Thursday, November 14, 2013

Solemnization Kakak ai .. yeayy ! ;)





ramai tanyaaaa mane hilangnya ai? ai ade lah uols..... cumanya busyyy sikit jew.. hal office asyik dengan 5S je. settle sikit mengemas kira baru nak bernafas nii. kuikuii.. lepas tu busy dengan kenduri kahwin kakak ai pulakk.. phewww.. pun dah lepas last week.. berbanyak banyak sorry lah uolsss.. tak sempat nak update ajak uols semuaaa.. huwaaaaa.. ampunnnnnnnnnnnnn . . 

ai dah ade abang ipar yawwwww ;))

8November2013


cerita pasal persiapan kenduri perkahwinan along ai, simple sajeww. tak de beria sangatt. tapi ai buat yang TERBAIK untuk dia. . letih? tak lah seronokkkk. ai suka benda benda gini. nanti kang banyak idea muncul. ai suka je explore kat internet tuuuuuu... jangan tak tahu habis kenduri kahwin along ai, terus ai sakit pinggang yang teramat sangatttt.. muahahahaha.. nak pergi SPA tapi tak pergi pergi lagii.. adehh.. esok nak ke Kelantan pulak, untuk majlis bertandang ke rumah pengantin lelakiii... yeayy! jalan lagiii.. heee ~

the wedding planner. kuikuii. sakit pinggang tak sakit pinggang.. 
gambar pengantin basi WAJIB ade jugakk.. muahhahahaha



tepat jam 9.30malam, rombongan lelaki sampai. Akak ai nikah kat bawah lobby rumah mak je kat Jalan Duta. bila sebut bawah rumah, sure jiran tetangga semuaaaaaaaaaaaaaaaa dapat tengok Majlis Pernikahan ni. berdebar nya pengantin lelaki jangan cakap. ramai orang..  HAHA sian abang ipar aii  ;))  Dinikahkan oleh Kadi. Abah tak berapa sihat kan. so duduk tepi sahaaajaa  ;(


haaaa Kadi sibuk berceramah kat sane, weols kat sini sibukkk menangkap gambauu.. hikhik ~ yeayyy ! dengan dua kali lafaz, along ai dah selamat bergelar istewiiiii .. yeayyy !


ada orang tu sukaaa, die dah ade geng. sian dia. selama 3tahun lebih sorang sorang ye.. now hubby tak perlu risauu, dah ade abang long.. cewahhh.. 
pleaseee jadik kaki tangan emak abah yee. kiri dan kanan  ;))

terima kasih tak terhingga kepada KakLin, my gojes sepupu.. banyak membantu kami sekeluarga. tenkiuuu kaklin.. meh datang KL lagi mehh.. 
anga banjer meatball ikea lagii.. wiiwiwiwiw  ;))


haaa cerita pasal hantaran along ai, ai sendiri yang gubah. simple mengikut bajet along jeww. bunga tisu mak ai yang buat. tak retiii arrr nak buat.. kalau ikut ai, nak tempah jew.. tapi mak tetap nak buat sendiri.. pandaii makk. belajar kat youtube terus jadik. saluteeeeeeeeee !  so bunga tisu tu ai cucuk kat tepi tepi gabus or bakul yang ade. gabus macam biasa, balut dengan kertas warna cream. tema nikah pun ai yang pilih. HAHA nasib menjadik tema yang dipilih, kalau tak , mahu mengamok along kalau TAK cantik ! HAHA. 

Tema Nikah GreenTurqoise + Mustard  ;))
 
 yeayy! menjadii tema ai.. omey angat gambar ni ! 
nak frameeeeeeekannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn  ;))








Yang TAK sabar nak tunggu album siap. ehh? dah sape yang pengantin ni? HAHA
signature ms eida

34 comments:

  1. Alhamdulillah, tahniah to ur sister.. cantik sangat pelamin... orangnya pun cantik.. pengantin lama pula, bertambah tambah berseri... semoga bhgia hingga ke syurga, insyaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur.... tenkiu ena.. ;)) nnti tiba masa awak pulak kan. hehehhee

      Delete
  2. cantik dan cumelnye idaaaaaaaa kalerfull

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat cantik mila. kalau tak naya ida kene ngan along. muahahahha.. ida pun tak sangka, boleh jadik combinasi warna niii ;))

      Delete
  3. seriously eida, cantik pelamin tu..ceria gitew, warna sesuai je...

    ReplyDelete
  4. sukaaaaa sangattt gbr bawah tu eida..mmg comelll ;)
    slmt pengantin baru utk kakak eida..pengantin basi tetap comel tau..selamanya hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel selamanye ye kak. hahahhahaha.. tenkiu tenkiu ;))

      Delete
  5. assalamualaikum ida. bestnya dah ada abg ipar. cantik sgt wedding along ni! geram tengok. well done the planner! heee. pasni tgu anak buah pulak ye. barakallah buat pengantin baru. semoga bahagia hingga ke syurga. In Shaa Allah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila. insya ALLAH. tenkiu sheilaaaaaaaa ;))

      Delete
  6. cantiknya along...cantiknya anga...mcm chomel je bunga tisu tu..mcm chantek je pelamin along tu..mcm kena je tema tu..mcm sukaaaa je....hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantiknye anga? aum aum aum.. hahahahhaha.... macam shantekk jeee.. macam omel jeww.. muahahhaha.. aku pok ko kang anna!

      Delete
  7. Replies
    1. cantik kan.. tengok la sape PhotoGrapher die.. hehehheee

      Delete
  8. Wah meriah nya.. cantik plak tu. Tahniah ieda dh dpt abg ipar

    ReplyDelete
  9. Tahniah...shomel je tema kale tersebut soft jekkk...

    ReplyDelete
  10. lepas ni turn Lya pulak..oh yeah..! sorry TAK dapat datang :(

    ReplyDelete
  11. olololo kretipnyaaa dia, cikji pun bekenan ngn theme kaler tuh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolololo yeke cikji.. gunala tema ni... mesti cantik jugakkk hehee

      Delete
  12. cantik kaler tema kahwin kak eida

    ReplyDelete
  13. meriahnya.. tahniah along.... simple ker ni.. ni grand lah ni tau....

    ReplyDelete
    Replies
    1. welkam akak.. eh grand eh? simple je ni.. pelamin pun biasa biasa jewww.. hehehee

      Delete
  14. Replies
    1. syukur menjadi gabungan tu. hehehehhe tq awakkkkkkk

      Delete
  15. comel sangat...
    terutama gambar last...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu akak... alaaaa ni yang nak print gambar niii. hehehhehe

      Delete
  16. Alhamdulillah.. semua omey2 sangat! HUHU

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. syukur.. pasni awak pulakk. heeeeeeeee~

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page