Wednesday, June 19, 2013

WORDLESS WEDNESDAY #59 | D U A.H A R I.L A G I




 buku merah jangan lupa bawa, moga moga belum tamat tempoh, kali ini kita pergi lebih lama, pergi lebih jauhhh.. bawa daku pergiiii . . . lallalalalalalalalaaa


check - DONE


 check - DONE PRINT 






#taksabarnyeeee........................................#









Yang tak boleh fokus dahhhhhhhhhh kerjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,  ;p
signature ms eida

49 comments:

  1. Bestnyer nak p bercuti dengan kawan2 :)

    Semoga selamat perjalanan pergi dan balik ye :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum ida, bestnyaaaa. semua dah check! semoga selamat perjalanan pergi dan pulang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila............. selamat jugak tuk sheila.. hehhehee

      Delete
  3. Selamat bercuti..

    Saya tahu awak nak gi mana tu..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cik tipah...... heeeeeee~ mane mane? ;p

      Delete
  4. Replies
    1. yeayyyyyyyyyyyyyyy. lagi sehari je noryyyyyyyyyyyyyyy

      Delete
  5. kak bawak la kita. bungkus dalam beg pun takpe kui3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kohkohkohh.. begitu sekali.. lepas ke nti kene check luggage? muahahahahhaha

      Delete
  6. hoh? bercuti je kejernyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk buat cmne, xde kerja lain.. itu je kerjanye... hihihihii

      Delete
  7. Wow mcm ke krabi je ni.heh...bestnya tgk org berjalan.eka pun teringin nak pegi.sponsor eka eida.please balik nanti tulis nota detail nanti eka nak gi ulang sekali lagi....kalau... Eka nak pegi, print je entry eida :-) hehhe...tabung ayam cpt la penuh :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eka je tabung tu hujung tahun je penuh. kejap jek.. huhuhuhuhu........ okay, details itu penting! ;)

      Delete
  8. Wah bestnya nak g Krabi ramai2... jgn lupa ole2 :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaALLAH kak.. kalau ada lebih duit, ida belii tuk akak.. kalau xde, sorry kakk... ;(

      Delete
  9. waaaahhh bercuti lg???g mne plk kali ni??seronoknye la haiii..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai haihaiiii.................... ida pun tak sabar.. harap2 die menjadik percutian seperti yang diharapkan.. hehehehhee

      Delete
  10. Replies
    1. heeeeeeeeeee~ milo........... nape tak counting the dayyyy ;p

      Delete
  11. KRABIIII....................aku pun tak sabar....eh? hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh.. hihihihihi... insyaAllah ko pun akn sampaiiii ;))

      Delete
  12. Ala kak ..bestnyer jejalan lg.. Sob2...nnt ajak ros jgak klu dekat2 :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeeeee~ InsyaALLAH ros.. tapi dengan budak2 ni mane dekat2.. semua nak jejauh... hhukhukhuk

      Delete
  13. bestnyerrr geng kembar 4 nak gi bercuti..masing masing dah tak de mood yer hehehe..

    slmt bercuti adik2 :)
    jgn lupa akak ni..nak ikutttttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. kembar 4? hahahhahahhaha....... akak pun nnti pergi ye.. bawak kembar akak jugakk. yang dlm perut tu.., heeee~

      Delete
  14. Best2...selamat berhoneymoon...

    ReplyDelete
  15. beshnya nak gi honeymoon.... :) slamt bercuti

    ReplyDelete
  16. waaa bestnya honeymoon...haissh nk tggu turn nk pi krabi 3 bln lagi xsabar xsabar

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak g lagi 3bulan ke? bulan 9 ke? huwaaaa.. nnti bca tips dari ida yeee.. hikhikhik ;p

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page