Wednesday, May 14, 2014

#Coklat Fountain di Majlis Kesyukuran ;)



mula mula sekali ai nak ucapkan terima kasih banyak banyak pada Nory & Zul kerana menggunakan khidmat ai ! thank youuu bebehhh ;)) thank you support kawan awak nii ;)) wiwiiwiii Coklat Fountain di Majlis Kesyukuran budak kecik iqyshan dengan sepupunya dak gebus delysha.. yang kelakar nya hari bahagia diaorang, dua dua dak gebus ni mentidoooo jer kerjanyaaaaaa choiiiiii

 terlentok lentok iqy dibahu delysha. macam pakwe makwe.
ikut abah zul la ni suka melesett di bahu mama noryy kehkehkehkehh



macam biasa, ai jadik orang penting sikit dalam hal ni, datang pun awal kemain. mencikk ah ade orang tu datang lambattttt datang makannn jeww. choiiiii tak pe tak peee nanti aiols balas dendam HAHAHA datang datang kita setup meja coklat fountain dulu. comey comey tapi simple je ai buat ;))

siap! simple je kan? ai bukannya kreatif benor hikhikhik sib baik nory tak cerewett ;))
janji ada coklat berderai derai jatuhhhh HAHA

korang jangan pelik dengan warna gambar ni. memang dia warna gini sebab rumah mak nory ada bumbung yang kaler hijauuuuu gitu.. so pantulan cahaya yekk. mula mula ai pelik jugak, dah kenapaaaa warna gambar ai jadik giniiii rupanyaaa ooooo ada bumbungggg patut laaa ;)) hikhikhik



apa je yang ada atas meja coklat fountain di Majlis Kesyukuran Rizqy Hafiy Aish & Airiena Delysha ni? ada marmallow, gigih tau mama mama daddy bapak semua mencucuk malam malam butaaa, empat kilo semuanyaaaa.. hoii naik kejunggg urat betiissss kehkehkehkeh

maafkan pantulan cahaya ituewww. 
empat kilos marsmallow, budak budak memang heaven time niiii!

ada buah epal. yums. crunchy sangattt makan epal dengan coklat. .


bawaaaa daku pergii.. laju laju kayuhhhh. kehkekehh... 
dalam basikal tu ada biskut jejarii... ;))


dan opkos ada coklat yang berderai deraiii jatuhhh. yums !
oh yaaaa, kenalkan si jelita manis aummm ni adik nory, tashaaa. sebelah dia? bukan pakwe dia. sepupu dia.. noryyy, andii sukaa sepupu nory niii. kepala boleh masuk katenyee HEHE
balik balik diaaa makan coklat, lagi lagi diaaaa jeww. kuikuiii




masa ni iqy tido . nampak tak? kerja dia mentidooo jeee. HAHA orang duk gunting gunting rambut dia, abah bawak round satu khemah pun dia slumberrr je tido. 
kuikuikuii iqyy iqyyy ;))


tahun ni tahun baru bagi korang. disini semuanya bermula. jaga iqy baik baik. 
makaseh bagi ida dengan andi tumpang bermanja dengan iqyy . ;))




mane nak dapat Coklat Fountain? meh meh sewa dengan ai. korang boleh sewa mesin sahaja Coklat Fountain dengan ai. incase korang nak setup nak deco sendiri meja. tapi kalau malas, boleh je amik pakej Coklat Fountain terus dengan ai. ai settlekan semua. uols dont worryy hehehehe.. semuanya dihujung jari sahaja, CALL/Whatsapp ai di 012-2334792 (Ida), 
settleeeee !! ;))










Yang sedia untuk membantuu ;))
signature ms eida

14 comments:

  1. eida.coklat eida mmg cantik.elok je jatuh situ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. kene dgn cara bancuhan mestii jadik punyaa mestii jatuhan die lawa, ;))

      Delete
  2. Replies
    1. kan..... akak kalau nk order meh meh pm ida hehehhee

      Delete
  3. Nak komen pasal chocolate fountain tu jer boleh tak.. hahaha sedap nyer cicah dengan mashmallo huhuu :P apapun moga iqy membesar dengan sihat dn sempurna :D

    http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/sehari-di-kawasan-pendalaman-termeloh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap sangattttt ! menjejes airliur takk kekekkekee

      Delete
  4. Tenkiuu mama ida utk servis yg terbaaaiiikkk...iqy suka angat..tggu iqy besar sikit boleh makan cklat limpah2 tu..nyummmnyummm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa iqy besar nnti kita makan lagii k..... dap dap ;))

      Delete
  5. Sedapnya tgk coklat fountain tu ☺

    ReplyDelete
  6. alahaiii..omei bangatt iqyy..xsimple la..ok la tu ida..i loike 77kali..;))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa simple je.. orang lain nye deco lagi kebaboooOOOomm heeee ~

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page