Tuesday, November 12, 2013

Majlis Makan Malam Ekslusif Ephyra Bersama Memey Suhaiza dan Norman Hakim





yeayy! dapat jumpa Memey Suhaiza.. yeayy ! thank you Oceanlife Marketing, sudii jemput ida as a VIP Blogger ke Majlis Makan Malam Ekslusif bersama Memey Suhaiza dan Norman Hakim pada 26 Oktober 2013 di Flora Terrace, Hampshire Place ;)) haruslah ai angkut sekalii hubby tersayang... mihmih.. bab bab makan ni jangan ditinggalkan laki wehhhh... takyah masak senang! muahhahaha

sampai sampai jew terus diberi goodies bag nii..wiwiiwiwi ;))
ada trial pack Ephyra, Mug iLoveEphyra & coklat ferrero rocher yeayyy!



part yang paling ai TAK sabar ialah nak berjumpa dengan CEO Oceanlife Marketing ni, a.k.a pengasas produk EPHYRA. salu nampak gambar dekat banner jeww. salu main wasap wasap je khen~ sekali bila dah jumpaaaaa, tadaaaaaaaaaaaaaaa .. hey lawaaaanyaaa.. bak kata yaya, macam barbie doll versi manusia tauuu.. cantik kemainnn....... rahsia kecantikan? haruslah minum Ephyra setiap hari. selama dua tahun Ephyra bertapak, selama itulah, beliau mengamalkan minum setiap hari. testimoni diri sendiri. baru confident orang nak beli kan? pengasas sendiri pun minum  ;))

kenalkan korangg, ni Kak Amiza Amiruddin... santekk takk?  


sebenarnya, makan malam ni bertujuan untuk memperkenalkan Memey Suhaiza dan Norman Hakim sebagai Duta Ephyra secara rasmi kepada semua dan juga sesi beramah mesra dengan para media, majalah, bloggers semua. ;))  Majlis dimulakan dengan ucapan dari CEO Oceanlife Marketing produk Ephyra, diikuti dengan pelancaran Duta Ephyra. main potong potong belon youuuuuuu.. lepas tu ada sesi memotong cake Ephyra. eh eh , macam tak makan je cake tu? huwaaaa perut dah senak dengan makanan dari Flora Terrace ni. sedap sangatt !  ;)) lepas tu, jom kita serbuuuuu meja buffet makanan.. laparrrrrrr  ;p   sesambil makan, ada sesi karaoke. kate sesi beramah mesra ken? cute sangatt Memey Suhaiza duet dengan abang Norman Hakim, ehh abang dah panggil? muahhahahhahhaha... juga ada sesi minum Ephyra beramai ramai.. yeayy! tak pasal pasal hubby pun kene minum sekaliii.. kuikuiiii

sesi soal jawab bersama para media ;))  Memey Suhaiza dan Norman Hakin juga berkongsi pengalaman mereka dengan Ephyra  ;)) 



lepas perut dah kenyang, haruslah kita bergambar.. yeayy! siyes laa Memey Suhaiza ni kulit dia makin putih gebuuuuusss. ni yang buat nak minum setiap masa Ephyra ni. kuikuikuiii..  uols ingat tak ai minum Ephyra ? ai pernah cerita dekat Enrty INI. siyes la. konsisten. disiplin. gerenti hasilnya berbaloi baloiii.. ;)) ai dah minum kotak ketiga dah.. ;))

 ehhhhh kemetotttnya ai diri sebelah Memey nii? okbai!  ;p

antara blogger yang hadir Dinner Ephyra , 


kalau uols semua berminat nak merasai Ephyra, merasai keberkesanan Ephyra, jangan segan silu contact details dibawah yeee ;

I  ♥♥ Ephyra


Klik Oficial Website  - www.oceanlife2u.com
Klik FB - Oceanlife2u
Sapa ada instagram? boleh la follow, search ephyra2u
Nak tahu pengalaman Memey Suhaiza dalam menggunakan EPHYRA ? Follow insta beliau jeee , search memeysuhaiza
Boleh jugak call HQ OceanLife untuk bertanya mengenai produk EPHYRA ; 03-41417889
ataupun sms ke 019-3999 238





p/s : tenkiuuuuuuu Kak Miza kenalkan ida dengan Ephyra . siyes best sangatt ! tenkiuuu sudiii bekerjasama dengan ida..... jangan serik ye kak... kuikukuiiii  ;))  semoga Ephyra terus mekar serata duniaaa ;))









Yang TAK sabar nak habiskan kotak ketiga, pastu nak perabiskan trial pack pulak! heee~
signature ms eida

4 comments:

  1. Replies
    1. kan.... jodoh berpanjangan tu.... aminnn... ;))

      Delete
  2. semua cakap terbaik ephyra..tapi nad tak mampu lagi nak beli..comeynyer anak memey dengan norman..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah epyhra mmg terbaikkk.... berbaloii ngan hege.. hehehhehe.. omey kan awish.. sangat!!!

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page