Monday, April 7, 2014

visit mama nory dengan baby rizqy ;)

 

balik dari celebrate besday ai dekat Wetland tu, (boleh baca SINI) ai, mila dengan yaya pergi visit nory dengan baby rizqy.... yeay ! datang umah orang malam malam hari ikut sukaa hati je kann..... nasib mama nory terima kami seadanya HAHA sporting habis mak nory ni.... borak macam dah lama kenal jeww . . . haii makcikk.. nanti kami datang lagi boleh ? mihmihmihh


untuk sesiapa yang mengenali nory, pemilik blog Ceritera Sang Puteri, nory dah selamat melahirkan baby lelaki secara normal pda 17Mac2014. sekarang ni, nory tengah berpantang dirumah mak dia kat Puchong. . cepatlahhh 44hari yekk nory... harap harap kurus semula! kekekekkee .. jom tengok rizqy...

 tu diaaa big bos sedang beraduu ;))
Rizqy Hafiy Aisy nama diberi


 terimalah seadanya hadiah dari mama ida ye rizqy.. harap harap lena lah tidur kamu diatas beanbag comel itueww.. tak lah ganggu mama abah making the 'adik' nanti kekekkeke


setelah dipaksa berulang kali baruuu lahh diaorang ni berani nak dukung rizqy. alahaii bapak daddy daddy sekelian,, takutt ehhh.. hewhehwheewhew



amacam? hekhekhek.... kemain pandaii pandang camera yekk.
sep sep sep.. cepat besar ye rizqy nnti kita selfie same same huuu ~


to baby rizqy, 
jadiklah anak yang baik, dengar kata mama abah yekkk.
susah mama lahirkan rizqy, byk komplikasi dia kene harung, dengar cakap mama ye sayang. 
dah besar jadik anak soleh ye. jgn leka dengar duniawi. jadik anak dunia akhirat. tau tau.
mama ida doa rizqy dunia akhirat, nnti rizqy doa balik tuk mama ida yek. rizqy nak kawan kan? doa tuk mama ye sayang.... ;))










Yang TAK sabar nak re-visit HEHE,
 signature ms eida

20 comments:

  1. hai handsome~ cepat besar nak mandi kolam sesama heeee~

    ReplyDelete
  2. tahniah buat nory, daddy andi pegang jer senyum .. yang lain nagis meraung² rizqi yer kikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA tau xpe... dia kate apesal laaahhh kecik benorrr bapak nii.. kekkeke

      Delete
  3. alololo..comelnya.. dh pandai tgk camera..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa yg pandai tengok camera tu maybe ikut mama die.. kuat bergmbar HAHHAHA

      Delete
  4. Dulu TAK visit pun iolsss

    SENTAP

    :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee~ tak sempat kot.. aku busy kot time tu. yang mane free aku dapat lah g.. jgn sentap2 ye nokkk ;))

      Delete
  5. rizkyyyyyyyyyyyyy
    winduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;))
    rizky jangan la leka dengan duniawi blog facebook instagram segala tauuuu
    semua tu fake semataaaaa. :p yang tak fake hanya kasih sayang mama dengan abah dekat
    rizky jeeeeee. jadi anak yang soleh yeeeeeee. muah muahhh! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. fake fake fake. belog pun fakeee.. HAHHAHAHA

      Delete
  6. Assalamualaikum Eida, comelnya Rizqy... semoga membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh ya ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila............ amin amin... ;))

      Delete
  7. Tenkiu mummy2 smua dtg visit rizqy.. n special thanks mama ida n bapak andi sbb bg bean bag gebu tu kt rizqy..n tenkiuu jgak kt mummy2 n daddy2 yg bg duit raya kt rizqy...nnt rizqy nk kumpul duit byk2 leh gi bcuti ngan mummy2 smua...heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. most welcome mama nory.... nasib baik rizqy sukaaa dengan bean bag itu. hehee.. yeayy! nanti kita pegri holiday same same yekkk ;))

      Delete
  8. Comeynya Rizqi... Cam nama anak k nrl, dua perkataan yang akhir... Aisy Hafiy
    ^__^

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page