Monday, January 6, 2014

Pakej Coklat Fountain Murah 2014




yeayy! Pakej Terbaru Coklat Fountain 2014 in the house. padahal dah up dah kat Facebook. cumanya kat belog lambat sedikit. ni Pakej Coklat Fountain Murah 2014! ada banyak pakej yang baru dengan harga yang berpatutan. jenguk eh. kalau berminat, jangan segan silu contact ida ;))


Coklat Fountain Murah 2014 ini sesuai untuk semua majlis seperti  Majlis Harijadi, Majlis Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Hoursewarming, Sambutan Anniversaries, Majlis Aqiqah dan Cukur Jambul, Koporat Event, Jamuan Hari Raya, Farewell, apa apa jenis Parti dan ini selalu ai buat, potluck! HAHA Asal ada je potluck kat office, ai bawak je Mesin Coklat Fountain nii ;)) lain dari yang lain kan? heeee~


Pakej Coklat Fountain Murah 2014 ni, ai ada menawarkan pakej baru iaitu Pakej Mini Coklat Fountain. sewa satu hari dapat free 1kg coklat ! yeayyy ! sukaaa takkk ? heee ~ Selain tu untuk Sewa Mesin Coklat Fountain Murah juga disediakan dengan hanya RM150 sehari dapat free 2kg coklat ! yeayy sekalii lagiii. heee ~ Selain dari sewa, kot kot korang malas nak fikir dippings nya, ai ada menawarkan Pakej Coklat Fountain Murah 2014 sekali dippings, so korang semua boleh refer pakej pakej dibawah yekkk ;))


 
okay ini Pakej Mini Coklat Fountain 2014
kecik sangat mesin ni. tengok gambar di atas. die lagi kecik dari pokok bunga ai. hee~
sesuai untuk majlis kecilan sahaja. sebab bukan heavy duty. setakat dua jam nak running boleh la. coklat pun guna sikit je. setakat 10-20 orang makan lepas ni. ai selalu je bawak mesin ni pergi office. belanja kawan kawan office makan coklat fountain. heeee ~






 okay ini Sewa Mesin Coklat Fountain 2014. 
Harga sama je, tak pernah berubah.  




 Pakej Kasih
Sesuai untuk majlis kecilan seperti sedara mara datang rumah ? nak buat kelainan jamu Coklat Fountain pulak kan.. heee ~ ataupun jamu kawan kawan datang rumah ke?
 Pakej ni simple dan sesuai!





 Pakej Rindu
Pakej Coklat Fountain ni sesuai untuk Majlis Harijadi kecil kecilan, majlis housewarming ke, majlis aqiqah cukur jambul ke.. ikut lah depends. yang ini budjet punya. sebab dalam 50-150orang je makan... hee ~




Pakej Sayang
Haaa ini Pakej Coklat Fountain yang sesuaii untuk semuaaaa majlis. tengok berapa orang makan?  tak berapa budjet sangat. just nice dengan tetamu yang hadir nanti.. takde la coklat habis dulu sebelum semua tetamu sampaii .. heee ~





Pakej Cinta (sesuai untuk Majlis Perkahwinan)
Name pakej pun dah tahu untuk Bride To Be. hee ~ Pakej Coklat Fountain ni sesuai untuk Majlis Perkahwinan tapi tak punya banyak budjet. Ini sesuaii sekadar add on kemanisan dalam Majlis korang. ;))




Pakej RAJA SEHARI (khas untuk Majlis Perkahwinan)
Pakej Coklat Fountain ni khas untuk Majlis Perkahwinan. Ai pasti semua tetamu dapat menikmati Coklat Fountain sehingga tetamu yang terakhir. Takde la tetamu komplen tak dapat makan kan? Pengantin pun senang hatii. heee ~





 Ini adalah servis-servis lain yang ditawarkan. baca seperti di atas yekk ;))
Cumanya ai nak update sedikit mengenai penghantaran tu, refer bawah ni :

a) Sekitar Putrajaya/Kajang/Serdang/Sri Kembangan dan sekitarnya RM30
b) Sekitar KL ,, Ampang,Gombak,Selayang dan sekitarnya RM50
c) Sekitar Selangor ,, Klang/Shah Alam dan sekitarnya RM80
d) Luar KL/Selangor seperti Negeri Sembilan RM100







~PROMOSI SEMPENA BULAN  ANNIVERSARI EIDA&ANDI~
Update : 6.1.2013 ~~ OH ya ! Ai ada promosii baekk punyaaa. heee~
Untuk BOOKING & buat PAYMENT 50% (dari harga pakej yang diberi diskaun) YANG DIBUAT PADA BULAN JANUARI 2013 akan dapat DISKAUN :

A) Pakej Kasih diskaun RM50, total RM200 sahaja !
B) Pakej Rindu diskaun RM50, total RM400 sahaja !
C) Pakej Sayang diskaun RM100, total RM500 sahaja !
D) Pakej Cinta diskaun RM100, total RM800 sahaja !
F) Pakej RAJA SEHARI diskaun RM150, total RM1250 sahaja !








Untuk sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh contact ai di, 

Email : sheloveschocolate29@gmail.com/ iedand23@gmail.com
H/P : Call/sms/whatsapp: 012-2334792 (Eida)
FunPage : Chocolate Fountain :She.Loves.Chocolate: 
Blog : chocolatefountainmurah.blogspot.com










Yang nak booking, cepat pm ai yek! tinggal lagi 25hari jewww
 signature ms eida

10 comments:

  1. wah gila kentang buat sale bulan Anniversary, caya larh idaaaa..goooo ida gooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...go go goo.............. meh meh ramai ramai rembat saleeeeeeeeeee Annivesary kita!

      Delete
  2. Nampak semakin berkembang business ida...Moga Allah luaskan lagi pintu rezeki ida dalam berniaga ni...amin... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..... banyak sangat cabaran. kene gigih ni. jgn putus asa. moga rezeki ida tahun ni ada lagi. aminnnnnnnnnnnnnn ;)

      Delete
  3. wahh..bestnye..
    nnt klu nak wat pape, nole sewa ngan ieda je.. ;')

    ReplyDelete
  4. wahhhh harga penuh dengan "kasih sayang" ni....
    rugi sape tak booked,,,hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kasih sayang cinta rindu semua ade nii. hahahhahahha

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page