Monday, September 30, 2013

Makin hari makin sayang dengan EPHYRA LOL !





 i ♥♥ EPHYRA


gambar terbaru ai. last week. pepagi hari ai keluar nak lepaking dengan kawan kawan, gigih ai minum EPHYRA dulu . tak sempat minum kat atas rumah, ai bancuh then minum dalam kereta. sedapnyaaa air oren ni.. hee~ kotak kedua EPHYRA dah nak habis da.. kini nak sambung minum EPHYRA kotak ketiga pulak. haii~ makin hari makin selesa ai dengan rutin harian minum EPHYRA ni ;)   seperti biasa, ai keluar tanpa make up yang heavy pun. cukup dengan lipstick & eyeliner jeww..  terus nampak muka ai bersinar sinar. auch! perasaan! HAHA

kasi besar sikit gambar ni.. hee~ .. ai pernah tanya hubby, 
"yang yang, yu rasa ada perubahan tak kulit muka ai?"
hubby jawab "ada jugak. nampak macam dah licin sikit, xde pun jerawat kecik kecik tu. parut yang kat bawah pipi tu macam dah takde jeee"
yeayyyy !



oh actually buat yang tertanya tanya, ai dah minum EPHYRA lame dah. dah nak masuk bulan ketiga dah ni. boleh baca entry entry INI dan INI yang mana dulu ai pernah share pasal EPHYRA ni pada permulaan ai minum. okay ?  ;))  tapi perubahan yang terbaru yang ai dapat lately ni, ai perasaan, tumit kaki ai macam dah tak de rekahan. selalunya ada lah merekah sana sini. kan pakai heels kan. pastu kalau rasa pegang tu kasar jeww.. tapi semalam ai perasaan dah kurang kasar, dan kurang rekahan tu. yeayyyy ! dulu kotak pertama tak de perbezaan ketara sangat pun, tapi lepas habis kotak kedua EPHYRA ni, ternyata berbeza! tak yah sapu krim bagai bagai daa.. heee ~ minum saja EPHYRA .. yeayy !

ai is segan la nak tunjuk gambar kaki. cam tak sopan jew kan?
 tapi sajaaaa nak tayang jugakk tumit kaki ai yang dah kureng rekahan. mihmihmihh  



Ni nak berkongsi dengan semua, para ibu ibu yang baru lepas bersalin maybe, ini testimoni yang terbaru dari pengguna EPHYRA sendiri yang masih menyusu badan babynya, dimana EPHYRA banyak membantu para ibu ibu dalam menambahkan kuantiti susu badan. Memang kan jadik masalah jika susu badan sikit  dan tak cukup. kesian baby, kecik kecik kene minum susu formula. TAPI tidak lagi, kerana EPHYRA dapat membantu ibu ibu ini menambahkan lagi susu badan. tentunya EPHYRA sangat sesuai dan selamat diminum oleh ibu ibu baru bersalin dan masih lagi menyusukan bayinya ;)) Selain membantu menambahkan kuantiti susu ibu, EPHYRA juga terbukti memberi manfaat kepada bayi yang disusukan itu dimana, bayi menjadi lebih sihat, kulit baby jadik lebih cerah dan gebu. aummm.. sedap syiooomm nantii.. hee ~

testimoni dari seorang ibu yang sangatt berpuas hatii dengan hasil EPHYRA ;))



Oh ya. buat semua yang masih meragui produk EPHYRA ni, boleh lah berkunjung ke Halfest Expo Exhibition pada 2 Oktober sehingga 6 Oktober 2013 (Ekspo Makanan Halal Terbesar di Malaysia) yang bakal diadakan di Mines Convention Centre Seri Kembangan, Selangor. Cari Booth 0078 ye.. ;)) Kat situ, depan depan uols boleh nampak the real EPHYRA. Yang mana masih meragui status HALAL produk EPHYRA ni, haaa ni lah masanya. Dah nama pun Ekspo Makanan Halal kan? Of coz EPHYRA menitikberatkan status HALAL tersebut.  Pentingnya HALAL kerana makanan yang baik lagi halal memberikan kesihatan kepada badan kita. Sebaliknya pulak akan mendatangkan penyakit. Islam sendiri sangat mementingkan aspek HALAL dan kebersihan supaya apa yang dimakan oleh kita benar-benar membawa manfaat bukannya kemudaratan.


