Tuesday, December 17, 2013

Dulang Hantaran Untuk Disewa






hee~ dengan ini ai mengumumkan , ai dengan berbesar hati ada menyediakan service sewaan Dulang Hantaran untuk para pengantin yang ingin cut cost wedding mereka. mari mari sewa dulang hantaran murah dengan ai... heee~ Dulang Hantaran ini, baru sekali guna masa wedding along ai.

haaaa ni rupa dulang hantaran tu. selepas diletakkan barang hantaran diatasnya.

yang ini kosong.. begini la rupanya. macam mane nak gubah? ikut kreativiti korang.. ;))

Dulang Hantaran
GOLD
9pcs only
RM 100




dulang hantaran jugak. material plastik. 
HITAM
7pcs only
RM50


dulang hantaran jugak. material plastik. 
PUTIH
9pcs only
RM50

nak gabung pon boleh . hee ~
HITAM & PUTIH
16pcs only
RM80


Okay selain dulang hantaran untuk disewa tu, ai juga ada Stand Bunga Pahar untuk disewa. Benda nak pakai sehari je kan, nak beli, lepas ni tak de sape nak pakai, dah membazir pulak kan? meh meh sewa dengan ai. ai ada dua jenis Stand Bunga Pahar ni. boleh refer gambar kat bawah ehhhh ;))


  

walaupun dua dua jenis ni berbeza, ada ringan ade berat. tinggi pun TAK sama. tapi harga dia same je. untuk 2pcs stand is RM15. kalau nak sewa ke empat empatnya, RM25 ida bagi. ;))




so, apa lagi tunggu? takyah susah susah beli , sewa jee dengan ida yekk. janji jaga baik baik. kalau tak siap ! HAHA  call/msg/whats app IDA 012-2334792  tenkiuuu babaiii ;))



Update :
semua dulang dulang ni TAK boleh dipos.
Bermakna hanya boleh buat sewaan di sekitar KL & Selangor.
Tapi kene pick up sendiri di Kuarters Kerajaan Jln Duta, KL. 
No service penghantaran. Maaf.
DEPOSIT KESELAMATAN DIPERLUKAN RM50




Yang rasa perlu disewakan sebabnya macam rugi je biarkan duduk dalam kotak kan? hee~
 signature ms eida

30 comments:

  1. hebatnye dulang2 hantaran sekarang..
    nasib dah kawin..
    kalau x jenoh jgk nak pkir nak wat yang cmane..hihi..

    #hee..penah nmpk ye?ida dok mn?kite kt putrajaya ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee~ kan nasib dah kawen. kalau tak sewa dgn ida tau tau! HAHA

      #oo putrajaya? ida kat KL. salah orang la ni. heehhehe.

      Delete
  2. Replies
    1. hhahahhahaha kan.. duit tak banyak harus lah cari duit tepi bebanyak miloo.. ~ kuikuiii

      Delete
  3. kalau aku x kawen lagi, konpom aku sewa kt ko babe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa nasib baik kaw.. kalau tak kene paksa dgn aku suh sewa! hahhahahaha

      Delete
  4. Replies
    1. hahhahahhahaha.. bukan otak bisness mak.. otak orang xde duit... muahahahaa

      Delete
  5. Salam sis...saya mungkin nak sewa bekas hantaran tu...ngeee..nnti i call yer...tqtqtqtqtq

    ReplyDelete
  6. ok nnt laura kawen, nory nak sewa,boleh??
    heheheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. laura kawen mesti ngan mushang kan? free ajelah ida bagi! HHAHHAHHAA

      Delete
  7. kalau jauh boleh pos ke?

    jom singgah http://cahayakehidupan1991.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. cantiknyaaaaa dulang dulang alonggggggg :)

    ReplyDelete
  9. nt princess nk kawen i sewa kt u k! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA berjanggut aiols tunggu princess kawennnnn.. huuuuuuuu~

      Delete
  10. bijak² .. memang kepala businesslah ieda ni ... tetiba akak pun dapat idea nak sewakan pahar kat rumah tu hahahaha .. ade 6 semuanya .. mmg lakulah cuti sekolah ni bnyk kenduri kawin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaa. kepala ida kepala pk $$$$ je kak.. semua barang dah naik dah skrg.. hukhukhuk

      Delete
  11. Ida mcm akak otak pkir je cre nk tmbh $$$..bgus2

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak.. orang duit tak banyak gini la. hehhehehe.... tapi actually ni untuk mak ida. bukan untung ida . heee~

      Delete
  12. Bisnes minded.
    Hihi..

    Bagus la eida nih... haaisshhh..
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa kita bisnes minded? sbb tak cukup duit.. hahahha semua benda nak buat sewa.. kahkahkahakhh. sian ida ni kakkk ;p

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page