Tuesday, August 27, 2013

Perubahan berkesan EPHYRA bagi diri ai ;)



 


hai haii korang semuaaaaa.... ingat takk lagiii entry EPHYRA ai ? alaaaa, lupe lewtew.. klik sini laju laju tau tau.. Jom CANTIK bersama Kolagen EPHYRA ~ kalau ikutkan dah genap sebulan ai minum EPHYRA . .  gigih tauu setiap malam teguk EPHYRA . sib baik sedap.. tu yang ai gigih jeee.. budjet nak gebus masa raya tempoh harii. kehkehkehkk


pasti semuaaaa nak tahu apa kesan minum EPHYRA  pada diri ai kan ? kan ? okay meh nak cerita jujur. heee~ sapa sapa yang pernah jumpe ai di realiti, mesti tahu rupa ai macam mane kan? muka ai tak delah ada jerawat besar gabak, kesan jerawat pun tak de sangat, tapi yang banyak kat muka ai ni adalah jerawat pasir.. yang nampak tak nampak tu. bila rasa tu ada. heee ~ bila ai minum EPHYRA , jerawat pasir tu makin berkurangan. bila kurangnya jerawat pasir tu, makin mulus arrrrr kulit muka ai... tapi tak seputih gebuu.. ai gerenti kalau ai putih, gerenti nampakk ketara. HAHA pengsan!  ;p  tapi siyes bila pergi beraya ke rumah kawan kawan, ramai tegur, eh eh ida, apesal muka nampak bersih jeee.. heyy siap tarik pipi ai. amboii kemain kau jah! kau ingat pipiku pipi anak kau? muehehehhee . . pastu mula perlii, yelaaa.. orang bisness banyak duit boleh buat facial kat mukaa.. ceeeehhhh! celah mane ai ada masa nak berfacial bagaii hehhh??? wa busyyy chocolate fountain okayyy..... tak de masa. tak de masa.. tapi simple. ai minum EPHYRA setiap malam TAK pernah miss. gigih tau bawak balik kampung bagaii.. haaaaaaaaaaa eksaited mak nak cantik tau!  ;p

time gambar sebelah tu percayalah.. ai tak pakai bedak langsung sebab bedak tertinggal. HAHA
ai hanya pakai gincu pink & eyeliner untuk ke Jamuan hari Raya jabatan ai tempoh hari ;))
nampak kannn perbezaan die? hehe



Okay ini lagiiii seronokk, bila uols baca kebaikan EPHYRA , mesti tahu, EPHYRA mampu mengawal berat badan kita kan... haa sape nak kurus meh cuba mehhh.. ni tak tipu tau bilaaaaaaaaaa, ai minum EPHYRA , balik raya hari tu, semuaaa tegur, eh eh anga dah kurus sikit laaaaa..... eh eh yu macam kurus jeee?  haaaaa mau tak happy gilee aiii........... bila ramai start tegur, ai mula fikir sebab ape? haaa nak tahu kenapa? bila ai minum EPHYRA , setiap pagi & malam, ai pastiii akan masuk toilet. bukan sakit perut ke hape, tapi dah sememangnya akan membuang. makan banyak ke, makan sikit ke, memang setiap hari 2x masuk toilet... mane lahh lemak tak sempat nak menepuu.. hikhikhikhikkk.. ouh i likeeeeeeeeeeeeeeeee !!

senyum melebar ai baca bila kawan ai cakap ai dah kurus sikit. heyy sikit pun jadiklahh dari TAK kurus langsung. HAHA.. hanya dengan menguploadkan gambar di pagi raya jeee.... suka suka!



lagi satu pasal ruam dibelakang badan ai. memang ai ada je ruam kecik kecik kat belakang badan. (takleh tunjuk gambar. bahaye! ;p) hubby kerjanya memang akan buang ruam ruam kecik tu. die dok kuis kuis ruam tu laaa... alaaa kantoiii jeee apa aktiviti we all kat rumah! HAHAHA . . Ada sekali tu ai suruh la hubby buat. hubby raba raba, die cakap TAKDE. ai ingat die malas nak kuis buang. HAHA  gigih laa ai panjangkan tangan untuk raba kat belakang badan tu, macam tak de la. raba lagi, eh memang dah kurenggg laaaaa. alahaiii seronokkknyaaaaaaaaaaaa.. ai syak EPHYRA laaa. sebab ai tak de makan pape vitamin pun sekarang.. even kulit ai belum gebus sepenuhnya, tapi EPHYRA  sangatt membantu dalam hal hal berkaitan lawas dan jerawat pasir/ruam ai.... heyy itu pun dah cukup happyyyy.. 


