Wednesday, July 24, 2013

3 Pemenang GiveAway Chocolate Fountain adalah . . . . .





Maaf atas kelewatan mengumumkan pemenang untuk GiveAway ini
(mak busyy nokkkk  ;p)



Straight to the point , 

3 pemenang yang bertuah itu adalah ??


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



yeayyyy!!!!

T A H N I A H         kepada semua pemenang... yeayyy !

so, lajuu lajuuuu email ai,  fullname & no. hp. kepada iedand23@gmail.com, dengan tajuk,

" yeayy! saya menang GiveAway Chocolate Fountain "






p/s : buat semua peserta, terima kasih banyak banyak kerana sudii join GiveAway ai nii ;)
Jangan kecik hati, jangan serikk jika tak bertuah kali niii.. next time kita cabut undi lagii yeeekkk ! thanks a lot bebehhhhhh  ;))











Yang legaaaa settle umum pemenang !  ;)
signature ms eida

21 comments:

  1. hohohoho... kak fieda menang .. rumah dia dekat dengan rumah eida kan... tahniah buat semua pemenang .....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah umah kak fieda dekat.... tapi tak tahu belah mane.. kuikuii

      Delete
  2. eida~ cm xcaye i menang! hehehe tq eida!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila lah percayeeeeeeeeeeeeeeeee.. hehehhehe.. welcome rara ;)

      Delete
  3. alooo.. xdpt hikhikhik! xpe nnt kalau nak buat open house nak panggil choc fountain eida la

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolollooo.. jgn sedihh.. haaa boleh , sila sila... ;)

      Delete
  4. PUTERI EMELDA MENANG???????????????
    CISS!!!!!!

    -mizzwar-

    ReplyDelete
    Replies
    1. moh la kite serbuuuuuuuuuuuuuuuu rumah beliauuuuuuuuuuuuuu.. hehhehehhee

      Delete
  5. Assalamualaikum. taniah pemenang semuaaa. takda rezeki nak rasa chocolate fountain ida tu >____<

    ReplyDelete
  6. Tahniah pada pemenang, tahniah pada kak Fieda :)

    ReplyDelete
  7. Yeyyyy rara menang yeyyyyy cpt rara

    ReplyDelete
  8. tahniah pada yg menang itu..

    ReplyDelete
  9. whyy??nape sy bru tahu de prtndingan fountain2 ni? huwaa

    ReplyDelete
  10. pewwitt.. tahniah kepada para pemenang.. hehehe

    ReplyDelete
  11. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Tahniah untuk semua pemenang :)

    ReplyDelete
  13. ala xsempat nak masukkkk dh ade org menang ;p

    ReplyDelete
  14. tahniah....

    Jemput sertai : Contest Blogger Jejaka Jambu. Hadiah Power Bank bakal menanti anda...

    ReplyDelete
  15. sedih plak tak menang.. hukhukhuk :(
    tahniah pada yang menang ye

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page