Wednesday, April 2, 2014

WORDLESS WEDNESDAY #61 | Coklat Fountain !

 


 sajaaaa jeww pepagi hari buat korang terliur dengan Coklat Fountain ai. hekhekhek
amacam menjejes air liur kan tengok Air Terjun Coklat yang menjurah jurah niiii huuuu~
 


 "mummy mummy . . i want that air terjun coklat pleaseeeee"
  comel gile budak kecik pempuan pakai cermin mata tu. dia panggil Coklat Fountain ai,
 Air Terjun Coklat? cuteeeee nyeeeeeeee. hee ~ 




"Coklat Fountain sesuai untuk semua majlis. majlis perkahwinan? majlis hari jadi? majlis apa apa je la semuaa bolehhhhh add on Coklat Fountain as ur dessert corner ! ;) Its trending now! Untuk sebarang pertanyaan dan ingin menempah slot Coklat Fountain, boleh la contact ai, jangan segan silu yekkk.. ai tak makan orang.. ai makan nasik jekkk.. heee~ 

Email : sheloveschocolate29@gmail.com
H/P : Call/sms/whatsapp: 012-2334792 (Eida)








 Yang lama TAK promote biss coklat kat sini hehe~
 signature ms eida

12 comments:

  1. aiyo...teringin jugka nak ber'air terjun ceklat' ni tp bilehkah..

    *ada rezeki, time birthday anak kami boleh la pgl aunty eida..insyaAllah:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeeeee~ boleh sajeeee.. nk makan saje saje pon bolehhh calling calling je ida kk.. heee ~

      Delete
  2. yuhhhuuu..ok..dah berjejes ailio tgkkk..huuwwaaa..nak nanges rase..nape la kite kawen awal sgt..xde pun sume ni dulu..adik pun xde nk recommendkan coklat fountain ida..adik ipar ade..ok..tp die lmbt lg kott..in sha Allah..nnt ye..satu ari nnt kite jumpe..moga makin sukses ye ida ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hekhekhekhekk.. time ida kawen pun xde menda alah ni.. huhuhu..... tenkiuuu dalilaaa :))

      Delete
  3. uitttt....nih yg buat air liur meleleh nih

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. bagaikan mencurah curah ke ladang gandum kekekke...

      Delete
  5. Assalamualaikum eida. terliur kejap sheila. heeeeeeeeeeeee. singgah klik ford sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam sheila... heeeeeeee~ sorry TERliur kan sheila dan baby kekkekeke

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page