Wednesday, October 2, 2013

Adam Mikael is ONE yeayy ! ;)






Adam is ONE  yeayy !  sapa Adam ni? Adam ni AbangLong dalam baby's ttc heee ~ ramai ramai menumpang kasih dengan Adam jee. Adam is redho jelaaaa.. banyak mommy mama ibu semua dok gomol beliauuu... nasib baik baby baby dari rakan ttc yang lain jauh, kalau takkkkk , kompem kene gomol jugakk! HAHA  *thank nana bagi we all menumpang kasih heee~*

Adam Mikael  is already ONE  yawww !
Adam sukaa takkk gift dari mommy mommy semuaa? main elok2 yee.. kuikuiii


last 22september, acik zana dengan baik hatinyaaaaa nak menyediakan rumah beliau, we all nak celebrate besday Adam ni haaa.. baik acik zana, kene sedia rumah, makanan, dap dap chesekut acik zana buat... kenyang tahap jebooon hari tu. makan tak henti henti.. acik ida? acik ida bawak coklat fountain untuk adam.. yeayy! walaupun adam TAK reti makan lagii coklat tapi tak mengapa, acik acik mommy mama bapak bapak boleh makan.. yeee itulah tujuan sebenar.. HAHA

riang ria. adam rileks jee. asal mommy semua yang hover eksaited nii? wakkakkaa


acik zana order nasi ayam, sedap angat sampai TERtapau pulak. HAHA *eh lupe tupperware acik zana kne pulang balik... HAHA* donut, chesekut, buah buah, coklat fountain , mommy adam bawak fruits cake. yum yum yum.. tapi akhirnya fruits cake menjadi blendedfruits . HAHA  aiols tiba lewat sikit sebab pagi ahad tu ai baru sampai umah. kan malam semalamnya tido rumah nory? ingat tak entry ni? heee ~ tiba rumah acik zana, semua dah siap makan. tunggu nak makan coklat fountain je ye. sabar eh. kejap je setting ni.. after settle tu, barulah semuaaaaaaaaaaaaaaaaaa pakat pakat potong cake. yeayy! sib baik semua tunggu acik ida ehh.. kalau tak siappppp kene hempap semuaaa! muahahhahaa


 mommy & daddy Adam Mikael.  ;))


Actually ai nak kongsikan dengan uols semua video besday Adam, tapii try dari tadii tak lepas lepas nak upload. ntah kenapa ntah blogspot ni. malas la macam ni. fedup. kikiki~ comel tau Adam dalam tu, eksaited kemain die nampak cake, lilin tu.... suare mommy mommy pun lunak merdu nyanyii lagu besday.. heeee ~

Adam, ingat pesan mama ida ye. jadi anak yang baik. jangan menyusahkan mommy dengan daddy tau tau. jadik anak yang soleh dunia dan akhirat. kalau adam bosan bosan, doa lah adam dapat kawan ramai next year ye. ye. heee ~


bak kata acik zana , 
**F.R.I.E.N.D.S.H.I.P is not about whom you have known the longest,  but it is about who came & never left your side**









Yang rindu nak lepak ngan korang lagi, next umah ida kan? hmm bile ehh.. ;p
signature ms eida

9 comments:

  1. onyonyonyo...bertuahhlah dak adam ni dikelilingi mummy2 n daddy2 yg ramaii...mestii terlebihh2 kasih sayangg ni..heheheh...hensemmlah Adamm...nak chop buat menantu lah...hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heyy mane boleh buat menantuu.. nory kan nak boy.... kire boleh jadik team football ni , same ngan anak mak. hehheehhee

      Delete
  2. comey la adam..untung ada ramai mommy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung adam. untung momy jugakk, sb baik ade adam. heheheee

      Delete
  3. ala aunty jeles tau adam.. nk booking adam bolehhh..hehheeh.. tp humaira slow skitt..jd sedihh :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ros, jangan la sedih...development baby kan lain-lain..bukan sebab dia tak ok die lambat tu..

      Delete
    2. hahaha baru ida nak jawab, nana dah tolong jawabkan.. hehehhee

      Delete
  4. baru dapat baca entry ni..thank mama, mommies semua sayang adam macam anak sndiri..terharu sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboii sibuk mommy.. hehehehe.... tq nana sudi share adam dgn kitaorang. muehhehehee~

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page