Friday, July 12, 2013

Chocolate Fountain di Majlis Perkahwinan En.Adi ♥♥ Pn. Jun ;)





Last customer before Ramadhan yang amik Pakej Wedding Cinta dengan She Loves Chocolate *link. sajaa nak update sinii. sebab ai suka sangatt wedding dia. En.Adi nama customer ni. masa ai dekat Krabi lagi , dia dah deal dengan ai. tak senang duduk ai reply wasap dia. mane taknya, sampai hotel je baru ade wifi, tak sabar nak balik hotel tuk tau keputusan dia. HAHA ~ tak sangka pulak lelaki pun nak Chocolate Fountain penyeriii majlis kahwin. ingatkan perempuan jee sukaa.. heee ~ 


 smart kan kereta dia? heyyy,, ai nak posing dekat situ tapii ai is maluu nokk  ;p


Awal ai sampai, wedding start pukul 12pm, ai sampai jam 10am. hee~ datang awal bagi good impression dekat customer  ;)) Ai 1st time sampai tempat nii. Wedding diadakan di Yeob Place, Ampang. Dia macam banglo tapi dijadikan dewan perkahwinan. siap segala pelamin, katering, bilik persalinan, semua lah adaaa.. all in. kiranya kalau buat wedding dekat sini, tak yah risau, semua all in dalam pakej. mudah kan ? tempat pun mudah parking, nice, tak serabottt  ;)) 

Info, 
Yeob Place, 
492, Jalan 2,
Taman Ampang Utama,
68000 Ampang, Selangor
No tel : 03- 4252 6535


 dipping items  ;)
ada marsmallow, ada mixfruits strawberry + grape, ada cupcake, ada biskut dan sweets







Semua lapisan masyarakat ♥♥ Chocolate Fountain
yummy kan? 



to : En. Adi & Pn. Jun, 
Semoga Berbahagia sampai ke syurga. May ALLAH bless ur wedding!
AMIN  ;)


#thanks, anything event, kindly contact ida yee~ heee





Ada yang berminat nak booking slot Chocolate Fountain untuk Open House uols?
Jangan segan silu contact ai di, 
Email : iedand23@gmail.com
H/P : Call/sms/whatsapp : 012-233 4792 (Eida)








Yang sedang berehat sepenuhnyaaaaa di bulan Ramadhan ni, Syawal gerenti sibuk! hukhuk~
signature ms eida

18 comments:

  1. exclusivenyaaa perkahwinan dia.. wahhh siap ada kereta antik ag tu.. aishhh terliur tengok chocolate tu semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangattt eksklusifff... nnti aina kawen, order la choc. hehehhehe

      Delete
  2. bulan pose relax cikit la.. lepas raya kompon tak menang tgn.. semoga berjaya.. :)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ida. lawanya pengantin. hehhee murah rezeki ida. alhamdullilah

    ReplyDelete
  4. sis ieda, shakira dah PM ya.. ingat tak kita ada email dulu togetehr2..? hehe

    ReplyDelete
  5. wow.. best tu.. meriah...
    memang cantek keta dia.. smart sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangattt............. ida nk posing tp malu.. snap dari jauh je leee.. hiihiih

      Delete
  6. nyesal tgk gmbr mknn2 tu semua...huwaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwaaa. hahahhaa. ampunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

      Delete
  7. Hi Eida. Thanks for the creative blog. Love it. Thanks especially for the photos. I terkilan sangat hari tuh sebab x sempat ke luar nak tgk ur setup. I dapat rasa pun sikit tu pun my son bagi suap. :)

    Thanks again. Both of us mmg love chocolates!! Will be sure to contact u again for our other events. xoxoxoxo
    ~ Jun ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. maigaddddddddddd.. puan jun ke niii? most welcome .. tak pe tak pe, pengantin mmg always busyy busyy.. hehhehe.... thanks again sbb sudi hire idaaa ;))

      Delete
  8. kerlazzz da setting fountainnyer...yg penting alas haruslah pink..yer 100 markah kat situ hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyyyy! 100 marks.. banyak tu.. hahahahhahaha

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page