Monday, July 15, 2013

FREE MAKE OVER DINDING RUMAH SEMPENA RAYA, nakk takkk uolss ?






Heyyy its FREE laaaa.. Ai tak tipu. Siyes ni! Sape nak rumah cantik cantik sempena raya? Angkat tangann?? yeayyy! Okay sape sape yang nak tu, sila fokus. ai taip sekali je niii... ;p  Kembar ai, NadiaFahida.com officially dah jadik Blogger Manager untuk WallMakeOverbyNa . . Best kan?? Nadia dengan baik hatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinya nak berkongsi kegembiraan beliau dengan memberi FREE 3 biji rumah untuk dimakeover oleh WallMakeOverbyNa secara percumaaaaa !!! percuma babe. Ulang lagi sekaliii, PERCUMA ye ye !  ;p
  



Okay, 3 biji rumah tu mestilah berada didalam kawasan, Kuala Lumpur, Selangor ataupun Lembah Klang saja. Maaf warga negeri yang lain. kuikukuii ~ Dan TAK semestinyaaa rumah tu rumah sendiri, heyyy rumah sewa pon bolehhhhh tau. rumah mak ke..rumah kakak ke. tak kesah laaaa... Sajalah nak bagitahu uols, setiap satu makeover tu berharga RM500 tau tau. Kiranya, WallMakeOverbyNa bagi hadiah rayaaaaa untuk uols.. wahhh bestnyaaaaaa !! gempak giler kannnnnnnn??? kalau la ai ade rumah sendiri kan best, rumah sewa sekarang TAK mo buat. sakitt hatikkkk... kalau tak, kenyit mata sikit dengan nadia, mestii dapat free jugakk punyaa...huuuu~ so, uols semuaa tolong laaa,, jangan lepaskan peluang ni yeee yeeee  ;)


Okay, macam mane nak melayakkan rumah uols untuk dimakeover oleh WallMakeOverbyNa ni, cara caranya adalah seperti dibawahh :
1. Like Facebook FanPage Wall Make Over by Na, tekan SINI
3. Pilih salah satu gambar (satu je tau!!  ;p) dari Facebook Fanpage Wall Make Over by Na yang uols suka untuk buat dekat rumah uols nantii ;))
4. Buat entry , attach sekali design yang uols dah pilih tadi, dan sambungkan ayat ini,
" Saya nak http://www.nadiafarahida.com memilih rumah saya untuk dimakeover oleh Wall Make Over by Na dengan design pilihan saya ini kerana . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  "


haaaa, sila lah karang ayatt membodekkkk... HAHA . . nadia tak kesah panjang mana, karang lah uols. tunjukkan keikhlasan, keterujaan, keinginan yang tersangatt tinggi kenapaaaaa uols nakkk dimakeover tau tau tauuuuuu.... ai berharap sangatt uols menang! ai tumpang gembira.. nnti boleh pergi rayaaa berposing sakan dekat rumah uols yang cantikk mantikkk tuuuu.. mihmihmih ~


5. Dah siap entry dengan slogan ayat ni, sila lah tinggalkan link entry uols dekat SINI. settle !


Okay lah okay laa, ai nampak kesedihan warga negeri yang lain yang TAK dapat join contest niii. kikiki~ baik baik. ada berita gembira niii.... nadia cakap, warga negeri lain still boleh join cumanya tak dapat lah makeover bagaii tu , tapi ada tambahan hadiah berupa 6 stensils dengan design yang menarik bernilai RM90 setiap satu untuk dimenangiiii ! yeayyy ! haaa jangan monyok monyok yeeeeee.. still boleh menang jugakk. dah dapat stensils free, uols boleh makeover dinding rumah dengan sendiriinyaaa.. heyyy bapakkk lagi besttttt ! nak buat dekat rumah abang kakak adik makcik pokcikk, ikut sukaaaa.. its our stensil katenyeee.. muahhahaha. semua lah besttt  ;p


Okay okay , jangan tunggu lagii, cepat siapkan entry contest ni, sebabnya tarikh tutup adalah pada 18Julai2013, hari Khamis nii... HAHA yaa ampunn, sorry lambat ai up entryyy niii. busyyy makk busyyy ;p untuk semuaa followers ai, goodluck uolss.. ai doa uols menang tau tau ! dah menang jangan lupeee aiols.. heeeeeeeeeeeee ~











Yang mengajak, jom ramai ramai join. barang free barang free. lai lai laiii... HAHA 
signature ms eida

28 comments:

  1. Assalamualaikum, kalau rumah sendiri ada sedap lah nak join. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. ida pun tak join sbb xde rumah. hukhukhuk

      Delete
  2. nak join!! tapi tak tau nak buat ayat pe :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa cinta buat je... mane tau menang kann?? ;)

      Delete
  3. hadiah sangat menarik uols...nak raya ni apa lagi..meh la serikan rumah :)

    ReplyDelete
  4. haaaaa...boleh join gini...buat utk rumah aiii..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa sila lah join alyza... mane tu menang.. rumah baruuuu.. aummmmm

      Delete
  5. Dah buat entry tp tak publish lg sbb senak perut nak pilih design... banyak sgt design yg lawa... huhuhu... akan publish hari ni insyaAllah lps dah pilih design...

    ReplyDelete
  6. kalu iolls ada umh sendiri mmg nk join ler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe.. umah sewa pon boleh zuraa.. heheee~

      Delete
  7. wow.. menarik.. boleh try nasib gak ni.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. silaaaaaaaaaaaaaa.. mane lah tau hadiah rayee. hehehehhehe.. goodluck!

      Delete
  8. hehehehe teruja betul bce entry akk ni :D

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. goodluck kepada mereka semua yang masuk tuh. ida tak masuk. sekadar menghebahkan sajaaa ;)

      Delete
  10. Fuhhhh dasat dik nadia kiter yeeee....kena rajinkan diri nih....fuh fuh fuh rajin dtg lekas pada Umi Qi hahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuh fuh fuh fuhhhhhhh datang lah engkau kepada umiii.... hahahahahhahaha

      Delete
  11. EeeeeeEEEEeee nak join ... harap harap smpt la.. huhu.. *kalau la kak dayah pun bole setakat kenyit kenyit mata kan best..hekhek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hekhekehkehkk. kak ce try kenyit mata sekalii??? mane tau yaya cair... hahahahhahaa

      Delete
  12. walaweh.. ini sangat-sangat awesome!! hehhee

    ReplyDelete
  13. takde mase nak join.. ekh.. salah.. takde idea.. nak kene fikir.. tapi sempat ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempat lagi ni fifi, baru hari selasa.. go go go!!!

      Delete
  14. kalau rumah sendiri memang dah join ni.. tapi sebab rumah kuarters kan.. hukhuk... syoknya kalau menang!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuarters tak leh cat sebarangan kann... mak ida pun same.. kalau tak dah masuk untuk mak ida.. hikhikhik

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page