh lelaki dan perempuan. Perempuan hamil pon bolehhhh tapi dalam keadaan terkawal. no wonder , yuyu zulaikha dah selalu buat dekat rumah.. ;))

dah start hok diri diri pulak daaaaa..... lepas ni sila bayangkan sendirii aksi apa pulak yang menjelma? kuikuikuiii.. serius memang terasa regangan badan 
semasa melakukan senaman Yoga ni ;))

korang kenal kan? 1s time jumpa dak yuyu nii ... serius sikit pun TAK sombong. kemain dia nampak ai berpeace, dia pun buat sekaliiii heeee ~ Yuyu preggy 4bulan, rileks je buat Yoga. dah biasa katanya buat selalu di rumahhh ;))

yaya - instructor Yoga kitaorang-eida-eyza.
Tak sangka jumpa eyza kat siniiiiiiiiiiiiiiiiii......... hehehe ~



habis berYOGA, kita akan dapat goodies bag.. ouh ai like... korang tahu apa ai dapat ? satu beg penuhh dengan Whisper. thanks Whisper thanks Nuffnang ;)) bekalan untuk beberapa bulan yeayy ! 



ada dua jenis Whisper. satu Whisper Cottony Clean . dua Whisper Ultra. dua dua pad ni BEST ;)) ai dah cuba dua dua since ai tengah datang bulan sekarang ni heee ~  tapi ai lebih prefer Whisper Cottony Clean ;)) kenapa ?? sebabnya ;

 Cottony Clean pada pendapat ai, sangatt gebu, lembut dan Cottony Clean ada 'blue lock core' yang mampu melindungi dari kebocoran dan ianya mampu memberikan keselesaaan dan kelembutan sepanjang hari ;)) kalau pun tersalah parking mahupun parking terlarikk sikit , hehe, ianya TAKKAN menjejaskan aktiviti harian akibat kebocoran itu. lain kata tak bocor sangat la. sebabnya Cottony Clean direka dengan perlindungan hebat ! ;)) 


ai LOVE u ;)) 



Whisper Ultra pon BEST ;) senang nak basuh sebab ianya nipis. dan jangan risau TETAP takkan bocor . so tetap tidak akan menganggu aktiviti harian kitaaa ;)) rekemen korang semua untuk bertukar ke Whisper !

ai LOVE u too ;)) 



 Semua bloggers yang join Kelas Yoga. Thank youuu Whisper, sponsor our Yoga Class ;)) next time sponsor lagiii yeayyyy ! wiwiiwiiiiii




This sponsored post Whisper brought to you 
by msieda.blogspot.com :))







Yang suka pulak beryoga,
signature ms eida

26 comments:

  1. masyukkkk.woi cm kenai baju! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahahhahahhahahhahha shhh diam diamm =P

      Delete
  2. Alhamdulilah....murah betul rezeki yaya dan eida ni...untung hakak dpt kenali korang...comel yer yuyu...suka tau follow dia dari ig...cuteeeeeee sgt....yoga? haish Umi Qi kena work out sekali ngan korang ni baru fun...apa kata eida jd tok guru yoga kami nak heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kecikk gilerr umi qiii.. takk sombongg.. sesetengah blogger hebatt tu budjet gud gud jeeeeee.. puiii HAHAHHAHA .. ida jadik tok guru ? memang kelauttt aaaaa yogaaa kitaaaa hahahhahahah

      Delete
  3. wah happenning!!! yuyu tu kecik betui!! preggy pun comei jek!! heheh

    ReplyDelete
  4. Fuhh join yoga.. bagus la menjaga kesihatan .. Nanti dah ada stamina lepas ni boleh naik gunung :D - http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/kembara-england-part-7-natural-history.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah cari staminaa lew kononyeee kuikuiiii

      Delete
  5. wahhh beryoga.... best tak anga beryoga.. yoga nie lebih kpd relax je kan heheheheehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah rileks je yoga ni kak linn tapii berpeluh jugakkkkk.. phewwww

      Delete
  6. Alahai kecik molek je Yuyu, preggy pun tak nampak macam preggy... ;)

    Best yoga ni kan, teringin gak nak buat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la pergi class Yoga ni nantiii :))

      Delete
  7. bestnye yogaa..xpe ida..dress pun ok..xde lelaki pun..hihi..ehh..ehh..mn entry minum petang bersama blogger aritu?xde lg pun..xsbr dh ni ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah xde laki tapi last2 tu ade je lelakii staff nuff ade. maluuu hiihihihih

      Delete
  8. Wah bestnye beryoga dengan dress.. Hehe.. Tak penah lagi join yoga class...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestt? takbestt. pergerakan terbatassss.. kalau pakai seluar lagii bestt !!! hhheee~

      Delete
  9. alhamdulillah...murah rezeki ye, stok utk beberapa bulan tu...

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. nnti fifi cuba yg baru nniiii.. lagii lembuttt ;))

      Delete
  11. Ida dengan yuyu mcm sebaya je mila tengok.korang sama tahun er dulu hihihihi..cumel kemainnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHHAHA over milooo.. ida lagi tua dari yuyu ni yuyu baya yaya.. ;))

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page