Wednesday, January 8, 2014

WORDLESS WEDNESDAY #60 | My pestime !

 


Banyak kali ai ke luar negara, ade aku kesah nak isi borang permohonan ke luar negara? haa jangan TAK tahu, kalau kerja dengan kerajaan, kene isi borang ni. WAJIB katenye. Prosedur agak leceh dan paling ai tak suka, bila kita isi, satu office akan tahu kita nak pergi mane nanti.... aaalaaaaaa  ai is tak sukaaaaa..nanti ade mulut mulut asyik cakap ke ai "asyik berjalan jeww kau nii laki bini" HAHA ~ alaa rileks. tengah time enjoy berdua , jalan jelaaaaa.. hikhik~ ingat ye, TAK semua yang suka apa yang kita lalui. so nasihat ai jangan la heboh kan pada semua kalau benda yang TAK kompem lagi tu. kang dah pergi baru cerita yekk. tapi dalam blog takpe cerita. HAHAHAAHA ~ percutian sebelum sebelum ni aiols berjaya jew ke luar negara TANPA mengisi borang ni. berani mantik jewww. HAHA tapi sejak kes Percutian Ke Hat Yai, Thailand, ai jadik TAKUT pulak kalau tak isi. sebab ada kes bom mengebom kan tempoh hari? buat nya nasib tak baik kene dengan kitaorang time tu, dengan TAK isi borang permohonan ke luar negara nya, tak ke NAYA ??? risiko tanggung sendiri kalau tak isi borang ni. cumanya kalau isi, kita ade rekod, kalau jadik pape kat kita di luar sana, kerajaan leh cover. haaa itu laaa.. degill..... HAHA baik baik baikk, kali ni aiols dah apply! sekali hubby punya pun ai apply tauuuu. hari ni ai dapat tahu Pengarah dah approve. amboi kemain dia sengih nampak ai hari ni. nak perli aaaa tu.............. baik larikk dulu... kuikuiii

 cant wait! our 4th anniversary uolsssssssssssssss , tak sampai lagii beberapa minggu jew ni. hok berdebar! gataiii ! gedikkk !




p/s; tajuk macam wordless? ok lah tu, satu perenggan je ai bebel. HAHA








Yang ni pun salah satu tempat yang ai teringin nak pergi!
 signature ms eida

16 comments:

  1. hehee..nak tggu jawapan sebulan..pffttt..kene apply awal 3 bln dari tarikh berkenaan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak...... kita dah balik baru surat kelulusan sampai. muahhahahahhaha

      Delete
  2. berani² yer kamu x isi borang .... hihihihi ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhikhk.. gile kentang kan kakk.. hahahhahahhah lps ni kene isi laa. takut pulak pasal Hat Yai tu.. hehehhee #taupuntakutkann ;p

      Delete
  3. haa.. nanti nak pergi oversea jgn tak isi lak kali ni.. Hihihi.. Hmmm.. Hari tu lan pegi singapore pun dia tak isi.. Dekat jer tak yah isi katanya.. Hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah ida dulu krabi uss xde maknenyee isi. gile kentang jee tak isi.. hahhahaha..lps ni nak skema aa , isi jeww.. hahahhaha

      Delete
  4. hahaha..ida bunyi mcm orang baru kawin je. rasa mcm ida baru je pegi sabah tau dah 4th Anniversary dah..cepatnya masa berlaluuuu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. ida pun rasa macam baru jee lagi... sekejap je ida da nak masuk 4tahun.. hurm......

      Delete
  5. yeahhoooo!!!...

    Menghitung hari ke Medan....

    syiokknyer honeymoon...

    anyway, happy anniversary in advance ida n andi...

    jangan notty2 taw kat sana nnt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa nory buat kantoi ida !! hahahhahahhaa haip haip mestilahhh ida notyyy .. aumm aummm muhahahhaa

      Delete
  6. Org yg cakap 'asik berjalan je' tu jeles sebenarnya ida... huhuhuhu...sukati ida la kan... x kacau duit dia pon nak pi berjalan... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. xmintak duit die pun. jeles lewteww notification entry ida masuk dashboard die. hahahahhaha

      Delete
  7. assalamualaikum ida.. bahayanya ida. hehee yeayy nak masuk 4th anniversary dah. alhamdullilah. selamat bercuti ida&andi. semoga dipermudahkan segala urusan koranggg ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam. hehehe. dah dah benda dah lepas. jgn buat ida cuak balik. kuikukuii~ amin amin tq sheilaaaaaa

      Delete
  8. Replies
    1. hehe~ dekat je kakk. bebiasa jeee tempatnyee . heee~~

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page