Tuesday, April 22, 2014

EPHYRA nak bagitahu BERITA BAIK nii ;)




lamaaa TAK update pasal EPHYRA kan? tak bermakna ai dah TAK minum EPHYRA tauuu.. sekarang ni dok menghabiskan stok yang ai beli masa Event Sepetang Bersama Blogger (eh tak update lagi ehh? sorry kekeke) .. korang pernah dengar tak pasal EPHYRA ? hangat babee sekarang kat pasaran. cuba satu bulan korang minum EPHYRA, kompem meletoppp uolsss.. Apa itu EPHYRA?? laaaa EPHYRA itu sebenarnya sejenis minuman antioksida yang berasaskan kolagen, yang paling sedap dan selamat dalam bentuk sachet dihasilkan daripada gabungan mantop alam semulajadi di seluruhhh duniaaaaaa...  EPHYRA sangattt sesuai untuk lelaki ke perempuan ke, kanak kanak pon boleh bantaii minum jugakk (4tahun ke atas), ibu menyusu dan hamil (6bulan ke atas) dan sesiapaaa saja yang mempunyai masalah seperti kulit berjerawat,berjeragat/berparut, penyakit kulit dan macam macam lagii laaa ;)


Kandungan dalam EPHYRA ada Kolagen ikan laut dalam, acai beri, Astaxanthin, L-Glutathione, Acerolla Cherry, Serbuk Tomato,Bunga Marigold, Superberry dan Gam akasia.. Jangan risau, EPHYRA mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan (rujuk : (10)dlm.KKM-163/S/25 Jld. 172) dan dijamin SELAMAT dan HALAL.  ai pernah up entry mengenai EPHYRA di sini Jom C A N T I K bersama Kolagen EPHYRA (klik)  korang boleh recall entry tu yekk ;))

Bukti Sijil dari KKM dan sijil HALAL dari JAKIM yang membuktikan
 EPHYRA SELAMAT & HALAL  ;))

Memey Suhaiza adalah pengguna TEGAR EPHYRA .
 kaw tengok kulit dia sekarang, perghhhhhh !!



Pengalaman ai dengan EPHYRA ai pernah up entry di sini Perubahan berkesan EPHYRA bagi diri ai (klik) . Jeragat, ruam pasir di muka, di belakang badan semuanya berkurangan dalam masa sebulan ai minum EPHYRA.. ni pun dah seronok TAK terkira. ada jugak yang tegur eh eh dah makin kurus idaaaa.. Tak silap ai, masa ai jumpe Kak Miza, pengasas EPHYRA ni lah dekat Event Majlis Sepetang Bersama Blogger, Kak Miza tegur ai dah kurus. wiwiiwiwiwiiwii.. sonok mak jemah!



   eh eh kurus ke? ade la hilang satu dua kg
 wiwiwiwiwiii 
                           




HAHA  itu baru pengalaman ai yang TAK seberapa, belum lagi kawan kawan ai. korang tahu kan yaya dengan nory pun minum sama EPHYRA ni... kitaorang memang.. sorang minum, semua kene cuba minum, kehkehkehkeh.. TAPI nasib menyebelahi mereka... dioarang minum EPHYRA, sedikit sebanyak dapat membantu mereka dalam usaha untuk mendapatkan anak.... yaya dengan nory berjaya mengandung ! kita takkkk cakap sebab EPHYRA boleh mengandung , kita semua tahu itu kerja ALLAH SWT kan.... tapi tak salah cakap kalau EPHYRA ni salah satu usaha kan.. macam ramai orang makan ubat subur itu ubat subur ini... haaaa kitaorang consume dengan EPHYRA.. macam yaya dengan nory diaorang memang tak de amik ubat kesuburan yang lain selain dari minum EPHYRA hari hari ;)) so, TTC friends boleh la cuba EPHYRA ni mane tahu dengan izin DIA, lekat ke kann ;)) syukur laaaa ;))
                                                                                       

korang boleh baca pengalaman yaya DISINI , tajuk mengandung sebab Ephyra?(klik)

dan pengalaman nory DISINI, tajuk Pengalaman menarik bersama EPHYRA (klik)


 testimoni dari pengguna TEGAR EPHYRA. ;))

lelaki pon boleh minum EPHYRA, ape ade hall ;))



okay sekarang ni ai nak bagitahu BERITA BAIK kepada semua Warga Putrajaya & Perak, korang boleh dapatkan EPHYRA terus dari hatii. cewahhh ayat kemainnn hikhikhik . . EPHYRA akan berada di Karnival Utusan di Putrajaya pada 25hb-27hb April 2014. manakala di Perak, EPHYRA akan berada di Karnival Jom Heboh pada 26hb-27hb April 2014 di Ipoh tau tau... pleasee ah korang, yang mana duduk berhampiran tu jangan lepaskan peluang untuk dapatkan EPHYRA dengan harga PROMOSI dan tentu tentunya ada FREE GIFTS. syoknye ! yang mana belum pernah cuba produk EPHYRA ni, inilah masanya korang nak cuba k. dalam masa yang sama dapat berjumpe dengan Duta EPHYRA, sapa lagi kalau tak bukan, Memey Suhaiza dan Abg Norman Hakim kita. wahh tetibe jadik abang kannnn HAHAHA ... korang boleh jumpa diaorang (huwaaa jeles!!) . nanti kalau ade kesempatan korang tanya lah direct pengalaman dengan diaorang sendiri minum EPHYRA ni... ;))

