Wednesday, May 21, 2014

Tinggalkan link boleh?




Entry ni melekat kat atas ni ikut suka hati puan blog ;p
mohon scroll bawah sikit tuk new entry yeee ;))


Motif mintak link? Nak create Bloglist baru derrr . . disebabkan ai dah bertukar kepada dotCom, bloglist ai hilang ntah kemanaaaaaaaaaa . . tunggu punya tunggu ingatkan dia datang balik, rupanya memang dah tak nampak rupa daaahhh bloglist ai. hikhikhik.. so ai TERpaksa merajinkan diri untuk create bloglist baruuuuuuuu..................... which is, kerja yang ai TERsangatlahhhhhh malasssssssssss huu~


actually, memang dah lamaa ai nak tukar bloglist, sebab rata rata dalam bloglist ai ada yang TAK aktif daahh, ada yang ai dah TAK suka baca daahhh.. so ai bercadang untuk remove tapi tak TERbuat buat , last last blogslit hilang.. memangggg dia suruh ai create cepat cepat. kuikuikuiii so, nak mintak korang semua, kalau terasa nak masuk dalam bloglist ai, tinggalkan laaaa linkk... agak agak TAKMO link korang ade dalam bloglist ai, tak yah laaa komen kahkahkahkahkahahh . . ai TAK paksa ikut sukaaa korang laaaaaa ;)) kbai busyyyyyyyyyyyyyy tapi lemau tahap ape ntah nak buat kerja pagi nii. hukhukhuk

diakhiri dengan gambar budak gemuk mok mok iniii,
mushangggggggg in the house yaw! ada yang merinduii? kehkehkehkeh







Yang sabar menunggu korang bagi link hikhihkhik,
signature ms eida

27 comments:

  1. boleh boleh.ehemmmm www.safurara.com hahahaha

    ReplyDelete
  2. saya!saya!

    http://cheriterazanyra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hehehehe...

    http://sallysamsaiman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. nak ke?nak ke?malu nak bagi..ehikssss :D

    ReplyDelete
  5. nak join la...ni blog link kite:
    http://fizah-sukhri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. mohon keizinan letak link disini...

    http://mindakabur.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum eida... bestnya dah tukar domain sendiri.. hehee sheila nak letak link kat sini kalau eida sudi buh la dalam bloglist ekk. kihkihhhh http://sheilashahfiekry.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. eida..nak masuk dlm list pls..

    http://suebaharuddin.blogspot.com/ ^_^

    ReplyDelete
  9. http://akubukanblog.blogspot.com/

    sudi-sudilah singgah :P

    ReplyDelete
  10. idaaaa.....ai nakkkk pelisssss...hakhakhak...i lap yuuuu..

    mammadanish.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Eida... jangan lupa i... http://eyzamiel.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. As Salam Eida...

    Ni bloglist I,
    Kalau sudi singah2 ler...hehehe
    http://simplymectnahda.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Nak msk bloglist sis ke tak?? nak or tak?? sbnarnya segan ayu pon xaktif sgt..asyik merapu ntah pape..

    htt//:www.ayuitukamu.blogspot.com

    tertaip jgk link hahaha

    ReplyDelete
  14. jgn lupa i... hehhehe http://iluvdesert.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. http://permatahusna.blogspot.com/

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  16. Gedik gak nak tinggalkan link boleh...hehehe...Mekasih ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. salam singgah dr http://afasz.blogspot.com

    follow sini, kalau sudi follow sy k
    tq

    ReplyDelete
  18. seksi mushang...hehehehe...

    jemput la singgah blog kita yg x seberapa ini...

    http://www.lyzafisol.com/

    ReplyDelete
  19. nakkk *tetibe* hahaha~
    http://pinkvelvet-07.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. kita kadang2 je komen.. bole masuk dalam bloglist jugak kah? :)

    ctalfakhishah.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. link baru tau da.. hihi..

    www.iezaashaari.com

    ReplyDelete
  22. tak pasti dah bg belum ... nak bagi jugak ..

    http://masyaamiraaimie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. nak masuk bloglist idabaharum.com boleh?
    http://adieyza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. hi u..i pon tengah dok repair bloglist...dalam blogspot pon bengong hilang semua bloglist...gerammm
    ni link i
    http://b1tt.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. http://zairidanfifi.blogspot.com/

    ok.. buat muke comel macam mushang.. mntk ida masukkan..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page