Friday, October 4, 2013

Dermalah walau RM10 je pun ;)



 





DONATION DRIVE EXTRAVAGANZA - 150 ekor kucing2 terbiar & serahan sedang menunggu utk mendapat rumah baru di shelter Omiey Home. Bermula 30hb Sept 2013 (Isnin) jam 3petang sehingga 5hb Oktober 2013 (Sabtu) jam 8malam Omiey Home melancarkan RM10 derma bagi membantu kami. Utk membantu:

1. Cimb Omiey Home 12860001086059
2. Maybank admin 562553402447
3. Emailkan transaksi anda ke omieyhome@yahoo.com

We really need you support!






p/s : apa lah sangatt dengan RM10 tu ye kawan kawan. derma lah seikhlas hatii... bantulah mereka yang ingin membantu kucing kucing terbiar ni. moga moga usaha kita yang RM10 tu dapat membantu meningkatkan amal jariah kita di dunia ;))  menderma TAK semestinya pada manusia, haiwan juga makhluk ALLAH S.W.T  ;))



p/s/s : ai tak disuruh pun untuk sebarkan hal ni. cuma terpanggil je nak tolong mereka  ;)





Yang memang sentiasa mengikuti perkembangan Badan Sukarela Kucing ni,
  signature ms eida

20 comments:

  1. thanks kak for sebaran positif ni.. ya la, haiwan pun perlu bantuan.. kesian, shakira ada baca tentang ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian kan.. akak memang xleh arr kucing2 nii. mesti piluuu je hatii.. kalau aku kayaa..... =(

      Delete
  2. hai ijin komen nih sob

    http://ajax.heck.in/koleksi-video-bokep-indo-3gp-hot-part-4.xhtml

    ReplyDelete
  3. insyaAllah bantu sepuluh hengget itu..

    dan ieda.. sila ampunkan akak sebab ...

    http://dengarisaya.blogspot.com/2013/10/sepuluh-hengget-demi-kucing.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. xpe kak.. sila sila.. ida tak marah pun.. hehehe tq akak sudi share ;)

      Delete
  4. Assalamualaikum sis...nak mohon share yer news ni..tqvm.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam sis.. sila sila... sebarkan seluas mungkin, harap2 dapat membantu mereka ;)

      Delete
  5. Salam.

    Tq Eida 4 the info.... Would like to share it also. Hihi...

    * Rindu perkembangan Mushang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam naimi.. ;) haa sila silaaa share. tq tq..

      # hee. sorry lame tak update psl mushang, otw ida update ni.. jap ehh .. ehhehee

      Delete
  6. cian meowww ni kann...nanti nak derma jugaklah...

    ReplyDelete
  7. comey jer gambar cat tu...salam ukhuwah dari bunda

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam bunda. terima kasih ehh sudi jenguk blog ida. hehehhee

      Delete
  8. teime acih ieda share informasi yg berguna nih..kalo x kite semua tak taukan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul. sharing is loving. ida alert sikit pasal kucing2 ni. hehehhee

      Delete
  9. most welkam kak.... betul2. ida pun tahu dari fb je.. terus sebar dalam blog.. heee~

    ReplyDelete
  10. thanx for sharing ye eida.sian kucing2 ni kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome eka. kesian sangat diaorang. kalau aku kayaaaaaaaaaaaaa................

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page