Tuesday, July 16, 2013

Chocolate Moist Murah dan Sedap !






marii lah beliii.... aiols jadik model Chocolate Moist Cake nii. . lai lai laiii
bapokk besarrr kek nii, coklat melimpah ruahhh, baruu RM30 jewwww



tau sape buat? si nadiafarahida.com tu... ai semacam pelik je minah ni pandai pulak buat kek coklat? haaaaaaa, tak disangkal lagiii, kemain sedapnyaaaaa.. saje lewteww nak bagi ida gemukkkkk  ;p   bak kata kak pinky momma, cake ni lembap lembap basah gituuu.. sedap yum yum yumm ~ bukan cake tu lembap otak yekk. HAHA ~ korang korang asyik baca belog nadia je kan? ape kate cuba kek coklat dia.. HAHA


pendapat ai, bagus benor lah sangatt kek coklat ni pada waktu ini, heyy terliur babeee... boleh la order as buah tangan kepada mak mertua masa balik kampung nanti... haa bodek bodekkk.. muahahhaha.. tapi siyes, ai tak suka beli kuih raya bagi dekat family sebabnya dah biasa sangatttt............ ape kate tahun ni try bagi chocolate moist ni? nampakk tak .. nampak takkkk... ada usaha nak kan kelainan, gerentii disayangiii.. HAHA   ~tak kesah nak bagi sape, as along as buah tangan. sesuaii sangattt  ;))  ngam ngam soiiii  



seketul chocolate moist ni, RM30 jew.. tak de pos pos yee..... nadia sendirii yang akan hantar ke depan pintu rumah uols.. haaaaaaaa bestt kann? order, bayar, tingggg! cake sampaiiii...  mihmih ~ kalau uols semuaa nak order, boleh la order.. kalau order sekarang, dapat sekarang, boleh buat juadah berbuka puasa.. haaaaa bestt kannn ~ kalau order lewat lewat dekat dekat raya gitu, boleh jadik buah tangan bawak balik kampung.. hee~ itu ai nantii.. yaya take noted  ;p  


Nak order macam mane yekk? boleh contact nadia dekat ;
email nadiafarahida@gmail.com
hp 019-756 4019 (call/sms/whatsapp)
nak fb dia? Nadia Syafiq SINI   pm dia yeee  ;))


apa apa pun, last penghantaran Chocolate Moist Cake oleh nadia adalah pada 1hb Ogos tu. sebabnya, 2hb nadia dah balik kampung berayaaa.. lambat order, lambat nadia hantar, uols pun kempunan nak makan Chocolate Moist... rugi rugiiii..... ;p


so, apa tunggu lagiiiiiiiiiiiiiiiiii????? order order... semua dihujung jari je sekarang niii .. ;p










Yang teringin nak buat tapi malas, so wa order je dekat nadia.. HAHA
signature ms eida

34 comments:

  1. Sedap yer...pandai muda2 buat kek...rajinnn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kakk. ida tak rajin.. ida tunjuk tunjuk je rajin. wakkakakaka

      Delete
  2. saiz kecik skit takde ke... nak mkn berbuke je ni? Jom ieda kite share sorang sparuh... wakaka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha..siot sipa kongsi kongsii.. muahahaha.. boleh request kat nadia kott kalau nk kecik kecik jeee.. hehehhehee

      Delete
  3. hahaha,, senang la.. siap delivery dpan pintu hah.. murah plak tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa. betul betul betul.. jgn segan silu nak order yeee ;)

      Delete
  4. delivery ke hosp ampang bleh?? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha.. boleh rasanya.. ape ade hall.. masalahnye akak boleh makan ke? mihmih

      Delete
  5. rugi! rugi! memang sedap..sehingga menjilat pinggan..lagi rakus hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kohkohkoh.. giler rakus akak.. hahahahhahahha.. sedap sangat lewteww ;p

      Delete
  6. sedapnye.. terliur pulak bulan pose ni.

    ReplyDelete
  7. pandainya nadia buat kek ! terliur aku tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... pandai pulak die.. aku pun taktahu.. hukhukhukk... aku mmg tak pandaii ;p

      Delete
  8. Adeh...
    Mmg faveret shark ni..
    Nk suh pos kang takut abg posmen baham dlu..
    Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaa.. abang posmen tak puasa.. aiyokkkk ;p

      Delete
  9. Tengok pun sudah tahu sedap. Belum rasa lagi. :-)

    ReplyDelete
  10. pergh!!!!!!!!! nampak menyelerakan betul... vavavavava. sedapnya. rugi kalau sesiapa tak buat tempahan ni. den dah rasa dah. memang sedap..

    ReplyDelete
  11. rajinnya Yaya buat kek! nampak sedap sangat tu..

    ReplyDelete
  12. pandai jugak nadia wat kek..serba boleh wanita tu..hehhee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyy! serba bolehh.. ape je yang die tak cubeee.. huhuhu

      Delete
  13. huwaaaa...choc moist lagi *telanairliur*

    ReplyDelete
    Replies
    1. *sibbaiktelanairliurtakbatalpuase.. hehehhehe*

      Delete
  14. nak beli buy one free one.. bole.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaha.. yg free tu tuk ida ye kakk... sila lah usulkan pada tukang buat kek.. hihi

      Delete
  15. SubhanaAllah!! sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa... terliur eden... T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeeeeeeeee~ haaa dah boleh sangat order dah niii. hikhk

      Delete
  16. Korang2 ada tak nak mai Penang, leh gak order nak merasa..heheee ;)

    Jeles nengok review korang buat I terliur je tau :D

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page