Tuesday, November 19, 2013

FREE Photobook from Photobook Malaysia babeeee !!



 



Penggemar tegar photobook WAJIB dapatkan ini. ! Siyes murah. eh bukan murah? FREE babeeeeee.... tertakluk pada syaratnya la.. heee ~ baru tadi ai bukak email , tu yang baru dapat tahu. GROUPON lah ape lagii... PHOTOBOOK MALAYSIA bagi free photobook babe. mau tak rembat? Ai banyak gambar trip bersusun nak dibuat ni.. heeee ~

Apa yang diberi free ni ?
Photobook 6' x 6' Mini Square Softcover  , 40mukasurat.
Cuma bayar duit delivery pos saja. (dalam RM8-12 jeww kottt)
Limit! One person for one photobook. (macam Pixajoy duluuuuu)
Tips ai. kalau nak beli banyak, guna lah email yang berlainan. HAHA  psttt ai buat!  kuikuuiiii
Nak beli dah? Klik LINK INI yeee 



Meh sini ai ajar cara BUY. kot kot uols semua user baru Groupon kannn? kalau dah ade acc dengan Groupon, log in saja.. yang tak de acc tu, sila sign up duluuuu . . .  TEKAN BUY NOW!  tu.. then akan keluar page kat bawah ni? So, pilih la yang freeee tu.. RM0.00.. uols pilih yang bawah bawah tu semua kene bayar daaa....  ;p




Lepas dah pilih yang RM0.00 tu, settle lah! tak perlu bayar pape pun. sebab FREE kennn.. nanti uols semua dah settle design baru bayar duit pos je.. okay ? so, page bawah ni, kalau uols berjaya beli .. senang je kan?



Lepas settle, cek balik email yang uols isi tadi, pihak Groupon akan hantar email order. simpan email tu bebaik. nak senang, print terus simpan. habis deal ni, dah boleh design dan terus submit je..... ;))
contoh email ;)


Lepas dah BUY tu, sila la ikut arahan untuk mendesignkan photobook korang tu.. okay? Boleh je KLIK SINI nak tahu macam mane step lepas dah beli tu.......  ;)



Selamat Mendesign korang semua!!! ;))








Yang cari mood jap nak design . heee ~
  signature ms eida

30 comments:

  1. akak dh beliiii...hahaha..beli la sgttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah beli sangatt ! ;p akak beli bape? kuikuiii

      Delete
  2. abis dah eida..baru nak klik tengok dah kosong..huhuhu..takde rejeki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaahh yekeee??? macam ade jew lagi kak? alaaaaaaa xpe next time ade ida kasi tau awal2 yeeee

      Delete
  3. eida.dorg kata yg ni xleh design.submit pic je.betul ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la ida baca balik, no design readybook template tuk yang free tapi taktahu cmne nk buat photobuk tanpa design kan? submit je kot? xpee janji freeee.. HAHHAHA

      Delete
  4. macam menarik..hehe
    btw done klik iklan nuffnang awak ye

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum ida. wahh rembat sampai tiga tu.. bestnya. sheila punya pixajoy pun tak habis design. terbengkalai sudah. heeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila. 3? pat dah skrg! HAHAHA.. ida kalau beli mmg ida buat. hehehe. rugi la kalau burn kan....

      Delete
  6. Eida tq kongsikan info... X perasan pulak email groupon ni ... Bestnya freeeeee mau2

    ReplyDelete
    Replies
    1. welkam kak.... so dapat rembat tak kak? hehehe

      Delete
  7. hai dude, follow akak lak..
    i follow u..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wowowoowow dude kaw.. hahahhhaah.. okay bereh jeeee ;)

      Delete
  8. ada tgk gak.. tapi.. takpe lah..malas nak design.. sok sok lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sok sok dah habis kekda. ni free .mcm pisang panas. hehehhe.. xpe kekda malas, ida rajin.. kuikuiii

      Delete
  9. suka2....dah purchase dah semalam...saiz kecik ja, tapi oklah tu kan, free sapa nak bagi hehehe....nk buat koleksi, nnt leh beli almari letak photobook ja hehehe...over tau :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboii siap ade almari? kemaiiiinnnn... hehhehehe

      Delete
  10. baru settle purchase.........thnx ieda sbb share...kalau tak mesti terlepas peluang nk rase brg free...hahhahaha

    ReplyDelete
  11. eida leh x wat tutor nk download apps tuh?akak dh download tp kuar xsme mcm yg diajar...plzzzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sama? akak kuar yg cmne? hihi. ida baru nak install ni kak.. nnti ida up entry yeeeee

      Delete
    2. ok ieda..nti wat tutor tau...akak blur sket bab2 nih

      Delete
  12. As salam eida..nk tny cmner nk subscribe photobook tu untuk design..x leh masuk ler..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam. kene install sofware die. then baru leh design. awak dah donload sofware ke belum??

      Delete
    2. sudah tp susah gak nk wat..ni cover pn x ciap2 lg..adohaiiii..

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page