Tuesday, September 10, 2013

Kain Sulam Murah dari Bandung untuk dijual - PRE ORDER sekarang ! yeayyy ;)






Mari mari marii.. aiols jual kain. hee~ tak lah, ai TOLONG kawan jualkan jeee. mana tau ada orang yang suka berminat nak beli , boleh laaa belii.. yang TAKNAK beli pun boleh jemput cuci cuci mata, mana tau tersangkut satu dua helai. kuikukuiii


Ini Trend sekarang. Colour block Sulam. Kain jenis Cotton Silk. heyy sekali ai tengok, ai terus jatuh cinta. ai nak beli nak belii... jangan jeles. kuikuikuiii .. Tu ada code code dia, uols semua kalau nak beli mention code die je. okay ?  ;)



huwaaaa.. ni lagi cantikk weyy.. rose berlambak kat badan. heyy boleh buat baju raya nii.. kuikuii..
Ni Kain Sulam Rose. Kain jenis Kelly. Tu ada code code dia, uols semua kalau nak beli mention code die je. okay ?  ;) 



dah pilih? okay laju laju email order uols semua dekat  ameena_shopalic@yahoo.com  . then mention code kain ye. kang pening pulak owner nak take order uols kalau main sebut jeee .. order cepat cepat sebab ini PRE ORDER tau. Batch ni akan close pada 20 September 2013. Uols buat bayaran penuh dan kain akan diorder, dalam masa 2 minggu baru dapat. jangan uols mendesak owner sudahhhh... hihi ... Jangan risau kalau owner ni lari ke hape ke.. die kawan ai, uols tak perlu risau kene tipu ke hape yee.. ai cari die nantii okay? HAHA Harga kain berapa? uols tanya sendiri harga kain kat owner yeee.. sebut readers blog ida. mane tau dapat diskaun. ni member ai. ;)  


jom kita shopping.................. ai dah ade pilihan hati sendirii. hewhehwhew








Yang rindu Bandung, dapat kain dari sane pun jadik laaaa  ;p
signature ms eida

18 comments:

  1. cantiknya dik...especially yg taburan bunga ros tuh...awwwwwww kalu dik eida pakai lagi cun!... *tetiba tingat 10 pasang kain x berjahit lg kt umah huwaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. auwwww.. cantik sangat kan kakk.... *ida pun ada seplastik baju tak bertempah tapi yg ini nak beli jugakk... hhahhaa*

      Delete
  2. jatuh cinta jugak.. sulam warna blok tu ...

    ReplyDelete
  3. mmg cantik2 kainnya..especially yg munge2 tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan lyza.. siyes cantik! heeeee~ ape lagi sambar tuk baju raya hajii laaaaaaaaa

      Delete
  4. Nak beli sndiri kat bandung lar...tapiii alaa bila nak gi ek...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiiiiiiiiiiii..... nory pergii JANGAN TAK ajak ida yeeeeeeeeeeeeeee.. hukhukhk

      Delete
  5. Replies
    1. izzatul leh email owner yeee.. email ida dah mention kat atas tuuu ;))

      Delete
  6. Ya Allah, cantiknyaaaa yanga ada ros 2... hurmm kne tunggu duit JPA ni masuk.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhaha.. haip jgn guna duit JPA.. tuk study tu hihihihi

      Delete
  7. Replies
    1. heee~ haaa simpan simpan.. borong jgn tak borong. hehehhee

      Delete

  8. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


    ReplyDelete
    Replies
    1. okay dibenarkan iklan. saya baik hati hari ni. hehehehehhe.. boleh bgi diskaun lah ? hahahhaha

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page