Monday, September 9, 2013

Happy 21tahun sayang.. hekhekhek ;p






8 September. .
Selamat Hari Lahir sayang.. 




Semalam. Besday my kesayangan laaa.. tapi kesian beliau, besday besday pun kene kerja jaga event coklat fountain kat senawang, heee ~ so tak de la celebrate mane pun.. pergi event balik event. balik rumah penat dah tido dua dua orang. muahahhaahaha.. kesian hubby. tapi hadiah beliau, ai tak pernah lupa. walau kadang kadang hubby lupe hadiah ai. huuu ~


tahun ni pelik sikit hadiah beliau, dari dulu lagiii die dah mintakkk.. ai buat dono jeeeeeee.. rasanya macam membazir beli. bukan gemuk pun. HAHA . haa pelik arr tu, hubby mintak belikan dia protein orang yang main gym gym tu... nak gemok katenye. hey pelikk.. binik nak kurus, laki nak gemok. haa gasak lah korang.. muahahhahaa . . secara kebetulan, depan rumah ai ade gym, Cikgu Besi. beli kat situ jeeee.. tanya terus beli. takyah banyak bunyi. mahal ke murah ke, hadiah buat hubby. ;)) *aitutupmatajebeli* HAHA

ni la dia. protien untuk orang nak badan ketak ketak. HAHA
(perisa cokelat jugakk.. udah binik tokay cokelat, laki makan protien pun rasa cokelat. hihi)


Protein ni kene minum setiap hari, dan kene work out. ai rasa mesti lepas ni hubby kene g gym. huwaaa tinggal la ai keseorangan duduk rumah cucuk marsmallow. HAHA  Ai sokong je hubby nak gemuk, nak badan ketak ketak, wa tak de hal. jangan buat benda TAK senonoh/main kayu tiga ke, haa itu jangan yeee.. ai bakar protien yu nanti... hikhikhik  hey kemain sayang okayy hubby dengan protien die. hari hari tak pernah miss buat dan minum.. amboii, ai beli zinc suh makan tak mo yeee. kemain asyik lupaaaa je.. tapi protien boleh ingat pulak ehh? ehh? haaaaa.. mantik ai kene marah dengan hubby, ini pun nak cerita dalam blog.. kahkahakhkahh


Oklah, ucapan tuk hubby yang tersayang,

Semoga panjang umur, murah rezeki. Semoga cepat gemuk. HAHA ~ Semoga hubungan kita kekal sampai ke akhir hayat  ;)) Mucho mucho lebiuuuuu sayanggggg  ♥♥♥♥









Yang nak masak ape ehh malam ni ? *padahalkenecucukmallow5kiloni*  kuikuiii
  signature ms eida

22 comments:

  1. happy besdayy Andi...
    entry besday zul pon nory tak buatt...
    adoiii kelautt suda mood berblogging skrg ni...
    heheheh...

    * Cepat gemukkk ek Andi, kalahkan Mushangg...sedut lemak Mushang byk2 ..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee~ xpe nory . nnti ida seruuuuuuuuuuuuuuuuu mood noryy.. hehhehhehe....

      Delete
  2. selamat hari lahir rahmat, eh² betulkan nama tu .. confuse jap 21 ke.. 31 yang?? hahahaha ... amboii nak muda sokmo yer... apapun moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki .. diberikan kesihatan yg baik ... hadiah permintaan tu .. oklah tu janji hubby happy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul. nama die rahmat andieko. eh eh kak masya ingat ehh? bagus nii....... thanks kak ;)

      Delete
  3. oooh muda nya suami Eida ..hehe..
    takpe, nak ketak2 pun asalkan niat tak nyimpang kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha.. heyyy tu bukan umur sebenar.. ciss.. semua percaya yee? kne betulkan balik nii.. kang die perasaan terlebih... muahahahhahaha

      Delete
  4. muda lagi rupanya..heppy besday..

    ReplyDelete
    Replies
    1. muahahahhaha sorang lagi percayaaaa.. nehi nehii.. jgn tertipu zee ;p

      Delete
  5. alolo... tomei sgt hubby eida nak temuk...
    tokey cekelat ni mesti x cukup bg cekelat kt hubby nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhahahhahaaa.. die xmo makan cekelat kakk.... ida je yg mkn.. so ida je lah yg gemuk.. hikhikhik

      Delete
  6. Replies
    1. thanks kak ;) semoga akak cepat sembuh yeeeeee

      Delete
  7. Eida, elok la bagi hadiah yg fia nak...sonang keje...x yah susah2 nak saprise.:-) hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. ida mmg sokmo tanya ape die nak..malas nak pk suprise bagaii... hhahaha.. kang die taknak nayaa jeeee

      Delete
  8. eppy besday tuk hsuband eida...
    hahahah..husband sue pun nak benda alah tu jgak.. tapi mahal la..karang husbnad sue guna sparuh je.. eheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sue.... ;) ida harap hubby tak guna separuhh.. hahahhhaha.... bila dah habis minum, harap dah gemuk. kakakkakaka

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page