Wednesday, January 15, 2014

Bugerbyte a.k.a Burger Zizan

 
 Bugerbyte Bangi


dah lame dah ai nak pergi makan kat sini. ai ajak hubby , memula dia macam layankan je permintaan ai ni. tapi agaknya dah seronok duduk rumah, tengok tivi, layan mushang, susah pulak nak tarik die keluar. HAHA ai angkut segala kembar pergi sekali. mila takde. mila tak sihat. milaaa cepat sembuh yee~ rindu nak dengar celoteh miloooo  ;(( ..  mak? ada hal tak dapat dielakkan. next time jangan mengelak nak follow tau tauu.. rindu darwish ;(( .. jadiknya, semalam kan cuti. semangat kitaorang pergi , dengan TAK tahu jalannya. ikut waze je. nasib betul jalan waze bagii ;)) yaya sampai dulu.... ai dengan nory kemudian. dalam area pukul 4.40pm rasanya sampai TAPI sekali kedai belum bukak lagi rupanya. kuikuii..  dia bukak pukul 5petang rupanyaaaaaaaaaaaaaaaa.. mane tau  ;p tak memasal jadik orang 1st masuk kedai. hehwhehwhew


oh ya! kenapa kitaorang nak datang awal? sebabnya, pukul 5-7pm, ada air percuma. Its free babe. suka takkkk. menggeletiss aaa kitaorang. WAJIB dapatkan air percuma.  ada sesetengah je yang percuma ye. bukan semua. air yang dilabelkan sebagai REGULAR DRINKS tu jeww. mula mula masa tengok menu nak order, macam hurm.. sedapnyaaaaaaaaaaaaa semuaaaaaaaaaaaaaaaaaa. rasa makan nak rasa semuaaaaaaa jew. tapi portion die besar, so order satu jela. jangan tamak. HAHA

  mari ai review apa yang mereka makan k?
syafiq a.k.a hubby yaya makan Spagethi Aglio Olio (udang) RM12.80
hubby ai makan Burger Nachos with beef corcarne RM14.80
hubby nory a.k.a zul makan paling mahal HAHA Naked Burger Beef RM18.80 
(ala ala sizling gituu)


 abe zizang, tak mo amik kitaorang jadik duta burger ke? muahahaha
yaya makan Burger Garlic Butter with cheese RM12.80
ai makan Burger JalapenoBeef with corcarne RM14.80
nory makan Burger Signatures Beef RM16.80

oh ya air semua kitaorang pilih yg FREE. HAHA



masa order tu , kita interview sikit budak cashier tu. tanya ni kedai zizan bebetul punya ke? TAK. zizan share partner dia. oooooo. mane zizan? xdop pun? kot laaa datang tetiba zizan ade ke kan? zizan sekarang ade di L.A. oooooo. so makan lah kitaorang tanpa zizan. huahuahauhaua~ datang awal siyes lengang je rasa. sunyi. bestt. makan dengan aman. masuk dah lewat petang nak ke magrib dah ramai daaaaa. kitaorang pun dah nak balik daaa..

 ai makan ni. besar kan? tercomot comot ai makan tau. nganga kemain besauuu. kenyang tahap syukur amin.. heeee ~


 sapa yang nak terjah Bugerbyte ni, ai sertakan address ya :
Branch Bangi , No.11-GF, Jalan 15/1D, Seksyen 15, Bandar Baru Bangi, Bangi.
No tel : 03-8920 0380  / 010-278 1975
 
Bugerbyte ni banyak branch, korang 
klik Facebook Bugerbyte ni untuk tahu branch yg lain okay?









Yang siyes sedap sangatttt burgerbyte ni! nak datang lagiiiiiiiiii yeayyyyyy!
 signature ms eida

27 comments:

  1. dkt je ngan umah akak outlet kat Sentul nih. sekali je pergi..lps tu tak pergi dah hihi. dulu dia baru buka mmg penuh je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap tak kekda? ida suka makan burger die. nk pergi lagiii. ehehhee mungkin kat semenyih kot.. dekat sikit dgn umah. heehhehe

      Delete
  2. ya Allah, sedapnyaaaaaa.. bukan nak ajak ena.. tp ena kalau join, single mingle la mai... sbb dok kawen ag.. :3

    ReplyDelete
  3. ramai dh tgk org review.nt kita nk g mamam jugak lah.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi rara. memang sedap angat! heeeeeeeeeee~ satu burger tu dah kenyang tahap jebon. hahahha

      Delete
  4. Sdih..nma ditag tp perut lpr..hahaha..

    ReplyDelete
  5. sodapnya!!
    terliur ai yuu.. =___=
    huhu..
    ok lepas ni nak try..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sodap angat! silaaaaaaaaaaaa akak. bawak darwish sekalii... suh die makan burger sebiji tu, hahhahah

      Delete
  6. Hai Eida...
    K nrl dah bbrp kali makan kat burgerbyte ni... selang berapa unit je dari opis... 2 mggu lepas diorang ada buat pengambaran propaganza kat cni-burgerbyte dsara perdana... sibuk budak opis kitorang dok tgk org buat pengambaran... hehe :)
    btw, semuanya best, large portion kan, kena makan slow2 untuk menikmatinya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haii nurul. ouh yeke? jeles ida!!! aah kene makan slow slow , menikmati kaw. hahahhaha

      Delete
  7. Hai Eida...
    K nrl dah bbrp kali makan kat burgerbyte ni... selang berapa unit je dari opis... 2 mggu lepas diorang ada buat pengambaran propaganza kat cni-burgerbyte dsara perdana... sibuk budak opis kitorang dok tgk org buat pengambaran... hehe :)
    btw, semuanya best, large portion kan, kena makan slow2 untuk menikmatinya...

    ReplyDelete
  8. Br tahu ni beger zizang.
    Cm mnarik tmpat dia.

    ReplyDelete
  9. sedap puas hati dengan harga. kalau tak sihat makan apa rasa tak sedap :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. so kalau mila dah sihat, pergi makan sini k. sedap sangat! jgn lupe ajak ida. hahahhahaha

      Delete
  10. Akak nih nak mkn burgerbytes kat senawang pun xdpt2

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah die ade kat senawang ouh! pergi akakk................................ sedap ni !

      Delete
  11. wahhh ni kalau abg zizan baca ni kompom dia hire Ieda jadi duta Burgerbyte...baekkkk punye review....heheheheh...nanti kite datang lagi ek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa.. xdpt jdk duta pun xpe.. dpt burger free pon boleh. hahahahhahahhaa okay nory!

      Delete
  12. sedapnya makan.....daftarlah di laman ini untuk mendapatkan facebook fanpage like,twitter follower dan macam2 lagi secara percuma http://www.addmefasts.com/

    ReplyDelete
  13. ieda kalau review bab makan mesti mengoda habis... adehhhhh ... tak sempat pejam mata .. terliur dibuatnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhahahhaa... ida sendiri baca dan terliur acena tu? hahahhaa

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page