segak dan cantik kan.......... ;)


buat warga negeri yang lain , kehkehkehekk.. yang mana TAK berkesempatan nak pergi Karnival tu, jangan laa sedih weiii.... ni ai nak bagitahu ni, sekarang ni EPHYRA dah berusia dua tahun tau ! Happy 2nd Anniversary EPHYRA !! dan tentulah HQ EPHYRA ada mengadakan MEGA SALE sempena 2nd Anniversary ni.. yeayyy ! yeayy ! Bile MEGA SALE ni? TAKE NOTED ye korang 28hb APRIL 2014 !!! Apa yang menarik ?? Sekotak EPHYRA yang mengandungi 30sachets itu berharga hanya RM180 SAHAJA !!! Harga asal RM197.. besttt takkk? jangan lepas kan peluang tau tau korangggg !! beli satu kotak kasi cuba sebulan duluuu ;)) lepas tu selamat merasai perubahan yang OHSEM luar dan dalam badan korangg wiwiiwiwiiwiiii









Tak cukup lagi dengan MEGA SALE sekotak EPHYRA ? Kini EPHYRA ada mengeluarkan T-Shirt Exclusive TERHAD Limited Edition punya weiiiii.......... ! T-Shirt dia selesa. Tak nipis. Tak tebal just nice. Boleh pakai pergi jalan jalan yeayy ! jangan TAK tahu , ai dengan hubby dah ade T-Shirt EPHYRA.. curlass kannnn ;)) murah je RM15 sehelai saja. korang kalau nak order T-Shirt ni boleh call nombor dalam gambar di bawah ni yekk. jangan call ai pulak hukhukhuk . . . LIMITED tau korang! So pergi call sekarang.. wiiwiwiwiiiiii


kami sudah, anda bila lagi? wakkakakkaa






erkk panjang lebar pulak entry! biasalah eksaited nak kongsi cerita, so korang jangan lepaskan peluang okayyyyy ! ;)) babaiiiii  . . . . lepas dah beli T-Shirt jangan lupe upload dalam belog yekk .. kuikuikuiiii











Yang sambil menaip entry sambil minum Epyhra ;))

signature ms eida

24 comments:

  1. I'olls sudah..ahahahha..suke ephyra..sedappppp..dh nak 2 bulan dh minum..hehe

    ReplyDelete
  2. tq share info.. memang plan nak beli ni. asyik baca testimoni orang je. nilah masanya nak test utk diri sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeeee betull.. pergi kejar EPYHRA time karnival tu... dapat gift! heheheh

      Delete
  3. dah 2 bulan..hehehe...mmg best kot!

    ReplyDelete
  4. terus rasa alaaa ruginyaaa tak beli baju ephyra time sbb hari tuuuu.
    kalau tak boleh letak dalam entry ephyra macam ida niiii T_____T

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la yaya.. kan ida ajak beli ritu... yaya takmo... dedikkk jeeee... mnyesal lewtewww kekekkkee

      Delete
  5. wahh terbaiklah promosi ni ... peminum tegar jgk x blh pisahkan nyum² sedapp... kalau ada kesempatan nak terjah jgk ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hekehkehke... akak pun minum jugak kan.... sedap an an

      Delete
  6. haah..ida dah kuruss..nak jugakkkk..hukhuk..kite pun tgh TTC ni..gud luck ida..semoga diluaskan rezeki ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa try la ila.. pergi yg kat putrajaya tu nnti yekkkk.... jap jap yeke ida dah kurus? kahkahakha belum lagiiii..... belum dpt capai berat idaman lagii uuu ~

      Delete
  7. Assalamualaikum Eida, panjang lebar entri ni.. hehe bestnyaaa. in shaa Allah, lepas bersalin nak cuba ephyra ni. hehee buat masa sekarang tak berani lagi.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila. panjang kan. HAHA sowii kehkehkeh teruja nak berkongsii cerita huuuu ~ boleh je sheila. xyah takut. nory minum smpai die bersalin tauu. tgok baby die.. putih gebu oiiii hehhehee

      Delete
  8. untunglah oranga putrajaya.... hihiih

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann ida dekat je ngan putrajaya tapi tu la xsempat jugak pergiii hukhukhuk

      Delete
  9. Replies
    1. pakai takk.. rasa macam duta lak pakai tshirt hehehhhehe

      Delete
  10. Ephyra memg sedap oooo..hehhe..baju free kte dh smpai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah sampaii ye? yeayyy ! sila update belog skrg kekekkekee

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page