Monday, April 7, 2014

XPDC Gunung Rajah





 
 
 
XPDC Gunung Rajah by COHAN incoming end of this month. yeayy ! ai tak pernah sampai lagi Gunung Rajah ni,  yang terletak di Bentong Pahang dengan mempunyai ketinggian 1683meter (5526 kaki) . . ohoii tinggi hoiii.. mampu ke tidak ai ni? HAHA gasak aaaaah.. janji sampai puncak Gunung Rajah yang mana rata rata orang cakap TERBAIK untuk tengok matahari terbitt ;)) doakan ai berjaya kawan kawan kekkekeke.. eh korang nak join takk ? meh aaaa sekalii.. kita sama sama lepaking kat atas puncak gunung pulak. . . wiwiiwiwiiiii ;))
 

 air terjun Lata Naning. kaw tunggu aiols nak berendam dekat situ kekekekke
 
 
 
berminat nakk join? call je nombor nombor yang tertera di dalam gambar tu okay? jumpe korang dipuncak. HAHA kemainnn hakuuuuuuuuuuuuu  ;p










Yang TAK sabar, puiiiiii HAHA
signature ms eida

10 comments:

  1. tak dapek ler nak join dgn beranok tecik ni..tapi kalo takde pun tak nak join sebab ai is bkn kaki gunung...kekeke..

    good luck dik! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hekhekhek... xpe xpe.. doakan ida je yekk. tak pun meh ida bawak ank tecik akak naik sekali kekekkeekke

      Delete
  2. wahh..cantik kanmahen air terjun tu..terpegun jap..indahnya ciptaanNya..
    nak join memang xdapek la..huhu..
    chaiyok ida..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann.. tgok pic tu dah cantikk.. ape tah lagi kalau tgok depan2 nnti. huuuuu~

      Delete
  3. Assalamualaikum eida, perghh best gila. semoga Eida dan geng berjaya naik. tangkap gambar banyak2 tau. hehe singgah menabung libresse sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila............ tenkiu sheila klik nuffy ida!

      Delete
  4. akk sy duk bentong..mmg cntik air terjun chamang tu..aritu ade naik ke ats ngn hubby tp naik moto la..haha..ade rumah org asli kat ats tu, view mmg cantikkkkk..btw, gud luck mendaki nty..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa jalan balak tu mmg leh masuk kenderaan kan? tapi team ida ni sajee jee nak jalan kaki sampai ke dalam .. adehhh patah kaki kuuu. hihihihi

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page