Tuesday, February 18, 2014

Semoga Berbahagia Kema + Apit ;)



 


Dua dua pengantin lelaki dan perempuan tu kawan study ai dulu. belah perempuan (Kema) ai tak dapat pergi ade coklat fountain time tu, so ai gantikan pergi belah lelaki laaa. di Klang. ramai jugak yang datang kenduri diaorang ni. berkesempatan la jugak jumpa kawan kawan lama. heee ~ semua pun dok kendong anak. bilaaaa laaaa hari bahagia ai tu nak sampai ehhhh  ;))

 yangmasihberharap


sampai sampai terus makan boleh? kitaorang gerak kul 1.30pm gitu sebabnya last minit pagi tu dapat booking coklat fountain, harus ehh WAJIB pergi settle dulu hala cf baru pergi kenduri kahwin. HAHA  kitaorang sampai, pengantin dah selamat bersanding, tengah salam salam berjumpa tetamu. xpe. kita makan dulu. lauk pengantin sedap! heeee ~ lepas makan baru upacara posing.. kuikuikuii.. tak banyak cerita tapi banyak gambar, korang layan ehhhh.. ;))

 tarik pengantin pempuan jap.

 cantik sangatt Kema. lain dari yang lain.. yang penting, kurus babeee!! heee~ 

bersama hot chick. ngee~ cik rose ce senyum sikittttttt.. siyess nyee dieeee


 kahkahkahh sayang paksa ammar buat peace, dia taknak buat laaaaa
Ammar ni dah macam anak hubby pulak sekali pandang. ekekkeke

oh ya ai bersama mummy cik rose . 
anak siyes kemain, mummy sengihhh jeeee




haaa ade pun gambar reramaii. credit pic ni kat Anna. gambar dari cam dia nii. tapi pelik aaa. kenapalaaa si photo G tu suh kitaorang beratur panjang ginii.. kan dah nampak kecikk jee semuaaa... buat aaa lapis lapis .. kuikukkuii






 
dear Apit & Kema 
Selamat Pengantin Baru kitaorang ucapkan.
Semoga korang berBAHAGIA sampai ke syurgaa
Jadiklah Isteri yang soleh dan IBU yang mithali ye Kema
Jadikla Suami yang TERBAIK kepada Kema ye Apit 
Semoga korang dikurniakan cahayamata . Ameen ;))








Yang sentiasa mendoakan kawan kawan BAHAGIA ;)
 signature ms eida

22 comments:

  1. Selamat penganti baru kema and apit :)

    insyaallah, one day ko pasti akan dapat kendong anak sendiri ya..amin

    ReplyDelete
  2. Slm pengantin baru cik kem..semoga bahagia ke akhir hayat dan cepat dkurniakan zuriat..

    ReplyDelete
  3. ida, labuh la shawl yg ida pakai tu...beli mana??

    ReplyDelete
    Replies
    1. shawl ida? haa labuhkan... aummmm... ida pakai wide shawls ni .. ida beli dari kawan ida.. die ade jugak jual online. name fb die, cheap N chic Hijab

      Delete
  4. eida, huhuhuhu somi kawan ieda ni sy kenal, kawan jkr gak ni...tp jkr daerah sepang lorrrrrr kecil jer dunia...pusing2 kot tu gak kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh yekeeee... satu ofis dgn die ke? ida try klik link blog awak, tapi xdpt laa.. nape ehh. tinggalkan link kat sini boleh? heeee~

      Delete
    2. bukan 1 opis, sy dok kat HQ Selangor, hafiz ni kat JKR Daerah Sepang....heheheh ala segan plak nk bg link blog sy, entah ape2 je...heheheheh http://alinemilynn.blogspot.com/ jemput la erk tgk2 blog yg tak seberapa ni... ;)

      Delete
    3. ouh yekeee.. tapi kenal pulak die ehh? hehe..... okay tenkiuuu nnti ida jengukk ;))

      Delete
  5. selamat pengantin baru buat kwn ieda...

    akak sentiasa doakan eida ada junior sendiri nanti ... amin.. amin.... moga dipermudahkan..

    ReplyDelete
  6. selamat menempuh alam rumah tangga n semoga berbahgia buat kedua pengantin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih bagi pihak diaorang kakkkkkkkkk ;))

      Delete
  7. Meriah wedding ni, moga bahagia dunia akhirat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnnnnnnnnnnnn :)) terima kasih doakan merekaaa

      Delete
  8. bahagie selalu eida.. inshaAllah akan sampai mase eida..

    ReplyDelete
  9. Anak mummy ni susah betul nak senyum, comel nya gambar kita tu :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaaaa. penat agah rose, die tak senyum jugak. same ngan ammar. HAHA.. omeyy kan kann ;p

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page