Tuesday, February 18, 2014

Camera DSLR Untuk Dijual







  Details :
 DSLR Canon EOS 1100D
Black
Condition TIPTOP
Reason kenapa nak jual? Sebab nak beli Gopro
Camera ni tak digunakan sangatt, duduk dalam bilik sajeeeww sebab
owner kata besar gabak sangatt! HAHAHA

Aksesori yang korang akan dapat sekali :
1. Memory card SD 8.0gb
2. Charger
3. SLR Bag

Warranty dah TAMAT ye korang, 1.04.2012 hari tuu.
so bermaksud camera baru nak masuk dua tahun ;))


Harga? RM1100
(actually refer harga di Mudah.com)


Berminat nak beli takk korang?
contact : liabaharum@gmail.com / iedand23@gmail.com








Yang sekadar mengiklankan jeeeww ,
 signature ms eida

22 comments:

  1. Replies
    1. pm akak. boleh email ke iedand23@gmail.com yekk ;))

      Delete
  2. Assalamualaikum Eida... wahhh pasni gopro selalu. ehh sheila ada kawan yang beli go pro murah. Tak sampai rm1500 katanya. heee kita terpasang niat nak beli tapi ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan ida punya camera ni sheila. ida sekadar mengiklankan jewww.. so xde la ida beli gopro yekk. hhihihihiiihi

      Delete
  3. Mungkin boleh pos di facebook page DSLR SHOP 1 MALAYSIA ataupun PASAR DSLR TERPAKAI. Mesti ramai yg cari.

    ReplyDelete
  4. uiks...ida punya ka tlg iklankan? hehehhe... i x pandai amik gambar, but suka tgk gambar2 yg cantik :-)

    ReplyDelete
  5. sayangnye nak jual..tapi kita pon hampir2 nak jual gak dslr..tapi husben cakap..bukan senang nak beli..betoi gakk...terus letak dalam muzium kat rumah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. muzium kat rumah? awat tak guna jew.. dari tak guna baik jual kat orang, dpt duitt hahahahhaha

      Delete
  6. Salam singgah, berbaloi yang minat photography ni.

    ReplyDelete
  7. eeeee...dulu mmg la minat sgt2x DSLR ni even x reti guna....
    tp skrg.... :( hanya mampu tgk org pakai jerk =D

    ReplyDelete
  8. wahh..terhangat dipasaran ni..sape nak baik sambar cepat..murah tuuu..
    tp aii pakai kamera nset je ida.. ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ida pun pakai hp jewww.. lagi mudahhh kekkekee

      Delete
  9. waa... nak beli go pro gak tp tak tahu nak jual ape... hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa dah tau kan nk jual ape? tu lens hhahhahahha

      Delete
  10. wahhh murahnye...akak snap pic gune hp je..hahaha

    ReplyDelete
  11. teringat camera Haniff yang kena curi dulu, sebiji macam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg kene pecah kete tu ehh? hohohoho. sabar sabarrrr

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page