Wednesday, January 15, 2014

Dill + Ezura R E C E P T I O N ;)

 

 
 omey takkk pengantin nii.. aum aum aum
Dill + Ezura


11Jan2014, kawan masa kecik kahwin yeayyy ! ai wajib pergi sebab zura book coklat fountain as candy buffet dia. yeayy sekali lagi. ai bagi dia harga kasih sayang rindu cinta.. kuikuii. bukan tu je? ai gigih ikut tema dia. heyy tema die kemain curlas kaw.. Rustic Vintage. haa amikk, terkangkang babe nak ikut tema. HAHA tapi aiols sukaaaaa.... lain dari yang lain....  lagi lima hari sebelum tarikh wedding zura, baru ai terfikir nak buat kayu kayan box tu. sebab nak ikut tema pelamin dia. nak bagi sedondon gituuuuuukk


apa ai buat? gigih lah kann ai paksa hubby menukang bagaii . HAHA nasib hubby suka kerja kerja menukang ni. redha je dia buat. hee~ ai risau tak jadik jew. tapi ai yakin hubby buat mestiii jadikk. dari tengah hari sampai ke magrib hubby buat, dapatlah dua box berlainan saiz. ai like.............. !  sayang hubby. muah muahhh puiii  dan hasilnyaaaaa ......


 thanks hubby buatkan box kayu ni.. next time tolong buat para kayu pulak ehh? 
mane tau ade tema vintage lagi lepas ni. ehem~


Coklat Fountain. seperti biasa. booth paling laris jam jam ituew. hehe. tak menang tangan ai melayan guest yang datang. eh eh ramai cakap strawberry ai manis ehh? rezeki pengantin laaa ;)) harap harap pasangan pengantin suka laa dengan service ai ni.  hee ~


 macam biasa menu dip dip Coklat Fountain ni ada marsmallow , ada strawberry+apple , biskut jejari, donut balls, gula gula dan ade tambahan dari ai sendiri bubblerice coklat untuk pengantin ;))


bak kate dayat "selalunya budak kecik yang kerumun ko nye coklat daaa.. ni orang besar daaa.. orang besar.. repeat berulang kali muka yang same. " HAHA ai mampu gelak jeww  ;p


Iklan : cepat cepatan sapa nak booking Coklat Fountain boleh pm ai yekk
Fast Reply Eida 012-233 4792  ;))



disebabkan ini kawan masa kecik kecik dulu (kecik lah sangat! ;p) ramaii kawan kawan lama berjumpa kembali. haaa selama ni jumpe dalam group wasap je kan? ni real babe. real. ouhhh rindunya dengan korang semuaaaaaaaaaaaaaaa ;)) keep in touch k. walaupun ai seperti chipsmore kejap ade kejap xde. HAHA

 ramai ramai meriuhkan atas pelamin pengantin. peningg aaaaaaaaaaa ;p




Ucapan Untuk Pengantin,

Dear Dill, tolong jaga zura baik baik ye. Dear zura jadik la isteri & ibu yang solehah mithali. ida doakan korang berbahagia sampaii ke syurga. amin. kalau TERgaduh gaduh manje tu biasa dlm hubungan HALAL ni. kalau tak gaduh TAK ROCK babeee. hee ~ babai korang!  ;))









Yang rindu nak posing lagi dengan korang weh !  
 signature ms eida

12 comments:

  1. Inai dia buat dengan member mila cantik kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan mila? yeke.. hehehe. aah cantikk inai die.. ;))

      Delete
  2. fuyooo curlasss candy buffet ko taw...
    nnt buatkan utk nory plak ek..
    jap2 nak fikir tema...heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. boleh boleh. ida try sehabis baik. ida bukan kreatif sgt pun.. kuikuii

      Delete
  3. tahniah buat pasangan. barakallah :)
    yeah. kalau g tmpt kenduri, konfirm nina akan cari candy buffet dulu. hikhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ida pun! selalu dulu cari candy buffet dulu skrg tak sangka daku berniaga candy buffet! hahahahhaa

      Delete
  4. wahh..hebat!
    comel btl candy buffet wat coklat fountain kan..
    semoga terus succeed ida..

    ReplyDelete
  5. Lepas nih jd jutawan CF la ieda syg oiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya allah.. ida amikan kate kate akak tuu.. aminn amin.. amin..... hehehhe

      Delete
  6. bertambah murah rezeki ieda.. alhamdulillah.... siap bertema² ...

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page