Wednesday, July 31, 2013

Jom C A N T I K bersama Kolagen EPHYRA ;)






sticky post ni. 
scroll bawah sikit untuk next entry yeeee  ;)





Nak rayaaaa sudahhhhhh. yeayy ! asal nak raya jee sibuk berdiet. bukan ape, takut baju raya tak muat pulakkk.. kohkohkohh . . itu belum kira nak cantik luar dalam nii. budjet nak muka putih cerah gebu mulus bak kapas sebelum rayaaaa. hikhik . .  Orang kate, dalam masa 14hari dah nampak kesan daa. heyy tak sabar nak tahu kesannyaaa.. putih gebu takk ai nanti? hilang kee segala jerawat mak nenek yang ada kat muka ni.. heyy tak sabarrrr... kuikuii


Uols tahu ai minum ape sekarang? haaa nak tiru lewteww  ;p  Sekarang ni ai amik EPHYRA. pernah dengar? TAK? mustahill. hangat di pasaran niiiii ;)) EPHYRA ni sebenarnya sejenis minuman antioksida yang berasaskan kolagen, yang paling sedap dalam bentuk sachet dihasilkan daripada gabungan mantop alam semulajadi di seluruhhh duniaaaaaa...  EPHYRA sangattt sesuai untuk lelaki ke perempuan ke, kanak kanak pon boleh bantaii minum jugakk (4tahun ke atas), ibu menyusu dan hamil (6bulan ke atas), perempuan yang nak cantik meletop dipagi rayaaa. HAHA dan sesiapaaa saja yang mempunyai masalah seperti kulit berjerawat,berjeragat/berparut, penyakit kulit dan macam macam lagii laaa ;)


ni lah peneman ai sekarang. hewhehww. nak cantik. nak kulit licin. nak putih cerah gebu. 
pleasee EPHYRA pleaseee.... ;p



Kandungan dalam EPHYRA ada Kolagen ikan laut dalam, acai beri, Astaxanthin, L-Glutathione, Acerolla Cherry, Serbuk Tomato,Bunga Marigold, Superberry dan Gam akasia.. Jangan risau, EPHYRA mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan (rujuk : (10)dlm.KKM-163/S/25 Jld. 172) dan dijamin SELAMAT dan HALAL. heee~ tu yang ai yakin nak minummm.. ;)) kalau produk yang TAK dapat kelulusan tu, was was lah sikit kenn ~
nahhhh buktiiii.. tak caya lagii?  ;p



senang je bancuh dia, amik satu sachet, then campur dengan air sejuk 180ml, shaker tu die dah siap siap bagi. Masuk dan goncang, then selamat minum.. sedap!  ;)
ai minum sebelum sahur selalunya. pagi pagi dah berEPHYRA kawww  ;p



Rasa EPHYRA? giler sedap wehhh. TAK macam produk kecantikan yang lain, TAK sedap pun kutelan, ape ntah lagi yang sedap beginii… macam minum air peel fresh orange jeeew. Heyyy rasa macam nak minum setiap SAAT! HAHA haaa uols pernah rasa? haaa macam tu lah rasanya.. rasa nak minum setiap saat tapi tak boleh, kene minum sekali sehari ataupun dua kali sehari untuk dapat kesan yang lebih cepat. satu kotak tu ada 30 sachet, kalau sekali sehari, kiranya sekotak untuk sebulan.. haaaaa.. tak sabar uols nak tahu apa effect/kesan pada diri ai ni after sebulan minum EPHYRA. tunggu ehhh.. nanti aiols revieww..benda bagus haruslah dikongsi bersama. jom cantik bersame sameeee... mihmihmih~  heyyyyyyyy tak sabarrrrrrrrrrrrrrrrr ;p


Berlambak sangatt produk kolagen kat luar kan? kenapa ai pilih  EPHYRA ?? sebab EPHYRA lain dari yang lain tauu.. ;)


Apa beza EPHYRA dengan collagen lain?:
  • EPHYRA menggunakan kolagen ikan laut dalam jenis "white fish" yang hidup di laut dalam. Sebab ikan dekat perairan laut dalam ni bebas pencemaran.  
(Bukan sebarangan ikan yang mudah didapati di pasar seperti ikan tilapia, ikan keli tauuuu…kukuikuiii)
  •  EPHYRA menggunakan kolagen yg terhidrolisis. Kolagen terhidrolisis tu terdiri daripada pecahan asid amino yg kecik, yang mudah diserap oleh badan. 


Kolagen dalam Ephyra mudah diserap - part ni yang paling penting. Tau tak kenapa ramai amik collagen tapi lambat nampak kesan? Sebab berat molekul collagen yg tinggi, so badan susah nak serap. Berat molekul collagen sesuatu brand tu diukur dalam unit DALTON (Da). It's not about how many mg collagen content, tapi how small the protein is. Semakin cepat diserap, semakin cepatlah nampak kesan kat badan.Fakta penting : Berat molekul collagen Ephyra = kurang dari 1500Dalton




Size collagen EPHYRA = kurang dari 1500Dalton, sangat mudah diserap oleh badan. Sebab tu dgn minum EPHYRA kita dah boleh nampak kesan seawal 7 hari. Most collagen di pasaran sekarang 3-4 kotak pengambilan baru nampak kesan. 