Dah banyakk sangattttttttttttttttttttt kesan dia pada ai, haruslah kene teruskan minum. yeayyy! ai sedang minum kotak kedua EPHYRA . yeayyyy ! apa kesan kotak kedua ni? nanti ai update yee.. after a month yeee.. ;) tapi sebelum minum tu adalah ai tangkap gambar sikit sikit.. hehehe.. mane lah tau kot2 terJADIK Memey kee kan untuk kotak kedua ni.. HAHA ~ eh cerita pasal Memey ni, actually, Memey Suhaiza, ala pelakon tu, ala wife Norman Hakim. haaa, dia pun pengguna EPHYRA  jugakkkk.. Memey minum dan rasai sendiri perubahan pada diri dia setelah mencuba dua kotak EPHYRA . pastu secara langsung, HQ Oceanlife yang mane pengeluar produk EPHYRA terus berganding bahu dengan Memey untuk menjayakan KEMPEN bulan Ogos & September dimana Memey akan share pengalaman sebenar beliau minum EPHYRA . haaaaaaaa. kalau nak tahu , follow lah Instagram Memey  ;)

follow Instagram memey @memeysuhaiza
 



Gambar kat bawah ni testimoni terbaru dari pengguna EPHYRA . Banyak pengguna telah minum EPHYRA  dan sangat berpuas hati macam ai sendiri. Berbaloi dengan harga sebabnya EPHYRA  terbukti berkesan dan kompem dijamin SELAMAT oleh KKM & jangan risau, telah disahkan HALAL oleh JAKIM.
haaaa ai nampak muka seseorang dalam gambar ni. siyes die kawan ai. we all sama sama minum EPHYRA . dia memang nampak sangatt perubahan kat muka.. siyes! ai masa mula mula jumpa dia macam tak percaya je .. hehehehhe ~




Actually sekarang produk EPHYRA ada kotak baru. haaa lebih mesra alam. kempen berbunyi "GO GREEN" haaaa, OceanLife pun sokong usaha kempen kitar semula dalam usaha menyelamatkan alam sekitar. kompem dijamin kualitinya sama tinggi dengan kotak sebelum ni. ai pun rasa, kotak yang baru ni lebih BEST. lebih CANTIK. Yang penting SELAMAT untuk alam sekitar  ;))

simple. nice. u GO GREEN ! yeahhhh  ;p




Oh yee, seperti biasa, tawaran untuk pembaca blog ai untuk membeli produk EPHYRA ini dengan lebih murah, masih adaaaaa.. ;) yeayyyy! gelek gelek bontot sikit. hehehe~ harga yang boleh dimiliki jika uols sebut nama blog ai, blog ida, Satu Kotak EPHYRA RM197, tapi kalau beli dua kotak sekaligus, dapat lagii murahhhh RM380 jeeee  ;))




Uols nak tahu lebih lanjut pasal EPHYRA ?

Klik Oficial Website  - www.oceanlife2u.com
Klik FB - Oceanlife2u
Sapa ada instagram? boleh la follow, search ephyra2u
Nak tahu pengalaman Memey Suhaiza dalam menggunakan EPHYRA ? Follow insta beliau jeee , search memeysuhaiza
Boleh jugak call HQ OceanLife untuk bertanya mengenai produk EPHYRA ; 03-41417889










Yang sedang gigih minum kotak kedua, hehehhe  ;p
  signature ms eida

20 comments:

  1. yeay, memang kulit ida bersih je aitu masa mila tgk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa malu ida... mila pun bersih jee.. heyy suka lah dgn epyhra nii. siyes!

      Delete
  2. tahniah ieda memang nampak perubahannya .. teruskan yer... :)

    ReplyDelete
  3. Oh bertambah cantik kak lpas ni..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa.. xde cantik mane pun ros.. nak kan nampak bersih jee.. ;))

      Delete
  4. ok eh.tapi mahal sgt.mcm x mampu jeee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay bagi ida... berbaloii dengan hasil die rara.. ;))

      Delete
  5. mahal ke ieda produk ni...hummm macam nak try pun ade hihihi...td tgk nory yg story ni ieda lak...ni yang buat titew jd penasaran ni haha :-P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa.. sila sila.. bagi ida harga die berbaloii dengan kesan yang akan kita dapat nantii ;))

      Delete
  6. ieda apa citer?? dah lama x update blog...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade je kak .. cuma mood berblogging ke laut.............. hukhukhuk

      Delete
  7. memang nampak perbezaan dekat ieda.. tapikan.. kalau fifi yang tak disiplin ni.. nasib la terselang2 kalau minum.. tu takut nak beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau terselang ape salahnya.. minum balik esoknya.. nnti dgn epyhra kompem fifi takkan terselang sbb sedap oren.... kompem nak lagi dan lagii. hehehheee

      Delete
  8. Mmmg terbukti berkesan Umi Qi tgk gambar sebelum dan selepas guna epyhra...best yer x yah pakai bedak eh dik...halus mulus je sis tgk pic eda selepas tuh....wahhhhhhhhh hebat lah dik! Tahniah rmai puji kurus...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah berbaloi dengan ida epyhra ni.. suka sangatt.. harap dapat konsisten. hehehee

      Delete
  9. pada yg nak mncuba boleh sms whatsapp lia 0109828056 for best price.gmbr susu kt fliers tu adalah gmbr original sy dr intagram.xrugi minum ephyra.anda akn dpt extra benefit..jom cpt2 sms sy ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenalkan ini salah seorang pengedar Ephyra. jgn segan silu untuk contact die ya ;))

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page