Begitulah jugak Oceanlife Marketing Sdn Bhd selaku pengeluar produk EPHYRA yang sangat sangatt menitikberatkan kualiti halal produk  EPHYRA itu sendiri untuk kebaikan pengguna semua ;)) Banyakkan produk di luar sane yang sebenarnya TAK mempunyai status HALAL yang SAH dari JAKIM. Jakim kan sangatt dipercayai sebagai badan kerajaan yang tentunya kalau status HALAL dikeluarkan JAKIM pasti JAKIM telah membuat penilaian yang sangat teliti tentang tahap keselamatan dan tahap halal sesuatu produk.  Setiap permohonan HALAL dari JAKIM memerlukan sijil Kelulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) baru lah boleh memohon status HALAL.  Jadi persoalan disini, adakah lambakan produk kesihatan dan kecantikan di luar sana benar benar HALAL dari JAKIM ataupun sekadar print logo HALAL saja?


Haaa, kerana itulah Oceanlife Marketing Sdn Bhd menyertai Ekspo HALFEST ini, tujuan untuk membawa  EPHYRA ke tahap lebih tinggi dan mendapat kredibiliti dan kepercayaan pengguna sebagai produk yang berkesan dan tentu tentunya SELAMAT dan yang pasti HALAL. Oh ya, jangan lupe singgah di Booth 0078  EPHYRA kerana banyakkk cabutan bertuah yang menanti dan tentunya ada banyakk harga PROMOSI  EPHYRA untuk semuaaa.. JANGAN LEPASKAN PELUANG YE !  ;)

ai pun nak singgah nanti. heee ~



Oh yee, seperti biasa, tawaran untuk pembaca blog ai untuk membeli produk EPHYRA ini dengan lebih murah, masih adaaaaa.. ;) yeayyyy! gelek gelek bontot sikit. hehehe~ harga yang boleh dimiliki jika uols sebut nama ai & blog, Eida dari www.msieda.blogspot.com...  Satu Kotak EPHYRA RM197, tapi kalau beli dua kotak sekaligus, dapat lagii murahhhh RM380 jeeee  ;))




Uols nak tahu lebih lanjut pasal EPHYRA ?

Klik Oficial Website  - www.oceanlife2u.com
Klik FB - Oceanlife2u
Sapa ada instagram? boleh la follow, search ephyra2u
Nak tahu pengalaman Memey Suhaiza dalam menggunakan EPHYRA ? Follow insta beliau jeee , search memeysuhaiza
Boleh jugak call HQ OceanLife untuk bertanya mengenai produk EPHYRA ; 03-41417889








Yang TAK sabar nak tahu apa pulak perubahan untuk kotak ketiga ni, yeayy! ;)
signature ms eida

14 comments:

  1. Replies
    1. rara hari ni besday ehh? mintak dekat hubby cepat epyhra ni.. hahahahhahhaa

      Delete
  2. Replies
    1. dap sangatt mila.. mila still minum lagi kan? hehhee

      Delete
  3. terbaikkkkk .... puashati sgt... beli sendiri jew.. tak ditaja mcm ieda hihihihihi .. bestnya ditaja ... tp mmg bestlah ephyra ni .... kembar bawah bahu menganjal opsss (tutup muka malu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa.. jgn lah sebut ditaja.. kuikuikuiii..... yekeeee?? ida takde pulak efect kesitu. lain orang lain kot. amboiii sukaaa arr cik abg.. hhahahhahhaa aum aum aummm~

      Delete
  4. hikhkhik...nape ida tak letak testimoni yang Andi jeles masa org ngurat ida kat event KLIA tu...nory ingat smpai skrg, tak sangka abg botak pandai jeless jugak rupanya...hahahaha...tak senang duduk tengok bini makin cun melecun...kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhahahhahahahahhaaa.. lupeeeeeeeeeeeeeeee ..;p

      Delete
  5. Wah jelesnyerrrr.. Kita xdpt nk mkn lg... Pulus kureng...hahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe xpe.. janji ade rumah? eh xde kene mngena.. ida pulak jeles ngan ros , rumah ros besarrrrrrrrrrrrrrrr cantikkkkkkkkkkkkkkkkkk

      Delete
  6. Salam,

    being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

    FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

    let me know if you are interested :)

    spread the love!

    Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  7. Teruja tgk kaki dik dah xd rekahan lagi...bertambah putih lak tumit tgk weeeee...mengkagumkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. putih tu xde lah sangatt. tapi yang pasti tak kasar dah kak.. heyy ida pun sukaaaaaaaa kemain laa.. hehehhee

      Delete
  8. Pd yg berminat utk rs ephyra boleh sms sy 0109828056 utk best price n best gift.

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page