  • Kandungan kolagen EPHYRA cukup untuk keperluan badan. Badan manusia tidak memerlukan kuantiti collagen yang banyak sekali ambil tapi amount yang sedikit tp berterusan.Hati-hati ya kawan-kawan, Lebihan kolagen yang diambil boleh membebankan buah pinggang! Akibatnya, boleh buat kegagalan buah pinggang!

  •  EPHYRA ialah skin supplement, (minuman tambahan utk kecantikan kulit) ,tetapi bukan kulit sahaja yang akan dapat manfaat. Ada macam2 lagi manfaat lain selain kulit jadi cerah dan anjal. Antaranya:-

Energy booster ~ Ramai yg beritahu, lepas minum EPHYRA kurang sangat2 rasa penat. Siapa yang mudah lesu mmg nampak kesan sbb balik kerja boleh terus bersilat kat dapur. 

Rambut kurang gugur.~ Kuatkan akar rambut, malah rambut baru banyak tumbuh. Mmg betul pun sebab collagen kan stimulate hair growth.

Sistem pembuangan jadi lawas.~ bantu utk kawal berat badan. Ramai pengguna yang turun berat badan selepas minum EPHYRA

Kuku jadi cantik dan bersinar. ~rawat masalah kuku mudah patah

Cracked heel berkurang.~ tiada lagi masalah tumit merekah & kering

Lingkaran hitam bawah mata berkurang. ~ lebih sekata tona kulit

Mengurangkan sakit radang & sendi lutut ~ Ramai yang sakit lutut minum EPHYRA dalam sebulan mmg dah Nampak kesan, utk golongan tua, dah boleh berjalan laju & tunaikan solat dgn mudah




testimoni pengguna EPHYRA ~
huwaaaaaaaaaaaaaa cantiknyaaaaaa! nak jugakk nak jugakkk !  hukhuk


Rajin rajin uols boleh layan youtube mengenai testimoni EPHYRA ~ siyes ai tengok, nafsu nak cantik kulit licin gebu meluap luap .kohkohkoh... alaaaa bukan nak cantik untuk sape pun, untuk hubby jugakk. tak salah pun kan? okay laju laju klik ;




Uols nak tahu lebih lanjut pasal EPHYRA ?
simple. 
Klik Oficial Website  - www.oceanlife2u.com
Klik FB - Oceanlife2u
Sapa ada instagram? boleh la follow, search ephyra2u


Nak beli jugakk? tengah promo ni. cepat cepatttttttt
Call 019 3999 238 atau nombor yang tertera tu yeee ;))






Notakaki : ai start minum EPHYRA pada 28Julai2013






Yang TAK sabar nak tunggu kesannya bulan depan.. wiwiwiwiwi   ;))
signature ms eida

16 comments:

  1. Baru lepas visit blog nadia dan nory...dik eida pun review produk yg sama wauuuuuuuuuu....nanti amik pic dik sebelum dan selepas tau nak tgk apa perbezaan dik eida rasa...mana tahu Umi Qi pun nak terjebak sama hehehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. okayyy! ida mmg ade tngkp pic pun.. nak tahu jgak ape lah kesan die kat ida ni. hehehheee

      Delete
  2. wahhh cantiklah muka raya ni yer... nanti kenelah tunjuk sebelum dan selepas tau...

    eida hadiah dah dapat .. kotak pensil ikan dr sabah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. muka raya kak. hahahhahahahhahahha....

      #terima lah yang TAK seberapa itu ;)

      Delete
  3. Tengok warna air tu menyelerakan. Baik pulak untuk kesihatan. Thanks share!

    ReplyDelete
    Replies
    1. air oren! hehehehe.... most welcome.. benda baik bagus, sharing is caring dear ;))

      Delete
  4. ramai betul orang ambil Ephyra ni sekarang.. yana pun ingat nak beli untuk pantang nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.... orang kate bagus. kesan die nampak. itu yang ida cube. hehehehhehe.. lagipun tgh promo.. kuikuii.. beli laaa. beli laaa.. kompem yana kebabommm meletoppp vogehh okay!

      Delete
  5. Replies
    1. lelaki pon boleh ni boni. ce try! mane tau jadik aaron aziz keee.. kuikuiii

      Delete
  6. hello cik eida. salam perkenalan. i have the same TTC problem & now pon tgh berusaha ke arah itu. semoga usaha kita dimakbulkan. do follow me back. kot2 la bleh share same experience :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiii... salam perkenalan jugakk dari ida. okay ida follow ! ;)

      Delete
  7. Ramai blogger dok promote Ephyra ni. Kalau ada duit berlebihan bolehlah try reward diri sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul. diri pun sesekali nak cantik menawan gebus jugakk.. hohohohohoho

      Delete
  8. Salam,

    being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

    FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

    let me know if you are interested :)

    spread the love!

    Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  9. Salam,

    being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

    FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

    let me know if you are interested :)

    spread the love!

    Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page